Dobar ti rezon idi na temu Milana pa podjebavaj.Virtu4l je napisao/la:Ipak je najjače kad ti pitari počnu ismijavati stadion, a od nepokretne imovine imaju samo Džemu Berberovića
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ne vidim da navijači Milana ismijavaju nečije stadione 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I kompleks u Butmiru koji svaki dan raste baš kao i vašVirtu4l je napisao/la:Ipak je najjače kad ti pitari počnu ismijavati stadion, a od nepokretne imovine imaju samo Džemu Berberovića

Nema korova po stadionima u Italiji znaju sta je herbicid
Nullius in verba

onda naravno giganti iz doline mumijevih...poglaj pomocnog braco,made in brko komerc

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Kontakt:
kolko ste reprezentativaca i igraca za prvi tim stvorili na tim terenima 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
iz slobode su izasli,vedin music,muhamed konjic,nedim halilovic,said husejnovic,mirza mesic,romeo mitrovic,i td i td..fedeltafrotta je napisao/la:kolko ste reprezentativaca i igraca za prvi tim stvorili na tim terenima
do danasnjih vremena,jasmin mesanovic,renato gojkovic,kasapovic,i td i td...
svi su bili standardni mladi,ili a reprzentativci,velika vecina sa bogatom internacionalnom karijerom,
naravno taj broj je veci,ali ovako na prvu par imena,sto pitas

"Modra boja,na bijelome platnu,
-
- Kontakt:
nista samo nastavite, drago mi je da dajete vrhunske igrace za svoj klub i reprezentaciju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Kakve igračine nabroja, hvala Slobodi i hvala Tuzlifedeltafrotta je napisao/la:nista samo nastavite, drago mi je da dajete vrhunske igrace za svoj klub i reprezentaciju

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pa bolji ovaj nego na Tusnjusolinas je napisao/la:

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Samo da poželim svima odreda da stvaraju igrače reprezentaciji k'o što je Željezničar dosad stvarao, u ovom qrcu od države i nemogućim uslovima. Sanjam da Velež iznese sezonu u ovom pokušaju od takmičenja sa svojim igračima iz Omladinskog pogona, i da bude konkurentan do zadnjeg kola ekipi koja kapitalom stvara konkurentnost.
Svaka čast svakome, sva sredstva (legalna) su dozvoljena u utrci za bilo kakvu nagradu, i za bilo kakav naslov.
Svaka čast svakome, sva sredstva (legalna) su dozvoljena u utrci za bilo kakvu nagradu, i za bilo kakav naslov.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa nije ni to u vasem vlasnistvu opcina je vlasnik vi ste to zakupili pod kocesiju.Head je napisao/la:Rastu nam komplexi.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Aerodromsko
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Sad ce pile pricat o ratu u Brnu

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
-
- Kontakt:
Kad Sloboda igra?
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
shzna je napisao/la:Kakve igračine nabroja, hvala Slobodi i hvala Tuzlifedeltafrotta je napisao/la:nista samo nastavite, drago mi je da dajete vrhunske igrace za svoj klub i reprezentaciju
NIkad se tamo nije znalo lopte igrat niti igraca stvorit. Daj im super terene, industrijske komplekse iza sebe i svu brojcanost koju imaju , dzaba.
Ok, Huseinovica priznam al ni on nije iskoristio ni 50% nadarenosi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Najveći igrač i legenda Jusuf Hatunić 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evropska sloboda trenira na evropskoj plastici, samo ne znam gdje ove godine igra evropske turnire, da li u Sapni, Prokosovicima ili Mramoru, a možda i u Bukinjusolinas je napisao/la:
onda naravno giganti iz doline mumijevih...poglaj pomocnog braco,made in brko komerc![]()
Nije al dje problem sa Hatunom sta je smjesno , nije nikad bio suspendovan zbog namjestanja ko vase legende.FaraonTM je napisao/la:Najveći igrač i legenda Jusuf Hatunić
Ako cemo o sportu generalno najvece sportiste iz jedne i jedine su s ovih prostora.
Nullius in verba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.