FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 30 jun 2015, 18:18

paulus je napisao/la:Hocemo li imat stream protiv Rijeke ?
Oni sve svoje tekme pustaju lajv na u2b kanalau.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 30 jun 2015, 18:19

okoca je napisao/la:Split je u rangu recimo Olimpica ili Zrinjskog što se mene tiče
Tako da mi ovo svakako trebamo uzeti
Nadam se drugacijem sastavu odbrane u drugom poluvremenu
:wave: pogledaj tržišnu vrijednost http://www.transfermarkt.de/rnk-split/s ... verein/420
Mosa RajvoSa

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 jun 2015, 18:20

BernardBarnjak je napisao/la:
pitic je napisao/la:Prema ovom tekstualnom prijenosu bolji smo. Ali hajde da sačekamo snimak na Bordo TV :D

Kada se ocekuje taj snimak?
Pa govorilo se par sati nakon tekme, ali kada su se prijateljske tekme igrale u Antaliji znalo je kasniti i više od par sati.

btw. :bow:

Na današnji dan prije 30 godina, 30. juna 1985. godine, FK Sarajevo je osvojio drugu titulu prvaka Jugoslavije, prekinuvši tako niz i dominaciju Crvene zvezde, Partizana, Hajduka i Dinama. Bordo tim je postao prva ekipa van ''velike četvorke'' kojoj je to pošlo za nogom.
SRETAN BROJ - 1725

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 30 jun 2015, 18:23

ajdohordas je napisao/la:Ne znam zasto se toliko proziva Miloš kad je on na sebe preuzeo odgovornost u zadnjim utakmicama sezone pa prakticno on nam i obezbjedio titulu, prvo onakva utakmica protiv Sirokog, pa onda onakav gol protiv Slavije, pa onakva asistenicja protiv Zrinje, pa onda onakav potez na derbiju (al' to manje više) pa sjetite se pocetka sezone kako je probio norvezane tamo kod njih, zbog par izgubljenih lopti na utakmici koje iskreno nisu nas toliko ni kostale a i ako jesu Miloš se izvukao na kraju sezone vi zaboravljate sve što je uradio dobro za nas, daleko od toga da ga branim i svakako da Meša treba igrati ako udje u pravu formu, ali ne treba zaboravljati kakav je Miloš majstor...
i kad će više taj 14-i da se igramo sa poljacima :lol:

Oci moje, Milos je katastrofalan u drugom dijelu prosle sezone bio, i za onaj gol u Lukavici njemu fala, ali i asistenciju protiv Sirokog ali on je za to placen i to dobro i redovno i njegov odnos prema klubu izvan i na terenu treba da bude maksimalno profesionalan i da svaku utakmicu trci onoliko koliko je spreman pa bilo to 60 min. ali u punom tempu, a ne da se vucara po terenu ko uvrijedjena mlada. A kad si vec spomenuo derbi i Selju i taj njegov potez na utakmici, reci cu ti da je na toj utakmici on i Bilbija najmanje zasluzio da se nabije (ono ulicarski) nogom u guzicu, jer nam se ljudi smiju zbog te utakmice i plasiraju nam seljine amatere kao igrace utakmice, zato sto su se njih dvojica odlucili da setkaju po terenu, da bjeze od lopte i da im se lopte odbijaju od njih kao od zid!!!!!!
Da je bilo ko drugi igrao derbi umjesto njih mi bi smo ist dobili sigurno milion %, a ovako nam plasiraju Hadziahmetovica kao igraca utakmice i kao velikog trucnjaka....

Ne treba ga braniti, jer je on placen da iz utakmice u utakmicu da svoj maksimum i ispod toga se ne smije nista prihvatati!!!!!
Meni je licno jedan od drazih igraca Kallasi, zato sto brat svaku utakmicu gine i uklize 50X....

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 30 jun 2015, 18:27

42' | FK Sarajevo 0:0 RNK Split
Stojčev šutira sa dvadeset metara, golman Splita brani. Posljednje minute prvog poluvremena

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 30 jun 2015, 18:33

pitic je napisao/la: btw. :bow:

Na današnji dan prije 30 godina, 30. juna 1985. godine, FK Sarajevo je osvojio drugu titulu prvaka Jugoslavije, prekinuvši tako niz i dominaciju Crvene zvezde, Partizana, Hajduka i Dinama. Bordo tim je postao prva ekipa van ''velike četvorke'' kojoj je to pošlo za nogom.
Bas knedlu progutah. Zar je toliko proslo. Uzeli smo Zvezdu na Kosevu u zadnjem kolu ako se dobro sjecam. Kaze spiker sa razglasa, ko prvi da go za nas dobija nagradu.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 30 jun 2015, 18:38

Neke je izgleda zaslijepila titula.
Milos je vecim dijelom u prosloj sezoni odigrao kriminalno.Kad se samo sjetim onog setanja po terenu i one kurcobolje.
Mesa nije ni imao priliku da ga vidimo na djelu,a da je imao siguran sam da bi sa onoliko utakmica koliko je odigrao Milos u prosloj sezoni pokazao puno vise od njega.
Neko je gore nabrojao gol Sirokom,Slaviji i sta ti ga ja znam.Pa to isto mozemo reci i za Dzemu Berberovica jer je bilo tekmi kad je momak fakat dominirao na terenu.I prepisati titulu njegovim pojedinim potezima je budalestina.Svaki gol za sebe je bio bitan kao i onaj Milosev.Sta je manje bitniji gol Benke protiv Zrinjskog,pa gol kad je procepio golijadu protiv Slobode pa masu drugih utakmica.Milos je podbacio sezonu totalno jer je toliko ocito bilo nezalaganje da je to ocajno.

Neka Mesa odigra onoliko tekmi koliko je odigrao Milos pa se onda moze ocijeniti.Jedan odigrao skoro sve tekme,drugi nije tekme kako treba i kao on je donijeo titulu Sarajevu.On da je igrao na nivou nebi Sarajevo onako ocajno izgledalo u dosta tekmi ove godine.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 30 jun 2015, 18:39

Pa zasto Stepanov ne dobije priliku?
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jun 2015, 18:42

Aerodromsko je napisao/la:Pa zasto Stepanov ne dobije priliku?
Ipak on dugo nije igrao a Barbaric jeste
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 30 jun 2015, 18:44

Barbaric ulazi u igru!
Sabrine mi moje!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2015, 18:45

50' | FK Sarajevo 0:0 RNK Split
Alispahić nakon dobrog povratnog pasa Puzigaće šutira preko gola
sad će ga Meša uvalit Splitu :D

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 30 jun 2015, 18:47

paulus je napisao/la:
Pa dobro ali kad ce zaigrati ako nece sada?
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2015, 18:50

Aerodromsko je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Pa dobro ali kad ce zaigrati ako nece sada?
Kad se jos fizicki spremi. Ne treba ga odmah forsirati da se povrijedi, pa onda da sviramo k... :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 30 jun 2015, 18:50

Puzigaca za 1:0 iz penala :D

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 30 jun 2015, 18:51

jesssssssssssssss
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 jun 2015, 18:51

Ajmo ih sad natrpat :opaopa:
ZZ

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 jun 2015, 18:52

Zatvaraj Dzeno sad!! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jun 2015, 18:52

Opopop
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 30 jun 2015, 18:52

Centarsut Bekica, penal nad Benkom i Puzigaca egzekutor :D

Benko pogadja u sledecem napadu, ali je gol ponisten zbog ofsajda :(

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2015, 18:53

arhimed89 je napisao/la:Neke je izgleda zaslijepila titula.
Milos je vecim dijelom u prosloj sezoni odigrao kriminalno.Kad se samo sjetim onog setanja po terenu i one kurcobolje.
Mesa nije ni imao priliku da ga vidimo na djelu,a da je imao siguran sam da bi sa onoliko utakmica koliko je odigrao Milos u prosloj sezoni pokazao puno vise od njega.
Neko je gore nabrojao gol Sirokom,Slaviji i sta ti ga ja znam.Pa to isto mozemo reci i za Dzemu Berberovica jer je bilo tekmi kad je momak fakat dominirao na terenu.I prepisati titulu njegovim pojedinim potezima je budalestina.Svaki gol za sebe je bio bitan kao i onaj Milosev.Sta je manje bitniji gol Benke protiv Zrinjskog,pa gol kad je procepio golijadu protiv Slobode pa masu drugih utakmica.Milos je podbacio sezonu totalno jer je toliko ocito bilo nezalaganje da je to ocajno.

Neka Mesa odigra onoliko tekmi koliko je odigrao Milos pa se onda moze ocijeniti.Jedan odigrao skoro sve tekme,drugi nije tekme kako treba i kao on je donijeo titulu Sarajevu.On da je igrao na nivou nebi Sarajevo onako ocajno izgledalo u dosta tekmi ove godine.
1.nije titula nikog zaslijepila
2.rekao sam njegovo kurcanje i mazenje lopte i lijencarenje po terenu jest glupo i ruzno izgledalo, ali ipak nas nije toliko kostalo koliko ga vi sad prozivate
3.ja nisam rekao i niko od nas nije rekao da je on sam doneo titulu na Koševu, nego da su njegovi golovi i asistenicije u zadnjim utakmicama uveliko doprinjeli osvajanju naše titule
To je moje lično mišljenje, što naravno ne znači da ce se svi slozit samnom :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, Dave, ebi46, galia95, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, TETRAPAK i 82 gosta.