Tu su pripreme za drugoligaše.arelinho je napisao/la:A koji je fazon sa Kupresom ?![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa igraju ljudi sa Radnikom u četvrtak Europu, nije im uslovan Tušanj pa su stadion u Kupresu prijavili kao domaći stadionarelinho je napisao/la:A koji je fazon sa Kupresom ?FaraonTM je napisao/la:Buncaju Tuzlaci opalilo ih sunce na Kupresu![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Decki sa KorovKasikara Arene pričaju o uslovnosti stadiona

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Aerodromsko
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Decki sa KorovKasikara Arene pričaju o uslovnosti stadiona![]()

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Haj sad ovako, šta mi a šta vi danas/sutra igrate? Onda mi pokušaj objasniti kako bi ti nas mogao podjebavati, ionako ostaje samo na pokušaju jer nisi nešto kvalitetan za toHeller je napisao/la:Decki sa KorovKasikara Arene pričaju o uslovnosti stadiona![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Nek vi imate kvalitete pile vam glavni mašinovođa ograničen ko ona lokomotiva na stadionu vamAjzea je napisao/la:Haj sad ovako, šta mi a šta vi danas/sutra igrate? Onda mi pokušaj objasniti kako bi ti nas mogao podjebavati, ionako ostaje samo na pokušaju jer nisi nešto kvalitetan za toHeller je napisao/la:Decki sa KorovKasikara Arene pričaju o uslovnosti stadiona![]()
Nullius in verba
Šta mi igramo, a šta vi 14.7. Vi vjerovatno odmarate do početka sezone.Ajzea je napisao/la:Haj sad ovako, šta mi a šta vi danas/sutra igrate? Onda mi pokušaj objasniti kako bi ti nas mogao podjebavati, ionako ostaje samo na pokušaju jer nisi nešto kvalitetan za toHeller je napisao/la:Decki sa KorovKasikara Arene pričaju o uslovnosti stadiona![]()

Zaboravili smo vam pehar uručit'.

Nek' si Brko pustio Leotar, hvala ti do neba
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kao što i rekoh.. Uostalom, nisam rekao da neko od naših ima kvaliteta za dobru zajebanciju, štaviše ovdje rijetko ko ima šlifa za takvo nešto a ni ja ni ti ne spadamo u tu grupu. Druga stvar je što veliki broj vas smatra da je rekao nešto duhovito te doda "Heller je napisao/la:Nek vi imate kvalitete pile vam glavni mašinovođa ograničen ko ona lokomotiva na stadionu vamAjzea je napisao/la:Haj sad ovako, šta mi a šta vi danas/sutra igrate? Onda mi pokušaj objasniti kako bi ti nas mogao podjebavati, ionako ostaje samo na pokušaju jer nisi nešto kvalitetan za toHeller je napisao/la:Decki sa KorovKasikara Arene pričaju o uslovnosti stadiona![]()

Koliko ti nije svejedno što ti postavih onakvo pitanje kazuje mi to što si ga izbjegao

NKMramor kralju, tebe su svi popišali prije nekoliko dana i opet si se vratio na ovu temu, divim se tvojoj hrabrosti

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Virtu4l je napisao/la:Nek' si Brko pustio Leotar, hvala ti do neba

SRETAN BROJ - 1725
Ne rise, vi pričate o uslovnosti Tušnja, ja vam objasnim što ne bi trebali, a kad nemaš odgovora ideš na temu s kim igrate. Zato ti i ne odgovaram jer ti izbjgavaš glavnu temu i mene optužuješ da izbjegavam neku tvoju.Ajzea je napisao/la:Kao što i rekoh.. Uostalom, nisam rekao da neko od naših ima kvaliteta za dobru zajebanciju, štaviše ovdje rijetko ko ima šlifa za takvo nešto a ni ja ni ti ne spadamo u tu grupu. Druga stvar je što veliki broj vas smatra da je rekao nešto duhovito te doda "Heller je napisao/la:Nek vi imate kvalitete pile vam glavni mašinovođa ograničen ko ona lokomotiva na stadionu vamAjzea je napisao/la: Haj sad ovako, šta mi a šta vi danas/sutra igranete? Onda mi pokušaj objasniti kako bi ti nas mogao podjebavati, ionako ostaje samo na pokušaju jer nisi nešto kvalitetan za to![]()
![]()
", što takvu provokaciju čini žalosnijom nego što ona i jeste.
Koliko ti nije svejedno što ti postavih onakvo pitanje kazuje mi to što si ga izbjegao
NKMramor kralju, tebe su svi popišali prije nekoliko dana i opet si se vratio na ovu temu, divim se tvojoj hrabrosti
Nullius in verba
Tema je ljubav između pitara i fukara 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- molotovljev
Pedala, jesi to ljubomoran ?Virtu4l je napisao/la:Tema je ljubav između pitara i fukara

F.K.SARAJEVO
Njih samo jebu i ****, i ja bi bio ljubomoran da sam on.molotovljev je napisao/la:Pedala, jesi to ljubomoran ?Virtu4l je napisao/la:Tema je ljubav između pitara i fukara
Nullius in verba
Zaboravio si Robijaše i Rodjene i oni su na našoj straniVirtu4l je napisao/la:Tema je ljubav između pitara i fukara

SRETAN BROJ - 1725
Nemoj da lazespitic je napisao/la:Zaboravio si Robijaše i Rodjene i oni su na našoj straniVirtu4l je napisao/la:Tema je ljubav između pitara i fukaraKo vam je kriv ljudi vidjeli ko je pošteniji

Znamoarelinho je napisao/la:Nemoj da lazespitic je napisao/la:Zaboravio si Robijaše i Rodjene i oni su na našoj straniVirtu4l je napisao/la:Tema je ljubav između pitara i fukaraKo vam je kriv ljudi vidjeli ko je pošteniji
Rođeni su uvijek bili na nasoj strani
![]()
![]()

http://sportsport.ba/tifo/u-vrapcicima- ... jvo/161581
Srce kao džamija kada vidiš koliko te poštuju izvan Sarajeva i ovo je jedan od primjera, a poštovanje moraš zaslužiti.
SRETAN BROJ - 1725
Dzeko ostvario transfer, Zukanovic ostvario, procemo u drugo pretkolo, Bajic nakon ovih kvalifikacija nece biti ispod 500 00 eura, i Amir isto, znaci ne mogu Tan i Azmir nanjet kolko Zeljo moze proizvest
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.