FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
suta nisu imali,moj sudija sto bar ti ne opuca
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Ja mislim da se moze najnormanije popuniti kvota od 25 koliko je i dozvoljeno. Ako je za ovu registrovano 18, to znaci da imamo fore bas.samogrbavica je napisao/la:Ko zna tacno ako moze da odgovori.
Koliko se moze prijaviti novih igraca za drugu utakmicu prvog pretkola?
Koliko se jos dodatno moze prijaviti igraca za drugo pretkolo? Hvala
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Izmedju utakmica se ne mogu igrači prijavljivat 

Lutvo sredio penal u 4. minutu da ne bude ofirno.Trener Balzana tvrdi "Sudija je bio naklonjen Željezničaru"
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 jun 2015, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ponovi i za drugoSarajlijaTM je napisao/la:Jesam ti rekao da cemo dobiti bilo koga u prvom kolu?likusa je napisao/la:Hocel taj cetvrtak

Željeznicar za život cijeli !
Rutinska pobjeda zaista,brzi i rani golovi,terenska inicijativa,protivnik bez upucenog suta,kornera..Bas onako kako je i trebalo biti protiv slabijeg rivala,za razliku od prosle godine kad smo se napatili sa Crngorcima
Drago mi je sto je sve proslo bez povreda,po onom tekstualnom prijenosu ovi su igrali bas zestoko.U revansu pristupiti ozbiljno i slaviti sigurno pobjedu aBd.Nadam se i dobro posjeti,ne nekoj izrazito veliko,ali nekih 7-8 hiljada barem.
Na kraju cestitke Odi i igracima

Na kraju cestitke Odi i igracima

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Moze li neko da sutra nađe stream za Go Eagles - Fenervaros da ih pogledamo ?
To ne bi trebao biti problem, koliko znam Mađarska državna prenosi taj susret tako da će sigurno biti streamova.Elegant je napisao/la:Moze li neko da sutra nađe stream za Go Eagles - Fenervaros da ih pogledamo ?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
+210.000€
50% complete...
50% complete...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Oldican rezultat s obzirom na teske uslove (vrucina 27+ , lopte na koje nismo navikli ,) , milim da ih ovdje bez pola muke mozemo savladati sa 2+ razlike , puno smo zreliji nego kada smo protiv lovcena jedva prosli pa tragedija na kosevu protiv metalurga , jeste da su madjari (holandjani) bolji od metalurga ali i mi smo bolji, imamo sanse u drugom pretkolu samo sabura.
- bistrikboy
- Kontakt:
Platinijev tatomitet.jovanmaksimovic je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/sudija- ... aru/166222
amar kupio i evropsku ligu kao i titule prethodno... cuj ovog padobranca sa malte... kao da slusam pojedine pitare
Sad ozbiljno.Cestitke ekipi i nadam se da ce ozbiljno se pripremiti za drugo pretkolo jer nismo bez sanse.Bravo Željo,idemo dalje...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Rutinski sa pola snaga idemo ih dokrajcit na "domacem terenu"...Nego ne znam da li ste procitali da je Split prodao Dinamu svog igraca za nevjerovatnih 3 miliona eura i 30 posto od narednog transfera. Bilo bi sramota da mi pustimo Memiju,Bajica ili Amira za nekih 300,400 hiljada eura i mi trebamo trazit cifre jer to su istinski dijamanti naseg Zelje 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Odlicno, da upratimo moguce protivnike, mada mislim da su mađari opasniji.SGD53 je napisao/la:To ne bi trebao biti problem, koliko znam Mađarska državna prenosi taj susret tako da će sigurno biti streamova.Elegant je napisao/la:Moze li neko da sutra nađe stream za Go Eagles - Fenervaros da ih pogledamo ?
Radice skauting za nas onaj Mesin francuz bice na utakmici izmedju holandjana i madjara.Valjda vidi i neku manu i nesto sto mozemo iskoristiti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sutra drug @advanced1921 i ja idemo po dres, bice slike i misljenje popodne 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
O trošku Saveza, naravnopile87 je napisao/la:Radice skauting za nas onaj Mesin francuz bice na utakmici izmedju holandjana i madjara.Valjda vidi i neku manu i nesto sto mozemo iskoristiti.

- KosevskoHill
- Kontakt:
Odličan rezultat, iskreno i očekivao sam nešto slično.. još nismo primili gol, može se reći da smo ovo već prošli..
Ne znam da li je neko prije spominjao, ali jedna od stvari koja mi se i ponajviše sviđa otkad je Oda preuzeo je ANGAŽOVANOST svih igrača svih 90 minuta, i to je još jedan od razloga zašto vjerujem u ovu ekipu jer fakat svi daju svoj maksimum što se može vidjeti po njihovom kretanju na terenu i praćenju igre i kad lopta nije blizu i u našem posjedu..mislim da zbog ovog razloga i nismo izgubili hejbet utakmica jer u odbrani se zna desiti da 2-3 igrača ukližu kad je opasna situacija, znači max angažovanost i prisutnost u utakmici..Oda legendo, samo tako nastavi
Imaju sad vremena da se koji dan osvježe jer igramo tek za 10 dana.Ja vjerujem u ovu ekipu i jedna mi je od najdražih poslije rata uopšte, samo naprijed Željo
Ne znam da li je neko prije spominjao, ali jedna od stvari koja mi se i ponajviše sviđa otkad je Oda preuzeo je ANGAŽOVANOST svih igrača svih 90 minuta, i to je još jedan od razloga zašto vjerujem u ovu ekipu jer fakat svi daju svoj maksimum što se može vidjeti po njihovom kretanju na terenu i praćenju igre i kad lopta nije blizu i u našem posjedu..mislim da zbog ovog razloga i nismo izgubili hejbet utakmica jer u odbrani se zna desiti da 2-3 igrača ukližu kad je opasna situacija, znači max angažovanost i prisutnost u utakmici..Oda legendo, samo tako nastavi

Imaju sad vremena da se koji dan osvježe jer igramo tek za 10 dana.Ja vjerujem u ovu ekipu i jedna mi je od najdražih poslije rata uopšte, samo naprijed Željo

Željezničar za život cijeli !
-
- Kontakt:
extra rezultat, rutinski, mislim da smo igrali na jedno 60% mogucnosti... sada u revansu je lakse, nije ni pritisak ni vrucina.. ocekujem dosta manijaka i 4 gola u mrezi balzamiranih
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sada se mi navijači moramo angažovati na svim poljima, od toga da nas dođe što više na revanš utakmicu pa do kupovine dresova, članskih, godišnjih (nadam se da će ubrzo krenuti sa prodajom). 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Vidjeti da svi igraci trce prema bajicu Kad je Dao go je neopisivo
Kad ce se moc ikupiti dresovi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.