Biti će na Bordo TVbordobijeli je napisao/la:gdje ima snimakpitic je napisao/la:Bravo momci jedva čekam snimak. Dominacija se nastavlja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
Rijeka sve melje vode 3 0 Krku , protiv njih definitivno vidjet gdje smo.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Odlicno otvorene pripreme u sloveniji pobjedom, kao sto ste vec rekli pravi ce nam ispit biti protiv rijeke i tu cemo vidjet gdje smo i kako stojimo 

04.10.2009 !!

Cimi kapiten bio

Sumnjam da ce Stepanov poceti protiv Rijeke. Jos njemu treba treninga i kondicije, nije dugo igrao. Valjda bude spreman za Poljake.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prijateljska utakmica nikad nije mjerilo nicemu. Te utakmice sluze za razne varijante i probu sefa struke. Tako da ja uopste rezultat ne gledam. I prosle godine sve pobjedismo skoro u turskoj pa onda patnja u nasoj ligi.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 30 jun 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nisu oni aman ekipa; ligu su završili nekoliko pozicija iznad zone ispadanja, ali zanimljivo će biti protiv Rijeke. Ne znam da li će biti kakav stream, ali ako neće, onda šteta - mogla bi to biti kvalitetna prijateljska utakmica.
Zadnja izmjena: High, dana/u 30 jun 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Mesa je spreman za dar mar u narednim utakmicama

Protiv Rijeke izvesti najaču moguću postavu sa maximalno 2 izmjene do kraja susreta. Njima izgleda čeif brukanje protivnika.paulus je napisao/la:Rijeka sve melje vode 3 0 Krku , protiv njih definitivno vidjet gdje smo.
SRETAN BROJ - 1725
Benko treba bit kapiten cimije nekako mehak, ivan nekvalitetan. Ako ima ko volje da objavi kad bude prenos utakmice na bordo tv i kako da gledam (imam clansku )
- Aerodromsko
- Kontakt:
Hocu Pitic 

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
-
- Kontakt:
Jedan od razloga što čekam snimak sada ko ozebo sunce jeste i da vidim Mehmeda kakav je, valjda će ovih 15-ak dana do poljske biti dovoljni da se vrati na staro! Ako ništa makar će i stojčev valjda bolje igrati i neće "šetati" kao ranije jer zna da ima alternativa na klupi..i to kakva!Mrcho je napisao/la:
Mesa je spreman za dar mar u narednim utakmicama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- primasquadra
- Kontakt:
kad igrate s rijekom ?
- Aerodromsko
- Kontakt:
03.07.2015primasquadra je napisao/la:kad igrate s rijekom ?
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Krka apsolvirana 4-0. vi ste slijedeci 

-
- Kontakt:
Samo nemojte udarati naše (pogotovu cimija), a rezultat me ne zanima iskreno!jandro je napisao/la:Krka apsolvirana 4-0. vi ste slijedeci

Krka prima porcije, prvo Zvezda 4-0, pa sad i Rijeka...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
i od slaven belupa 5-0
Jel' to Belupo jaci od vasjandro je napisao/la:i od slaven belupa 5-0

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
BordoArmy88 je napisao/la:Samo nemojte udarati naše (pogotovu cimija), a rezultat me ne zanima iskreno!jandro je napisao/la:Krka apsolvirana 4-0. vi ste slijedeci
Sto bi udarali Cimija.

Ljudi su jaki,ali mislim da ni Rijeka nije imala pravog konkurenta.Nesto sam ubijedjen da nece snama tako lahko.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 jun 2015, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hamagara, PapakIzSa, rimljanin90, skoJaa i 48 gostiju.