Joker je u nekim situacijama realan,a ovi drugiVirtu4l je napisao/la:'ajde jokeru šta se ljutiš, evo, ti si najpametniji od vas trojice nabrojanih

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Joker je u nekim situacijama realan,a ovi drugiVirtu4l je napisao/la:'ajde jokeru šta se ljutiš, evo, ti si najpametniji od vas trojice nabrojanih
Pa jesam li rekao da je pametniji od ove dvojice, evo vidiš da ovaj iznad hoće da se pojede, značiarelinho je napisao/la:Joker je u nekim situacijama realan,a ovi drugi![]()
Kada je već tako budi zahvalan tim ljudima koje sada prozivaš. Nemoj da budeš nezahvalan prema onome koji ti je prvi pomogao. Mi smo poznati da svima pomažemo kao sada našoj filijali i drugim nižoligašima koji nas iskreno zamole za pomoć.lisander je napisao/la:Znam, al to vrijeme o kojem ti govoris nije isto kao ovo sad, jer tad kad ti je neko donio garnituru dresova ko da ti je bio generalni (ako govorimo o istom vremenu, a mislim da govorimo)pitic je napisao/la:Ti sa čaršije donosili su i vama lopte i ostalu opremu ili si možda već zaboraviolisander je napisao/la:Seju niko nije nafatao nego dodje covjek od sebe donese, isto ko vasi oni s carsije sto su donosili hedije sudijama i igracima fasungu, ne sumnjam da i danas to rade
Tek sad razumijem ovu ljubav sa Slobodompitic je napisao/la:Mi smo poznati da svima pomažemo kao sada našoj filijali i drugim nižoligašima koji nas iskreno zamole za pomoć.
Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na malti
Ma neki sjeli u Argelini na Maltipitic je napisao/la:Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na maltiPošlo u avionu 60 navijača i odjednom nestade 41 čovjek kao da su sa AirSrbijom preletili Bermudski trougao
Htjeli smo mi na Šugavici, al jbg Šuici ispod časti tamo igratlisander je napisao/la:Evo ih ipak su dosli, ne cekaju tekstualni sa Kupresa gdje igraju sa Šuicom
Prvo gledaj pozitivno pa onda negativno kada su ti ljudi u pitanju.lisander je napisao/la:Od tih koji su nama pomagali svi navijaju za Zelju, ipak i u carsiji postoje takvi ljudi, ja sam konkretno mislio na grupaciju ljudi koja intenzivno pomaze i pomagala je u radu FK Sarajevo i koja sebe predstavlja za carsijsku elitu, i oni su kao takvi imali niz gafova kao sto je imao i doticni Sejo, samo sto ste se vi vise natovarili na Seju i slicno
pitic je napisao/la:Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na maltiPošlo u avionu 60 navijača i odjednom nestade 41 čovjek kao da su sa AirSrbijom preletili Bermudski trougao
Previše eksplozivno za nas i njihlisander je napisao/la:Nije im ispod casti nego su navikli na bolje sparing partnere, od Sirokog, Tomislava da spadnu na SLobodu, pa ne ide
frkija brojite ko dvojicu zbog glaveSchwarz je napisao/la:pitic je napisao/la:Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na maltiPošlo u avionu 60 navijača i odjednom nestade 41 čovjek kao da su sa AirSrbijom preletili Bermudski trougao
prebroj i ove svoje sto su isli na Maltu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.