Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Veliki pozdravi za mog jarana legendu, nigdje mi ga.Javi se momčino, jesi živ 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dobio platu otiso na Otoku kupit ljubaviDex je napisao/la:Veliki pozdravi za mog jarana legendu, nigdje mi ga.Javi se momčino, jesi živ

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Prisjetio se sad Brazil-Njemacka i sram me bilo
Jesu ih natrpali za 5min

Jesu ih natrpali za 5min

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zar mu treba ne živi na ČViliHeller je napisao/la:Dobio platu otiso na Otoku kupit ljubaviDex je napisao/la:Veliki pozdravi za mog jarana legendu, nigdje mi ga.Javi se momčino, jesi živ

Ja sam aludiro na dame s petlje, a za Cvilu neam blage 

Nullius in verba
Kvalitetni su baš?Heller je napisao/la:crash.baNajda je napisao/la:Jel ima iko info gdje se može printati na majice kvalitetno?
Hoću da isprintam jedan mali logo i natpis na leđima, na crnoj majici, ali mi je fora naći kvalitetnu crnu majicu i kvalitetan print, a da se ne raspadne kroz 5 pranja..![]()

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Ja bih mu uvijek preporučio onu sa Stupa, što ima jednu kraću noguHeller je napisao/la:Ja sam aludiro na dame s petlje, a za Cvilu neam blage

Ja Stup čuj Otoka, **** me Olimpik, Najda, jesu kod mene je raja uzimala, Fruits of Loom majica.
Nullius in verba
Trazim nesto malopre na google, istorijska tematika, i pojavi mi se forum Klix, udjem unutra prelistam 2-3 teme , yebem li ti koliko poremecaja
ni B92 im nije ravan.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
B92 najjaci portal /televizija na BalkanuTribalian je napisao/la:Trazim nesto malopre na google, istorijska tematika, i pojavi mi se forum Klix, udjem unutra prelistam 2-3 teme , yebem li ti koliko poremecajani B92 im nije ravan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ne pricam o televiziji i portalu nego o forumu B92.Otelo je napisao/la:B92 najjaci portal /televizija na BalkanuTribalian je napisao/la:Trazim nesto malopre na google, istorijska tematika, i pojavi mi se forum Klix, udjem unutra prelistam 2-3 teme , yebem li ti koliko poremecajani B92 im nije ravan.
Slicna situacija kad i ja otvorim tekstove na kuriru ili telegrafu, zapitam se da li je rat uopste gotov. I onda se sjetim da su novinari najveci lesinari koji hodaju zemljom i bude mi lakse.Tribalian je napisao/la:Trazim nesto malopre na google, istorijska tematika, i pojavi mi se forum Klix, udjem unutra prelistam 2-3 teme , yebem li ti koliko poremecajani B92 im nije ravan.
Pozdrav za Bg.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ima svakakvih bolesnika, al su izbalansirani desničari/ljevičar, ateisti/vjernici itd...Tribalian je napisao/la:Ma ne pricam o televiziji i portalu nego o forumu B92.Otelo je napisao/la:B92 najjaci portal /televizija na BalkanuTribalian je napisao/la:Trazim nesto malopre na google, istorijska tematika, i pojavi mi se forum Klix, udjem unutra prelistam 2-3 teme , yebem li ti koliko poremecajani B92 im nije ravan.
Nullius in verba
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Najjača je tema o preCedniku 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tebe ni Kurir ni Telegraf ne mogu da iznerviraju koliko mogu mene jer je ipak zivim u Srbiji, ali ovo na ovom Klixu nema veze sa novinarima. Dobar deo ovih sto pisu su mentalno zaostale te poremecene osobe. Uzrok ovakvih pojava , naravno je komunizam , kad komunista postane sovinista to je vrhunac poremecaja, ili jos gore autosovinista .bulbasor je napisao/la: Slicna situacija kad i ja otvorim tekstove na kuriru ili telegrafu, zapitam se da li je rat uopste gotov. I onda se sjetim da su novinari najveci lesinari koji hodaju zemljom i bude mi lakse.
Pozdrav za Bg.
Pozdrav i tebi.
Ovde nema desnicara . Ima samo nekih destruktivaca koji misle da su desnicari a ne razumeju desnicu u sustini. Mozda nema ni levicara , ali ima razocaranih komunjara sa drugom kapom na glavi.Heller je napisao/la:
Ima svakakvih bolesnika, al su izbalansirani desničari/ljevičar, ateisti/vjernici itd...

Šta ću kad sam osjetljiv na Da Vinčija, za Van Gogha bi dobio duže od jednog danaNajda je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Pa vi vrijeđajte Da Vinčija
CashMan veliki ljubitelj umjetnosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e ovo me dokrajčilo
![]()

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Aha, nisam bio nikad na njihovom forumu.Tribalian je napisao/la:Ma ne pricam o televiziji i portalu nego o forumu B92.Otelo je napisao/la:B92 najjaci portal /televizija na BalkanuTribalian je napisao/la:Trazim nesto malopre na google, istorijska tematika, i pojavi mi se forum Klix, udjem unutra prelistam 2-3 teme , yebem li ti koliko poremecajani B92 im nije ravan.
Danas su se na ispovestima posvadjali oko Bosanskog i Slavonskog Broda Bosanac i Srbin

Covjek kad cita sta neki ljudi pisu pomisli da je vani ratno stanje, MIG-ovi nadlijecu, rakete padaju, tenkovi prolaze, opca ofanziva i defanziva. Kao da nisu sposobni otvoriti oci i vidjeti da je 2015. godina, da nema rata, da su im stomaci prazni, da dane gube na forumu raspravljajuci o stvarima koje su ih tu dovele i braneci one koji im u pitanje dovode egzistenciju.
@bulbasor kakve veze novinari imaju sa korisnicima nekog foruma kao klix na kojem se sve tolerise ? Ne pisu oni nego ti korisnici, najzad danasnji ljudi su glupi i to je fakt. Gledaju Zvezde Granda, neku Audiciju, vrh humora im je LZN i na znanstvenom clanku vrijedjaju novinara koji je sjedio 2h i prevodio dugi tekst sa engleskog da bi oni nesto naucili, i naravno kazu mu da je glup, da je nepismen i da ne radi svoj posao. Ides dalje, vidis clanak koji objasnjava stanje o drzavi i onda ti isti kazu kako je glup jer unosi samo negativu u njihov zivot i traze nesto pozitivno. Nabijem ih sve na qrac.
Za grupu il Vincenta ?CashMan je napisao/la:Šta ću kad sam osjetljiv na Da Vinčija, za Van Gogha bi dobio duže od jednog danaNajda je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Pa vi vrijeđajte Da Vinčija
CashMan veliki ljubitelj umjetnosti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e ovo me dokrajčilo
![]()

Da Vincija i Teslu niko ne sme da vredja !CashMan je napisao/la:
Šta ću kad sam osjetljiv na Da Vinčija, za Van Gogha bi dobio duže od jednog dana

@Otelo , teraj te jajare u pm.Mislim te sa Klixa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.