Msm 3m€. Kako god, ludjak.Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura.![]()
Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/d5lv ... cki-dinamoSabinho je napisao/la:Msm 3m€. Kako god, ludjak.Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura.![]()
Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki.![]()
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Halali, ja sam inicirao ali drugi je neko najavio.vedator je napisao/la:Pa ko izvali da će snimak biti na smarttv, evo ja snimio čitavo poluvrijeme ali ramazanskog programa....

Sad sam slao poruku smart tv-u, kažu biće snimak obavjestit će me.
Hahah hajd javi kad ti kažu kad ćehilmo je napisao/la:Halali, ja sam inicirao ali drugi je neko najavio.vedator je napisao/la:Pa ko izvali da će snimak biti na smarttv, evo ja snimio čitavo poluvrijeme ali ramazanskog programa....
Sad sam slao poruku smart tv-u, kažu biće snimak obavjestit će me.

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kad će biti snimak na bordo tv tekme sa splitom? hoćel' bit' do sehura kojim slučajem
? @fcsarajevoba javi se živ bio da ne čekam džaba...

1946
Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Pa stvarno misliš da je Split dobio te pare, a da nisu u pitanju malverzacije ? Kao što je igrače iz Lokomotive kupovao i prodavao njima za milionske cifre...Sabinho je napisao/la:Msm 3m€. Kako god, ludjak.Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura.![]()
ZELJEZNICAR 1921!
Tatomirović je kapiten, Samir je mlad da bi preuzeo tu odgovornost na sebe, možda bi ga samo sputavala. Imali smo primjer Kenana Handžića za vrijeme mandata Varešanovića i nije se baš proslavio.Merhaba je napisao/la:Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru
Tatomirović inače, danas Cimirot kad nije Tatko igrao.Merhaba je napisao/la:Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru
Mislim da je Samir premlad za takvo nešto. Svojevremeno je nešto slično urađeno u doba Varešanovića, kad je dao traku Kenanu Handžiću i mali propao poslije toga. Jednostavno se izgubio valjda.
Edit: eto hilmo me preduhitrio

Zadnja izmjena: okoca, dana/u 30 jun 2015, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam za to da odigramo sa prvim postavama protiv Rijeke. Meni se sviđa ovo sto Dzeno izvede kombinovane sastave i sto na taj nacin vidi kako se koji igraci snalaze na terenu i koliko mogu.
Po meni bi bilo glupo sada izaci sa tom nekom prvom postavom i pokazati Poljacima dobre i lose trane ovog tima. Mislim da oni nama nece prirediti to zadovoljstvo.
Realno, mi imamo dovoljno igraca da na treningu mozemo sastaviti prvi tim, a i taj drugi pa igrati međusobno.
Po meni bi bilo glupo sada izaci sa tom nekom prvom postavom i pokazati Poljacima dobre i lose trane ovog tima. Mislim da oni nama nece prirediti to zadovoljstvo.
Realno, mi imamo dovoljno igraca da na treningu mozemo sastaviti prvi tim, a i taj drugi pa igrati međusobno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
Znaci , prvi tim ce se uigrati na treninzima......razmisli maloShofaII je napisao/la:Ja nisam za to da odigramo sa prvim postavama protiv Rijeke. Meni se sviđa ovo sto Dzeno izvede kombinovane sastave i sto na taj nacin vidi kako se koji igraci snalaze na terenu i koliko mogu.
Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
-
- Kontakt:
Ma ljudi pustite pripreme neka teku svojim tokom, nego imali ko kakvih informacija o golmanu 

Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Svaki put izađe informacija o snimku na BORDO TV za "par sati" poslije utakmice i onda se otegne ne satima nego i danima. Prošle pripreme čini mi se protiv Metalurga za dan tek 'vako objavili i to samo prvo poluvrijeme, pa onda još čekali čekali pa izbacili drugo. Nije problem hajde što se ne izbaci odma, ali radije onda nemojte ništa izbacivati i bacati ublehe o snimku par sati poslije tekme i na kraju samo zahebete raju...
1946
Upravo, ne treba mu jos ta obaveza. Nek se zabavi oko sebe i nek samo nastavi raditi kao i dosad. Isto kao i Cimi, za njega znam da se kloni poroka i tih zayebancija, samo sisu voli zapalit.hilmo je napisao/la:Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Eh da im je bogdo' svima najveći porok šiša...uNbx je napisao/la:Upravo, ne treba mu jos ta obaveza. Nek se zabavi oko sebe i nek samo nastavi raditi kao i dosad. Isto kao i Cimi, za njega znam da se kloni poroka i tih zayebancija, samo sisu voli zapalit.hilmo je napisao/la:Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalacVidio sam Krleta prije par noci u Dibeku dimi
Ja se samo nadam da se nešto po tom pitanju radi u omladinskom pogonu, vidio sam jednom na fb čini mi se da su imali neko predavanje oko toga. Ova djeca bukvalno nisu normalna, mlađi vise po kafićima gdje cuclaju po vazdan a "pubertetlije" već pored šiše prelaze u diskoteke i kafane. Da naši omladinci spadaju u obje navedene grupe (mislim čak i većinom) sam se uvjerio i siguran sam. Valjda se u akademiji radi nešto više povodom toga, nije akademija samo povest' djecu na turnir u Italiju jer se može platiti...
1946
-
- Kontakt:
sta je ovo sa snimkom vise nema smisla vise cekati
@oploditelj pa drug isto ti dođe haman il trening utakmica protiv drugog tima iz druge drzave i trening utakmica između svoja dva tima.
Niko u pripremnim utakmicama ne igra sa prvim timom nego kombinuje sa igracima, cak se probaju igraci i na pozicijama koje im nisu primarne.
Niko u pripremnim utakmicama ne igra sa prvim timom nego kombinuje sa igracima, cak se probaju igraci i na pozicijama koje im nisu primarne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
nek' nam povećaju još za cvaju godišnje i članske pa možda i bude kuknjavakraljlavova je napisao/la:sta je ovo sa snimkom vise nema smisla vise cekati
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijelisampion, galia95, MSOZ101, OzmoodPinglewood, rimljanin90 i 75 gostiju.