FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2015, 22:14

Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura. :shock:
Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki. :hmmmmm: :hmmmmm:
Msm 3m€. Kako god, ludjak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 30 jun 2015, 22:15

Sabinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Jest mangup ovaj Mamic, za Roga iz Splita plati 5 miliona eura. :shock:
Cudi me da nije zagriz'o za Cimirota, pa on bi njega tusno hladno za 15 milki. :hmmmmm: :hmmmmm:
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/d5lv ... cki-dinamo
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 30 jun 2015, 22:15

vedator je napisao/la:Pa ko izvali da će snimak biti na smarttv :facepalm: , evo ja snimio čitavo poluvrijeme ali ramazanskog programa.... :facepalm:
Halali, ja sam inicirao ali drugi je neko najavio. :)
Sad sam slao poruku smart tv-u, kažu biće snimak obavjestit će me.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 30 jun 2015, 22:18

hilmo je napisao/la:
vedator je napisao/la:Pa ko izvali da će snimak biti na smarttv :facepalm: , evo ja snimio čitavo poluvrijeme ali ramazanskog programa.... :facepalm:
Halali, ja sam inicirao ali drugi je neko najavio. :)
Sad sam slao poruku smart tv-u, kažu biće snimak obavjestit će me.
Hahah hajd javi kad ti kažu kad će :lol:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 jun 2015, 22:29

kad će biti snimak na bordo tv tekme sa splitom? hoćel' bit' do sehura kojim slučajem :) ? @fcsarajevoba javi se živ bio da ne čekam džaba...
1946

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 30 jun 2015, 22:30

Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru ;)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 30 jun 2015, 22:37

Sabinho je napisao/la:
Pa stvarno misliš da je Split dobio te pare, a da nisu u pitanju malverzacije ? Kao što je igrače iz Lokomotive kupovao i prodavao njima za milionske cifre...
ZELJEZNICAR 1921!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jun 2015, 22:39

Merhaba je napisao/la:Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru ;)
Tatomirović je kapiten, Samir je mlad da bi preuzeo tu odgovornost na sebe, možda bi ga samo sputavala. Imali smo primjer Kenana Handžića za vrijeme mandata Varešanovića i nije se baš proslavio.

okoca
Kontakt:

Post Postao/la okoca » 30 jun 2015, 22:39

Merhaba je napisao/la:Ko vam je kapiten sada? Ja bih vala svjetla obraza dao traku Samiru ;)
Tatomirović inače, danas Cimirot kad nije Tatko igrao.
Mislim da je Samir premlad za takvo nešto. Svojevremeno je nešto slično urađeno u doba Varešanovića, kad je dao traku Kenanu Handžiću i mali propao poslije toga. Jednostavno se izgubio valjda.

Edit: eto hilmo me preduhitrio :)
Zadnja izmjena: okoca, dana/u 30 jun 2015, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jun 2015, 22:40

Ja nisam za to da odigramo sa prvim postavama protiv Rijeke. Meni se sviđa ovo sto Dzeno izvede kombinovane sastave i sto na taj nacin vidi kako se koji igraci snalaze na terenu i koliko mogu.
Po meni bi bilo glupo sada izaci sa tom nekom prvom postavom i pokazati Poljacima dobre i lose trane ovog tima. Mislim da oni nama nece prirediti to zadovoljstvo.

Realno, mi imamo dovoljno igraca da na treningu mozemo sastaviti prvi tim, a i taj drugi pa igrati međusobno.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 30 jun 2015, 22:43

ShofaII je napisao/la:Ja nisam za to da odigramo sa prvim postavama protiv Rijeke. Meni se sviđa ovo sto Dzeno izvede kombinovane sastave i sto na taj nacin vidi kako se koji igraci snalaze na terenu i koliko mogu.
Po meni bi bilo glupo sada izaci sa tom nekom prvom postavom i pokazati Poljacima dobre i lose trane ovog tima. Mislim da oni nama nece prirediti to zadovoljstvo.

Realno, mi imamo dovoljno igraca da na treningu mozemo sastaviti prvi tim, a i taj drugi pa igrati međusobno.
Znaci , prvi tim ce se uigrati na treninzima......razmisli malo

Merhaba
Kontakt:

Post Postao/la Merhaba » 30 jun 2015, 22:43

Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac ;)
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!

THE MANIACS 1987 SARAJEVO

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2015, 22:46

Ma ljudi pustite pripreme neka teku svojim tokom, nego imali ko kakvih informacija o golmanu :(

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 30 jun 2015, 22:52

Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac ;)
Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 jun 2015, 22:53

Svaki put izađe informacija o snimku na BORDO TV za "par sati" poslije utakmice i onda se otegne ne satima nego i danima. Prošle pripreme čini mi se protiv Metalurga za dan tek 'vako objavili i to samo prvo poluvrijeme, pa onda još čekali čekali pa izbacili drugo. Nije problem hajde što se ne izbaci odma, ali radije onda nemojte ništa izbacivati i bacati ublehe o snimku par sati poslije tekme i na kraju samo zahebete raju...
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jun 2015, 22:54

hilmo je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Samir je drugaciji mentalni sklop od Handzica, obojca su mahalci ali Samir je uz to i profesionalac ;)
Samiru jedina preokupacija treba da bude ispravljanje svojih nedostataka u igri i unaprijeđenje igre. Kapitenska traka bi mi bila teret više koji mu trenutno nije potreban, kasnije OK.
Upravo, ne treba mu jos ta obaveza. Nek se zabavi oko sebe i nek samo nastavi raditi kao i dosad. Isto kao i Cimi, za njega znam da se kloni poroka i tih zayebancija, samo sisu voli zapalit. :mrgreen: Vidio sam Krleta prije par noci u Dibeku dimi :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 jun 2015, 23:01

uNbx je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Upravo, ne treba mu jos ta obaveza. Nek se zabavi oko sebe i nek samo nastavi raditi kao i dosad. Isto kao i Cimi, za njega znam da se kloni poroka i tih zayebancija, samo sisu voli zapalit. :mrgreen: Vidio sam Krleta prije par noci u Dibeku dimi :D
Eh da im je bogdo' svima najveći porok šiša...

Ja se samo nadam da se nešto po tom pitanju radi u omladinskom pogonu, vidio sam jednom na fb čini mi se da su imali neko predavanje oko toga. Ova djeca bukvalno nisu normalna, mlađi vise po kafićima gdje cuclaju po vazdan a "pubertetlije" već pored šiše prelaze u diskoteke i kafane. Da naši omladinci spadaju u obje navedene grupe (mislim čak i većinom) sam se uvjerio i siguran sam. Valjda se u akademiji radi nešto više povodom toga, nije akademija samo povest' djecu na turnir u Italiju jer se može platiti...
1946

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 jun 2015, 23:01

sta je ovo sa snimkom vise nema smisla vise cekati

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jun 2015, 23:03

@oploditelj pa drug isto ti dođe haman il trening utakmica protiv drugog tima iz druge drzave i trening utakmica između svoja dva tima.
Niko u pripremnim utakmicama ne igra sa prvim timom nego kombinuje sa igracima, cak se probaju igraci i na pozicijama koje im nisu primarne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 30 jun 2015, 23:09

kraljlavova je napisao/la:sta je ovo sa snimkom vise nema smisla vise cekati
nek' nam povećaju još za cvaju godišnje i članske pa možda i bude kuknjava
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, fks74, keli, mnon46, MSOZ101, napoleon72, plisek, Posejdon i 70 gostiju.