Druže ne postoje moje i tvoje teme, sve su naše dok pišemo o istim. Već sam ti odgovorio na temi FK Borac kakva je ekipa Travnik. Potpuno je normalno da ste ih razvalili, pa gdje nećetetatamata je napisao/la:Momci,posto vidim da ste prisvojili sebi nasu temu,ne moze se doci na red da se napise,pa cu ovdje samo jedan post.Nadam se da se necete naljutiti.
Travnik nije igrao bunker,vec bunkercinu...Valjali su se po terenu citavu utakmicu,tacnije 7 puta se prekidala zbog njihovih previjanja.Brojao sam.Imali su 2 suta na gol,jedan ozbiljniji.Ono je sve samo ne fudbal.
Borac u prvom poluvremenu blijed,medjutim u drugom ih unistavamo,igra se viktorija pred njihovim golom,imali smo 15,mozda i vise suteva,promasivali i zivo i mrtvo,ljudi su cupali kosu,zbog promasaja...Nije nam sviran cist penal,igranje rukom u sesnaestercu,vidio sam to svojim ocima.Penal u 94 minuti,sumnjiv svakome,po mom misljenju opravdan,eto volio bi da bude veceras snimak...Da svi vide.
Nista pozdrav,bolji jeste od nas,ali sreca prati hrabre,ne znam do kad ce nas pratiti jos...

Moraš priznati da smrdi penal u 94. minuti, evo sad će pregled i sve će se razjasniti. Pozdrav.