FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Coraco
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Coraco » 30 jun 2015, 21:37

emirzlaTu je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Kad vidim da ona trgovina preko puta hemijske škole (jel zgrada tuzlanka) prodaje sve sa grbom Slobode, čitav asortiman proizvoda. :sick:
Ako mislis na tabako shop u Omegi,momci placaju Slobodi koristenja grba...vec odavno,jos kad su one maice pocele sa prodajom.
Ne mislim na tabako, nego neka radnja kao "gift shop"
slika
u ovom redu iza binga

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 jun 2015, 22:46

http://tuzla.danas.info/2015/06/30/ukid ... ekreaciju/

sjasi kurta,uzjasi murta..
nemoze klepati u slobodi,klepa gradjane tuzle,i naplacivace koristenje JAVNE USTANOVE..
jos malo naplacivace i slobodi... :damn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 jun 2015, 22:47

baš taj tekst čitam, sramooota, umjesto da mlade odvojimo od droge, alkohola, ulice itd., mi vazda kontra..

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 30 jun 2015, 22:50

Ovaj Muharemagić samo što iz paštete ne iskoči. Lopove!! :puke:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 30 jun 2015, 22:51

prvi komentar na tekst je sve objasnio, citiram:
"to je taj stadion koji ne moze sam da se odrzava ( a pozitivno je poslovao) pa su potrebni gradjani da plate rekonstrukciju poderane tartan staze koja je blago receno u katastrofalnom stanju. O cemu mi ovde pricamo? Kao i jezera napravicemo nova ali cete vi to platiti. Sada hocemo da popravimo tartan stazu ali znate stadion postoji samo da pojedinci sjede i primaju platu pa cete opet vi gradjani to platiti.
A na pocetku ove vijesti konstatacija da je stadion pozitivno poslovao. Marke nemaju da makar odrze ono sto postoji."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2015, 22:52

A bas sam kontao skidati kile ovih dana :damn:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2015, 22:54

Imaju zaposlenih ko Camp Nou, a ocistiti stadion ne mmogu.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 30 jun 2015, 22:56

Tribine se nisu ocistile 10 godina, wc je krš moras po zidu pisat.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 jun 2015, 23:01

nevjerovatno...najveci kriminal se odvija oko slobode,i stadiona..za nepovjerovat..sjedis,pojavis se na stadionu jednom u 6 mjeseci,plata 3 milje maraka,boli ga taki.
i oni onaj wc nisu mogli da renoviraju za zadnje 2 godine,a dobili su vise od pola miliona za odrzavanje...
ne da grade novi,vec da ovaj malo usminkaju..moj prijatelj,ciji je otac gradjevinac,i ima firmu,kaze mi da sravne ove vc sa zemljom,i naprave iste onakve,jos povecaju kapacitet :mrgreen:
kostalo bi cc 45-50 milja....
ko koga ****...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jun 2015, 23:07

Taj wc ce morati renovirati u narednih godinu-dvije kad se skrati liga i poostre kriteriji licenciranja i takmicenja, ali jos zalosniji je sjever koji i nema nikakvog wc-a pa ljudi pisaju na ulazima, a curice i djeca prolaze kraj njih. Sa zalosnog na jos zalosnije hrlimo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Skojevski
Kontakt:

Post Postao/la Skojevski » 30 jun 2015, 23:07

a zenski wc ne postoji :D

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 30 jun 2015, 23:10

Saalihoviiiicccc :bow: :bow: :bow: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih:

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jun 2015, 23:11

Skojevski je napisao/la:a zenski wc ne postoji :D
Gdje zuris ba. Polahko, doci ce i to na red. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 30 jun 2015, 23:27

Coraco je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Kad vidim da ona trgovina preko puta hemijske škole (jel zgrada tuzlanka) prodaje sve sa grbom Slobode, čitav asortiman proizvoda. :sick:
Ako mislis na tabako shop u Omegi,momci placaju Slobodi koristenja grba...vec odavno,jos kad su one maice pocele sa prodajom.
Ne mislim na tabako, nego neka radnja kao "gift shop"
slika
u ovom redu iza binga
Ok...ovi su mi dobri drugari iz Omege,znam da su na maice skoro 50 posto davali Slobodi.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 30 jun 2015, 23:52

Naplaćivanje korištenja tartan staze u potpunosti podržavam. naplaćuje se korištenje pomoćnih terena, a pare idu FK Slobodi. Zašto se ne bi počelo naplaćivat korištenje atletske staze i da pare idu atletskom klubu koji ove godine pravi najbolje rezultate u zadnjih 15ak godina. Velika većina, niko od vas nije ušao u onaj kontener koju zovemo klubskom prostorijom ili kancelarijom da vidi kakva je. Plafon se skoro urušio, na jednom dijelu prokišnjava...grad za ak godišnje izdvoji maksimalno 5000. Ove godine mislim da je u pola manje bilo, oko 2500km. Odlazak na jedno takmičenje klub košta do 1000km. Imaju po dva državna prvenstva BiH za svaku kategoriju - mlađi juniori, juniori, seniori plus kup takmičenja, po jedno za svaku kategoriju i na to sve dodaj još odlazak na mitinge, gdje idu samo oni najbolji, dakle ne ide cijela ekipa.

Offtopic je, ali sam morao ovo napisat.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2015, 23:55

Alibasa je napisao/la:Naplaćivanje korištenja tartan staze u potpunosti podržavam. naplaćuje se korištenje pomoćnih terena, a pare idu FK Slobodi. Zašto se ne bi počelo naplaćivat korištenje atletske staze i da pare idu atletskom klubu koji ove godine pravi najbolje rezultate u zadnjih 15ak godina. Velika većina, niko od vas nije ušao u onaj kontener koju zovemo klubskom prostorijom ili kancelarijom da vidi kakva je. Plafon se skoro urušio, na jednom dijelu prokišnjava...grad za ak godišnje izdvoji maksimalno 5000. Ove godine mislim da je u pola manje bilo, oko 2500km. Odlazak na jedno takmičenje klub košta do 1000km. Imaju po dva državna prvenstva BiH za svaku kategoriju - mlađi juniori, juniori, seniori plus kup takmičenja, po jedno za svaku kategoriju i na to sve dodaj još odlazak na mitinge, gdje idu samo oni najbolji, dakle ne ide cijela ekipa.

Slazem se, al sve ce to pojest uprava JU Gradski Stadion.
Nullius in verba

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 01 jul 2015, 00:01

Heller je napisao/la:
Alibasa je napisao/la:Naplaćivanje korištenja tartan staze u potpunosti podržavam. naplaćuje se korištenje pomoćnih terena, a pare idu FK Slobodi. Zašto se ne bi počelo naplaćivat korištenje atletske staze i da pare idu atletskom klubu koji ove godine pravi najbolje rezultate u zadnjih 15ak godina. Velika većina, niko od vas nije ušao u onaj kontener koju zovemo klubskom prostorijom ili kancelarijom da vidi kakva je. Plafon se skoro urušio, na jednom dijelu prokišnjava...grad za ak godišnje izdvoji maksimalno 5000. Ove godine mislim da je u pola manje bilo, oko 2500km. Odlazak na jedno takmičenje klub košta do 1000km. Imaju po dva državna prvenstva BiH za svaku kategoriju - mlađi juniori, juniori, seniori plus kup takmičenja, po jedno za svaku kategoriju i na to sve dodaj još odlazak na mitinge, gdje idu samo oni najbolji, dakle ne ide cijela ekipa.

Slazem se, al sve ce to pojest uprava JU Gradski Stadion.
Ako se bude radilo kako se dogovaralo, trebao bi ići jedan dio Ustanovi, a drugi će se usmjeravat za rekonstrukciju staze.

P.S. sve gore navedeno je bez priprema za atletičare i to one koji mogu napravit rezultat, opet nije za cijelu ekipu. Nije uračunata niti oprema koja je potrebna.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 01 jul 2015, 00:05

Znam kako vam je imam prijatelja koji je bio odličan i perspektivan ko mlađi al između ostalog i ti gore razlozi i finansijski su razlog sto je odusto od svega
Nullius in verba

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 01 jul 2015, 00:08

zna li ko da li se produzio ugovor sa Mehmedagicem

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 01 jul 2015, 00:08

solinas je napisao/la:http://tuzla.danas.info/2015/06/30/ukid ... ekreaciju/

sjasi kurta,uzjasi murta..
nemoze klepati u slobodi,klepa gradjane tuzle,i naplacivace koristenje JAVNE USTANOVE..
jos malo naplacivace i slobodi... :damn:
Sve preko 300 000 je od onih antena na reflektorima.Nadam se se da će im biti umanjena sredstva iz budžeta upravo za one pare što zgrću od antena.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.