FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I sad cemo narednih 7 dana razglabat jel bio penal il nije, i slusati ove isfrustrine usljive pitare kako se raduju pobjedi borca? Mi idemo dalje, mlatnut mostarce i gotovo, nek oni traze negdje drugo bodove, borac je nebitan
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- bistrikboy
- Kontakt:
Tema je FK Željezničar!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Otkud ti na borcevoj temipile87 je napisao/la:Je.bo vas borac sto pisete o njima...

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Jest vala Pile... sad se treba okrenut Velezu... moje misljenje je da smo puno bolji, ali da ce oni zapet ko da im je zadnje u zivotu... i nakon ovog veceras u BL, fkt mislim da su nam sanse za titulu tanke... vjerovatno je to zbog razocarenja i penala u 94., al jbg...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Borimo se s njima za titulupile87 je napisao/la:Je.bo vas borac sto pisete o njima...

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
mah joj nase je da pobjedimo u gostima...za njih je to nemoguca misija ko ce ti u gostima svirat penal u 94...
polako bit ce titula

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zamaramo se Borcem bez ikakvog razloga,pa dobili ljudi pa sta,uopste ne vidim razloga da vodimo racuna o bilo kome nego o sebi...puno postova napisano o njima,tacno je da su mogli da se okliznu,nama bi to pasalo,ali nisu,ja necu da ulazim u raspravu da li je to bilo ovako ili onako,to uopste nije nasa stvar...pogotovo sto je sve proslo i nova kola su pred nama,nove utakmice i nove radosti za nas,s obzirom da raduje cinjenica da smo zaista kvalitetni kao ekipa za ovu ligu...treba vjerovati u sebe,u nasu ekipu,evropa je tu,nama preostaje da uzivamo u nastavku prvenstva...imamo sjajnu atmosferu u klubu,najbolje navijace i hajde da uzivamo u nama...titula je blizu,idemo od utakmice do utakmice,bez euforije i uvjeren sam da kvalitetom mozemo uspjeti...idemo dalje,valja u Mostar po bodove 

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Isto vala, dva puta pogledah jesam li na dobroj temiSeyo_TM je napisao/la:Otkud ti na borcevoj temipile87 je napisao/la:Je.bo vas borac sto pisete o njima...

Mrzim kad kukamo ko babe kakve, jesmo li cupi ili navijaci koje interesuje samo Zeljo, redamo predpostavke o tekmi koja nema veze sa Zeljom...Nek rade ljudi svoje mi cemo svoje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja bih jos dodao: navijaci trenutno najjaceg tima, nemamo razlog da kukamopile87 je napisao/la:Isto vala, dva puta pogledah jesam li na dobroj temiSeyo_TM je napisao/la:Otkud ti na borcevoj temipile87 je napisao/la:Je.bo vas borac sto pisete o njima......
Mrzim kad kukamo ko babe kakve, jesmo li cupi ili navijaci koje interesuje samo Zeljo, redamo predpostavke o tekmi koja nema veze sa Zeljom...Nek rade ljudi svoje mi cemo svoje...

Eto prosla je godisnjica jednog od najvaznijih dogadja za nas klub i drzavu...bitno je da se slavi pobjeda nad policijskim klubom a da se nista ne radi po pitanju ovog datuma...Seyo_TM je napisao/la:Na danasnji dan prije 25 godina smo na Grbavici odigrali polufinalnu utakmicu kupa uefa!!
Kada u klubu nije bilo dobre volje da se obiljezi ovaj dan...barem da se ja sjetim i nedopustim da ovaj dan prodje kao i svaki drugi!! Ipak je ovo nas najveci uspjeh i bh fudbala uopste!
25.4.1985 - 25.4.2010.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
I opet isto ..Stole iz Bora je napisao/la:Nama nase, njima njihovo!

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Slika je Vrh!!!Seyo_TM je napisao/la:Eto prosla je godisnjica jednog od najvaznijih dogadja za nas klub i drzavu...bitno je da se slavi pobjeda nad policijskim klubom a da se nista ne radi po pitanju ovog datuma...Seyo_TM je napisao/la:Na danasnji dan prije 25 godina smo na Grbavici odigrali polufinalnu utakmicu kupa uefa!!
Kada u klubu nije bilo dobre volje da se obiljezi ovaj dan...barem da se ja sjetim i nedopustim da ovaj dan prodje kao i svaki drugi!! Ipak je ovo nas najveci uspjeh i bh fudbala uopste!
25.4.1985 - 25.4.2010.
Samo nemojte da bi slucajno ,ako bi Borac uzeo titulu na kraju (nedo Bog) nešto kukali i pisali o penalima u 94 minutu i neka naknadna pamet... jer cu onda ja u tom slucaju namjerno pisati Nama naše-njima njihovo.Stole iz Bora je napisao/la:I opet isto ..Stole iz Bora je napisao/la:Nama nase, njima njihovo!
Jbg zar treba da se pravimo slijepi pored ociju poslije ove vecerašnje lakrdije u BL

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
- Kontakt:
momci dosta suplje price jos je 15 bodova u igri zato... ma sta ja tu imam pricati kad je svima draza teorija zavjere...
26.05.2010-TITULA
-
- Kontakt:
Ma uzet cemo mi Rodjene u Mostaru i samim tim objezbjediti Titulu ako Bog da... a drugacije je nama igrati Derby sa Sarajevom nego njima, jer je drugacije kada te bodri 150 ljudi a na drugoj strani nas sigurno preko 8 hiljada, ako dodje do toga da se borimo bas na kosevu za titulu, a koliko sam primjetio sarajevo zna igrati prvo poluvrijeme dok ce ih drugo Lazar potopiti samdrop je napisao/la:Samo nemojte da bi slucajno ,ako bi Borac uzeo titulu na kraju (nedo Bog) nešto kukali i pisali o penalima u 94 minutu i neka naknadna pamet... jer cu onda ja u tom slucaju namjerno pisati Nama naše-njima njihovo.Stole iz Bora je napisao/la:I opet isto ..Stole iz Bora je napisao/la:Nama nase, njima njihovo!
Jbg zar treba da se pravimo slijepi pored ociju poslije ove vecerašnje lakrdije u BL

-
- Kontakt:
Tako i ja kazem, ima jos vremena i bodova u opticaju, najvaznijeje da smo bodovno poravnati a to gdje cemo bodove uzeti ne znam i ne zanima me, ali sam siguran da ce gostujuca pobjeda iz ove tri naredne doci... E sada da li ce pasti Velez, Sarajevo ili Leotar ne znam... ali se nadam da cemo bas ta tri boda uzeti na Hadisonusandokan_TM87 je napisao/la:momci dosta suplje price jos je 15 bodova u igri zato... ma sta ja tu imam pricati kad je svima draza teorija zavjere...

- ChelseaFann11
- Kontakt:
kako znas da cemo uopste bodriti u derbiju???
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..
-
- Kontakt:
Ma izmajmunisat ce se tu nesto vidjet ces... Ali eto opet i da nas ne bude na tribinama igraci ce sigurno ostaviti srce na terenu i nama na Grbavicu donijeti bodoveChelseaFann11 je napisao/la:kako znas da cemo uopste bodriti u derbiju???

A ti misliš da ce Borac sjediti skreštenih ruku u međuvremenu i pustiti nas da se odlijepimo od njih...hoce ali u panjevima.Pirke_TM87 je napisao/la:Tako i ja kazem, ima jos vremena i bodova u opticaju, najvaznijeje da smo bodovno poravnati a to gdje cemo bodove uzeti ne znam i ne zanima me, ali sam siguran da ce gostujuca pobjeda iz ove tri naredne doci... E sada da li ce pasti Velez, Sarajevo ili Leotar ne znam... ali se nadam da cemo bas ta tri boda uzeti na Hadisonusandokan_TM87 je napisao/la:momci dosta suplje price jos je 15 bodova u igri zato... ma sta ja tu imam pricati kad je svima draza teorija zavjere...
Pa vidiš li da im se izmišljaju penali u 90 i nekom minutu i to ne prvi put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobro ba vise o Borcu,svaki slijedeci post cu brisati ako ne bude imao veze sa Željom!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua