da 40m ako dajete DDG uz to mozda i proderio_Ferdy88 je napisao/la:Ponuda je tu, ali je i Ramos naglasio da želi samo u United, očito je već sve dogovoreno sa njim, sad se samo čeka da padne dogovor sa Realom.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: RE: Re: Real Madrid CF
Graham Hunter za Sky Sports, sva pouzdanija stampa prenijela, BBC, Telegraphmadridist je napisao/la:Odakle si skinuo tu izjavu da Ramos zeli otici ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ponuda je tu, ali je i Ramos naglasio da želi samo u United, očito je već sve dogovoreno sa njim, sad se samo čeka da padne dogovor sa Realom.
Ne mogu bit objektivan jer se radi o omiljenom mi igracu od dana kad je obukao bijelo.
Svim srcem zelim da ostane.
@rio evo vidio sam na skysports.
vidit cemo ja kazem da ce razlika izmedu transfera biti najmanje 30mOnlyUnited je napisao/la:40m krvnih zrnaca + David.
Ovaj Benitez imam osjecaja nije za Real,kakva su mu ovo imena koja se spekulisu nigdje veze...A cimam doveo Vasqueza sta ce mu oon majko draga
Real kad daje 100 miliona za igraca - ne valja, unistise fudbal.
Real kad dovede igraca za milion - Sta ce im on
Real kad dovede igraca za milion - Sta ce im on
Vratili smo nekog Vasqueza, iz Espanyola. Ne znam jel icemu al dobro, ubrat ce se nesto u kupu.
Pise se da je sa Vidalom sve dogovoreno te da Benitez zeli Llorentea za napadaca. Znamo, nista od ovog ali eto, nek se pise nesto na temi.
Pise se da je sa Vidalom sve dogovoreno te da Benitez zeli Llorentea za napadaca. Znamo, nista od ovog ali eto, nek se pise nesto na temi.

Vidal kad bi došao to bi bilo ekstra, nekako ga upariti sa Kroosom i Modrićem
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
"Casillas ima ugovor s Kraljevima još dvije sezone, pa mora da plaća 7.5, odnosno sedam miliona eura.
Španski golman želi da ide iz Real Madrida, ali ne u Tursku ili neku egzotičnu destinaciju, gdje bi mogli da ga plaćaju, već u neku od liga petica.
Upravo to stvara probleme Realu. Naime, nijedan od klubova nije spreman da plati sedam i više miliona eura Casillasu po sezoni.
Madriđani su spremni da snose dio troškova od njegovih plaća, pa će tako Casillas lakše do transfera u neki od timova iz vrha Engleske, Njemačke, Španije ili Italije.
Za Ikera se, recimo i to, zanima rimska Roma, koja bi platila svega tri miliona eura po sezoni. Dakle, ako bi došlo do eventualnog transfera u Romu, Real bi plaćao četiri miliona još za Ikera, iako bi ovaj već bio u drugom timu.
Slično je Real napravio i s Raulom kada je 2010. godine otišao u Schalke.
, Objavljeno: Danas, 13:15
I kaze Real se lose odnosi prema legendama
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Španski golman želi da ide iz Real Madrida, ali ne u Tursku ili neku egzotičnu destinaciju, gdje bi mogli da ga plaćaju, već u neku od liga petica.
Upravo to stvara probleme Realu. Naime, nijedan od klubova nije spreman da plati sedam i više miliona eura Casillasu po sezoni.
Madriđani su spremni da snose dio troškova od njegovih plaća, pa će tako Casillas lakše do transfera u neki od timova iz vrha Engleske, Njemačke, Španije ili Italije.
Za Ikera se, recimo i to, zanima rimska Roma, koja bi platila svega tri miliona eura po sezoni. Dakle, ako bi došlo do eventualnog transfera u Romu, Real bi plaćao četiri miliona još za Ikera, iako bi ovaj već bio u drugom timu.
Slično je Real napravio i s Raulom kada je 2010. godine otišao u Schalke.
, Objavljeno: Danas, 13:15
I kaze Real se lose odnosi prema legendama
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal
Jeli ovo zatisje pred buru ?
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ramos je za AS izjavio da ne pregovara sa kim.
Izvor, bilo šta? 

Real Madrid
Real Madrid
- juanitomaravillaa
- Kontakt:

On je bio moja zelja i prosle sezone,on bi donio agresivnost i crvrstinu u vezni red kao i u citavu ekipu nesto kao sto je Nocioni donio kosarkaskoj sekciji,Toni-Arturo-Luka.

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ta Tercera i općenito svi ti čileanski mediji su isto to pisali za njega i United prošle god, tako da ih nemojte previše uzimati zaozbiljno, dok se Di Marzio ne oglasi ništa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trojka u sredini Vidal Kroos Modrić bi savršeno izgledala, njih trojica bi se fino nadopunjavali, a i Kroos bi bio napokon slobodniji prema naprijed jer bi Vidalu pripali ti defanzivniji zadaci.
Naravno, Vidal je igrač koji može poslužiti i za naprijed i pozadi.
Naravno, Vidal je igrač koji može poslužiti i za naprijed i pozadi.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Vidal je cigan koji nema mjesta u Realu.
Odj3bi ciganšturo.

Odj3bi ciganšturo.
Ma ja, daj nam plemenitih veznjaka tipa Illara i Lucas SilvaDzoni je napisao/la:Vidal je cigan koji nema mjesta u Realu.![]()
Odj3bi ciganšturo.

Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.