Joker je u nekim situacijama realan,a ovi drugiVirtu4l je napisao/la:'ajde jokeru šta se ljutiš, evo, ti si najpametniji od vas trojice nabrojanih
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Pa jesam li rekao da je pametniji od ove dvojice, evo vidiš da ovaj iznad hoće da se pojede, značiarelinho je napisao/la:Joker je u nekim situacijama realan,a ovi drugi![]()
1. joker
2. pitic
3. aerodromsko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
I sta kazu, obaraju rekord posjete na malti 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kada je već tako budi zahvalan tim ljudima koje sada prozivaš. Nemoj da budeš nezahvalan prema onome koji ti je prvi pomogao. Mi smo poznati da svima pomažemo kao sada našoj filijali i drugim nižoligašima koji nas iskreno zamole za pomoć.lisander je napisao/la:Znam, al to vrijeme o kojem ti govoris nije isto kao ovo sad, jer tad kad ti je neko donio garnituru dresova ko da ti je bio generalni (ako govorimo o istom vremenu, a mislim da govorimo)pitic je napisao/la:Ti sa čaršije donosili su i vama lopte i ostalu opremu ili si možda već zaboraviolisander je napisao/la:Seju niko nije nafatao nego dodje covjek od sebe donese, isto ko vasi oni s carsije sto su donosili hedije sudijama i igracima fasungu, ne sumnjam da i danas to rade
SRETAN BROJ - 1725
- Aerodromsko
- Kontakt:
Ja da se pojedem ? hahah,uzivam dok pjenis vjeruj mi
Kompleksasi :
1. virtual
2. virtual
3. virtual

Kompleksasi :
1. virtual
2. virtual
3. virtual
Zadnja izmjena: Aerodromsko, dana/u 30 jun 2015, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Tek sad razumijem ovu ljubav sa Slobodompitic je napisao/la:Mi smo poznati da svima pomažemo kao sada našoj filijali i drugim nižoligašima koji nas iskreno zamole za pomoć.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od tih koji su nama pomagali svi navijaju za Zelju, ipak i u carsiji postoje takvi ljudi, ja sam konkretno mislio na grupaciju ljudi koja intenzivno pomaze i pomagala je u radu FK Sarajevo i koja sebe predstavlja za carsijsku elitu, i oni su kao takvi imali niz gafova kao sto je imao i doticni Sejo, samo sto ste se vi vise natovarili na Seju i slicno
Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na malti
SRETAN BROJ - 1725
Neko ima Azmira, neko Tana, nismo svi blagoslovljeni da imamo Seju Brajlovica, gospodara stila.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Evo ih ipak su dosli, ne cekaju tekstualni sa Kupresa gdje igraju sa Šuicom
Sejo Brajlović šest titula
Azmir i Tan jednu i po

Azmir i Tan jednu i po
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ma neki sjeli u Argelini na Maltipitic je napisao/la:Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na maltiPošlo u avionu 60 navijača i odjednom nestade 41 čovjek kao da su sa AirSrbijom preletili Bermudski trougao
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Htjeli smo mi na Šugavici, al jbg Šuici ispod časti tamo igratlisander je napisao/la:Evo ih ipak su dosli, ne cekaju tekstualni sa Kupresa gdje igraju sa Šuicom
Nullius in verba
Prvo gledaj pozitivno pa onda negativno kada su ti ljudi u pitanju.lisander je napisao/la:Od tih koji su nama pomagali svi navijaju za Zelju, ipak i u carsiji postoje takvi ljudi, ja sam konkretno mislio na grupaciju ljudi koja intenzivno pomaze i pomagala je u radu FK Sarajevo i koja sebe predstavlja za carsijsku elitu, i oni su kao takvi imali niz gafova kao sto je imao i doticni Sejo, samo sto ste se vi vise natovarili na Seju i slicno
Normalno da smo se natovarili na Seju jesi vidio kakve je poglede izazvao kod Selimovića onaj se shebo konta u sebi ni kod Amawa (kada je dijelio plate) ovoliki bunt eura nisam nikada vidio.
SRETAN BROJ - 1725
Nije im ispod casti nego su navikli na bolje sparing partnere, od Sirokog, Tomislava da spadnu na SLobodu, pa ne ide
Vidjećete kad evropska sloboda otrese anžija
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pitic je napisao/la:Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na maltiPošlo u avionu 60 navijača i odjednom nestade 41 čovjek kao da su sa AirSrbijom preletili Bermudski trougao

prebroj i ove svoje sto su isli na Maltu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Previše eksplozivno za nas i njihlisander je napisao/la:Nije im ispod casti nego su navikli na bolje sparing partnere, od Sirokog, Tomislava da spadnu na SLobodu, pa ne ide
Nullius in verba
Tuzlaci gdje ste bili kada su se i čevapima razbacivali sada nemaju ni za ovoga. A i sa Malte se odmah poslije tekme moraju kući vratiti.
Onaj zeleni se razbacuje ovaj vrti čevape
Onaj zeleni se razbacuje ovaj vrti čevape
SRETAN BROJ - 1725
- bistrikboy
- Kontakt:
frkija brojite ko dvojicu zbog glaveSchwarz je napisao/la:pitic je napisao/la:Nema ih čak ni 20 na tribini ima ih 19Evolution87 je napisao/la:I sta kazu, obaraju rekord posjete na maltiPošlo u avionu 60 navijača i odjednom nestade 41 čovjek kao da su sa AirSrbijom preletili Bermudski trougao
prebroj i ove svoje sto su isli na Maltu
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.