FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 25 apr 2010, 23:51

I sad cemo narednih 7 dana razglabat jel bio penal il nije, i slusati ove isfrustrine usljive pitare kako se raduju pobjedi borca? Mi idemo dalje, mlatnut mostarce i gotovo, nek oni traze negdje drugo bodove, borac je nebitan
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 apr 2010, 23:51

Tema je FK Željezničar!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 apr 2010, 23:52

pile87 je napisao/la:Je.bo vas borac sto pisete o njima...
Otkud ti na borcevoj temi :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 apr 2010, 23:53

Jest vala Pile... sad se treba okrenut Velezu... moje misljenje je da smo puno bolji, ali da ce oni zapet ko da im je zadnje u zivotu... i nakon ovog veceras u BL, fkt mislim da su nam sanse za titulu tanke... vjerovatno je to zbog razocarenja i penala u 94., al jbg...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 apr 2010, 23:53

Borimo se s njima za titulu :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 apr 2010, 23:54

mah joj nase je da pobjedimo u gostima...za njih je to nemoguca misija ko ce ti u gostima svirat penal u 94... :) polako bit ce titula
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 25 apr 2010, 23:57

Zamaramo se Borcem bez ikakvog razloga,pa dobili ljudi pa sta,uopste ne vidim razloga da vodimo racuna o bilo kome nego o sebi...puno postova napisano o njima,tacno je da su mogli da se okliznu,nama bi to pasalo,ali nisu,ja necu da ulazim u raspravu da li je to bilo ovako ili onako,to uopste nije nasa stvar...pogotovo sto je sve proslo i nova kola su pred nama,nove utakmice i nove radosti za nas,s obzirom da raduje cinjenica da smo zaista kvalitetni kao ekipa za ovu ligu...treba vjerovati u sebe,u nasu ekipu,evropa je tu,nama preostaje da uzivamo u nastavku prvenstva...imamo sjajnu atmosferu u klubu,najbolje navijace i hajde da uzivamo u nama...titula je blizu,idemo od utakmice do utakmice,bez euforije i uvjeren sam da kvalitetom mozemo uspjeti...idemo dalje,valja u Mostar po bodove :D
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 apr 2010, 23:57

Seyo_TM je napisao/la:
Isto vala, dva puta pogledah jesam li na dobroj temi :D ...
Mrzim kad kukamo ko babe kakve, jesmo li cupi ili navijaci koje interesuje samo Zeljo, redamo predpostavke o tekmi koja nema veze sa Zeljom...Nek rade ljudi svoje mi cemo svoje...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 25 apr 2010, 23:59

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Isto vala, dva puta pogledah jesam li na dobroj temi :D ...
Mrzim kad kukamo ko babe kakve, jesmo li cupi ili navijaci koje interesuje samo Zeljo, redamo predpostavke o tekmi koja nema veze sa Zeljom...Nek rade ljudi svoje mi cemo svoje...
Ja bih jos dodao: navijaci trenutno najjaceg tima, nemamo razlog da kukamo :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 apr 2010, 00:12

Seyo_TM je napisao/la:Na danasnji dan prije 25 godina smo na Grbavici odigrali polufinalnu utakmicu kupa uefa!!
Kada u klubu nije bilo dobre volje da se obiljezi ovaj dan...barem da se ja sjetim i nedopustim da ovaj dan prodje kao i svaki drugi!! Ipak je ovo nas najveci uspjeh i bh fudbala uopste!
slika
25.4.1985 - 25.4.2010.
Eto prosla je godisnjica jednog od najvaznijih dogadja za nas klub i drzavu...bitno je da se slavi pobjeda nad policijskim klubom a da se nista ne radi po pitanju ovog datuma...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 26 apr 2010, 00:15

Stole iz Bora je napisao/la:Nama nase, njima njihovo!
I opet isto .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 26 apr 2010, 00:15

Seyo_TM je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Na danasnji dan prije 25 godina smo na Grbavici odigrali polufinalnu utakmicu kupa uefa!!
Kada u klubu nije bilo dobre volje da se obiljezi ovaj dan...barem da se ja sjetim i nedopustim da ovaj dan prodje kao i svaki drugi!! Ipak je ovo nas najveci uspjeh i bh fudbala uopste!
slika
25.4.1985 - 25.4.2010.
Eto prosla je godisnjica jednog od najvaznijih dogadja za nas klub i drzavu...bitno je da se slavi pobjeda nad policijskim klubom a da se nista ne radi po pitanju ovog datuma...
Slika je Vrh!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 apr 2010, 00:18

Stole iz Bora je napisao/la:
I opet isto .. ;)
Samo nemojte da bi slucajno ,ako bi Borac uzeo titulu na kraju (nedo Bog) nešto kukali i pisali o penalima u 94 minutu i neka naknadna pamet... jer cu onda ja u tom slucaju namjerno pisati Nama naše-njima njihovo.
Jbg zar treba da se pravimo slijepi pored ociju poslije ove vecerašnje lakrdije u BL :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 26 apr 2010, 00:22

momci dosta suplje price jos je 15 bodova u igri zato... ma sta ja tu imam pricati kad je svima draza teorija zavjere...
26.05.2010-TITULA

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 apr 2010, 00:24

drop je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
I opet isto .. ;)
Samo nemojte da bi slucajno ,ako bi Borac uzeo titulu na kraju (nedo Bog) nešto kukali i pisali o penalima u 94 minutu i neka naknadna pamet... jer cu onda ja u tom slucaju namjerno pisati Nama naše-njima njihovo.
Jbg zar treba da se pravimo slijepi pored ociju poslije ove vecerašnje lakrdije u BL :shock:
Ma uzet cemo mi Rodjene u Mostaru i samim tim objezbjediti Titulu ako Bog da... a drugacije je nama igrati Derby sa Sarajevom nego njima, jer je drugacije kada te bodri 150 ljudi a na drugoj strani nas sigurno preko 8 hiljada, ako dodje do toga da se borimo bas na kosevu za titulu, a koliko sam primjetio sarajevo zna igrati prvo poluvrijeme dok ce ih drugo Lazar potopiti sam :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 apr 2010, 00:26

sandokan_TM87 je napisao/la:momci dosta suplje price jos je 15 bodova u igri zato... ma sta ja tu imam pricati kad je svima draza teorija zavjere...
Tako i ja kazem, ima jos vremena i bodova u opticaju, najvaznijeje da smo bodovno poravnati a to gdje cemo bodove uzeti ne znam i ne zanima me, ali sam siguran da ce gostujuca pobjeda iz ove tri naredne doci... E sada da li ce pasti Velez, Sarajevo ili Leotar ne znam... ali se nadam da cemo bas ta tri boda uzeti na Hadisonu :D

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 26 apr 2010, 00:27

kako znas da cemo uopste bodriti u derbiju???
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 26 apr 2010, 00:29

ChelseaFann11 je napisao/la:kako znas da cemo uopste bodriti u derbiju???
Ma izmajmunisat ce se tu nesto vidjet ces... Ali eto opet i da nas ne bude na tribinama igraci ce sigurno ostaviti srce na terenu i nama na Grbavicu donijeti bodove :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 apr 2010, 00:29

Pirke_TM87 je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:momci dosta suplje price jos je 15 bodova u igri zato... ma sta ja tu imam pricati kad je svima draza teorija zavjere...
Tako i ja kazem, ima jos vremena i bodova u opticaju, najvaznijeje da smo bodovno poravnati a to gdje cemo bodove uzeti ne znam i ne zanima me, ali sam siguran da ce gostujuca pobjeda iz ove tri naredne doci... E sada da li ce pasti Velez, Sarajevo ili Leotar ne znam... ali se nadam da cemo bas ta tri boda uzeti na Hadisonu :D
A ti misliš da ce Borac sjediti skreštenih ruku u međuvremenu i pustiti nas da se odlijepimo od njih...hoce ali u panjevima.
Pa vidiš li da im se izmišljaju penali u 90 i nekom minutu i to ne prvi put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 apr 2010, 00:31

Dobro ba vise o Borcu,svaki slijedeci post cu brisati ako ne bude imao veze sa Željom!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, DinGospo21, Ferroviere1987 i 31 gost.