Znači Dženo kada je odbrana u pitanju želi definitivno da vidi na koga neće računati.hilmo je napisao/la:Plakalo, Barić, Protić, Mihojević, Kovačević, Cimirot, Alispahić, Stojčev, Duljević, Velkoski i Benko
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
SRETAN BROJ - 1725
@simon možda Meša i Miloš zamjene mjesta?
Re: FK Sarajevo
stojcev i alispahic zajedno na terenu ? - e zanimljiva taktika 
sta bi tek onda radili protivnicima da mozemo njih dvojicu nekako zajedno ugurati na teren, a pri tom da se Mesa vrati u formu a Milos prestane da gubi onoliko lopti, Barca nam je ne bi mogla uzeti

sta bi tek onda radili protivnicima da mozemo njih dvojicu nekako zajedno ugurati na teren, a pri tom da se Mesa vrati u formu a Milos prestane da gubi onoliko lopti, Barca nam je ne bi mogla uzeti

Pyro is not a crime !
Možda Miloša prođe ova kurcobolja kad vidi da će mu Meša uzeti mjesto u timu
Moguce, pretpostavio sam da ce Stojcev igrati sa Cimirotom jer vec su par puta igrali na ovaj nacin.hilmo je napisao/la:@simon možda Meša i Miloš zamjene mjesta?
Ti si opet šampion !
Teško je da će mu Meša uzeti mjesto posebno kada znamo koliko Dženo gotivi Milošov fakinluk na terenu.okoca je napisao/la:Možda Miloša prođe ova kurcobolja kad vidi da će mu Meša uzeti mjesto u timu
SRETAN BROJ - 1725
Ja se nadam da je Dženo naučio iz grešaka od prošle sezone, i onog forsiranja jednih te istih igrača na svim frontovima, što ga je i koštalo posla.pitic je napisao/la:Teško je da će mu Meša uzeti mjesto posebno kada znamo koliko Dženo gotivi Milošov fakinluk na terenu.okoca je napisao/la:Možda Miloša prođe ova kurcobolja kad vidi da će mu Meša uzeti mjesto u timu
Sada imamo sasvim široku klupu i nema nikoga ko je nezamjenjiv, osim Benkare, njega jedino može zamijeniti neki tenk ruske proizvodnje

Ako nastavi sa tim forsiranjem nekih jarana u prvom timu, tražit ćemo mi trenera jako brzo, a to ne bi valjalo
ma nije ni Dzeno slijep ba, ako Mesa vrati formu nema sanse da ce taj fakinluk(754 izgubljenih lopti) i dalje koristiti Milosu, mislim koristio mu je dosad iz razloga sto nije imao zamjene, Mesa jednostavno nije mogao da igra, jer je totalno van forme bio, ok povrede su ucinile dosta ali ugl to je razlog sto se trpilo Milosevo zajebavanje na terenu, no sad vise nisam siguran da ce biti takav slucaj al vidjeecemopitic je napisao/la:Teško je da će mu Meša uzeti mjesto posebno kada znamo koliko Dženo gotivi Milošov fakinluk na terenu.okoca je napisao/la:Možda Miloša prođe ova kurcobolja kad vidi da će mu Meša uzeti mjesto u timu
Pyro is not a crime !
@okoca
Posla ga je koštala licenca.
Alispahić dok ne pokaže svoj skill na terenu ja ga ne mogu staviti u prvu postavu. A koliko god pričali o Milošu taj čovjek nam je svojim fakinlukom spasio sezonu i još po nešto. Od istine ne možemo pobjeći treba je poštovati.
Posla ga je koštala licenca.

Alispahić dok ne pokaže svoj skill na terenu ja ga ne mogu staviti u prvu postavu. A koliko god pričali o Milošu taj čovjek nam je svojim fakinlukom spasio sezonu i još po nešto. Od istine ne možemo pobjeći treba je poštovati.
SRETAN BROJ - 1725
kakva ba licenca, pa da je on sa onim forsiranjem ekipe ostao u onom trenutku mi bi se od titule oprostili vec u 12. kolu, i to mu je velika mana bila na koju smo manje vise svi ukazivali, nema potrebe idolizirati ga kad nije tako bilo....vezano za Milosa nikakav ono fakinluk nije nego silovanje lopte i zajebavanje, on onakav nikad vece karijere i nije napravio zbog toga
Pyro is not a crime !
Licenca je bila samo izgovor da se Dženo prebaci na drugu poziciju u klubu jer onako dalje nije moglo
On da je imao rezultate onda, ne bi bio smijenjen. Nadam se da je naučio mnogo toga za tu godinu, jer Dženo je ogroman trenerski potencijal za nas, što pokazuju i njegovi uspjesi u nepunih 30 utakmica vodjenja tima. Samo profesionalno bez ikakvih posvlastica kada se radi o prvom timu i nema nikakvih problema.
On da je imao rezultate onda, ne bi bio smijenjen. Nadam se da je naučio mnogo toga za tu godinu, jer Dženo je ogroman trenerski potencijal za nas, što pokazuju i njegovi uspjesi u nepunih 30 utakmica vodjenja tima. Samo profesionalno bez ikakvih posvlastica kada se radi o prvom timu i nema nikakvih problema.
Naravno da je licenca to ti je klub objavio na zvaničnoj i svi mediji prenijeli, a druga je stvar šta se je vrtilo iza. Ja sam rekao samo što je bila zvaniča informacija. Itekako je fakinluk kao protiv Slavije i još poneka asistencija. Istina je siluje loptu silovao je loptu i Kojašavić pa su opet obadvojica majstori. Ali Kojašević se nije ovoliko prozivao kao Miloš.THEC je napisao/la:kakva ba licenca, pa da je on sa onim forsiranjem ekipe ostao u onom trenutku mi bi se od titule oprostili vec u 12. kolu, i to mu je velika mana bila na koju smo manje vise svi ukazivali, nema potrebe idolizirati ga kad nije tako bilo....vezano za Milosa nikakav ono fakinluk nije nego silovanje lopte i zajebavanje, on onakav nikad vece karijere i nije napravio zbog toga
SRETAN BROJ - 1725
pa nije jer nije gubio ovoliko lopti kao Stojcev, jeste silovao i on ne treba bjezati od toga ali problem Milosev je da se nerijetko desava da nam zbog njegove izgubljene lopte protivnik napravi kontru, on i ne pokusava da se vrati, radio je to jedan period kad je tek Meho dosao, dobro se sjecam protiv Slavije na Kosevu uklizavao maksimalno
vracao se, mislim da se na kraju i povrijedio malo pa je izmjenjen ali se borio, ovaj Milos iz proljetnog dijela je jednostavno samo blijeda sjenka tog igraca s pocetka sezone, i zato i kazem ako tako nastavi a Mesa vrati formu nema sanse da ce Dzeno toliko lud biti da i dalje Milosa forsira, a ja vjerujem da Mesino vracanje u formu znaci i Milosevo vracanje u formu, jer kad imas konkurenciju i nemas zagarantovano mjesto to moze samo dobra stvar po ekipu da bude

Pyro is not a crime !
Danas nemaš garancije ni za šta pa ni za to da će se Meša vratiti u onu formu u koju mi želimo da bude. Istina je Miloš je u pojednim utakmicama slabo trčao što me je posebno nerviralo, ali svojim očima vjerujem više nego svima ostalim i lično sam vidio na pojedinim utakmicama da smo mi bili blijedi gigant bez Miloša. Ja Dženi vjerujem koju god odluku donio kada su ova dvojica u pitanju.THEC je napisao/la:pa nije jer nije gubio ovoliko lopti kao Stojcev, jeste silovao i on ne treba bjezati od toga ali problem Milosev je da se nerijetko desava da nam zbog njegove izgubljene lopte protivnik napravi kontru, on i ne pokusava da se vrati, radio je to jedan period kad je tek Meho dosao, dobro se sjecam protiv Slavije na Kosevu uklizavao maksimalnovracao se, mislim da se na kraju i povrijedio malo pa je izmjenjen ali se borio, ovaj Milos iz proljetnog dijela je jednostavno samo blijeda sjenka tog igraca s pocetka sezone, i zato i kazem ako tako nastavi a Mesa vrati formu nema sanse da ce Dzeno toliko lud biti da i dalje Milosa forsira, a ja vjerujem da Mesino vracanje u formu znaci i Milosevo vracanje u formu, jer kad imas konkurenciju i nemas zagarantovano mjesto to moze samo dobra stvar po ekipu da bude
SRETAN BROJ - 1725
pa mozemo mi raspravljati do sutra, svakako ce na kraju Dzenina biti glavna, meni ne smeta nijedan nas igrac, moze mi smetati samo njegovo ponasanje kako na terenu tako i van njega, i nemam problem s tim da mora igrati Mesa prije Milosa ili obratno samo dajem svoje misljenje da AKO ponavljam AKO jer naravno da ne mozemo tvrditi nista, Mesa vrati formu vjerujem da ce biti u prednosti u odnosu na Milosa a opet ko god nam rezultat donosio neka ga na terenu sto se mene tice
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Ne znam zasto se toliko proziva Miloš kad je on na sebe preuzeo odgovornost u zadnjim utakmicama sezone pa prakticno on nam i obezbjedio titulu, prvo onakva utakmica protiv Sirokog, pa onda onakav gol protiv Slavije, pa onakva asistenicja protiv Zrinje, pa onda onakav potez na derbiju (al' to manje više) pa sjetite se pocetka sezone kako je probio norvezane tamo kod njih, zbog par izgubljenih lopti na utakmici koje iskreno nisu nas toliko ni kostale a i ako jesu Miloš se izvukao na kraju sezone vi zaboravljate sve što je uradio dobro za nas, daleko od toga da ga branim i svakako da Meša treba igrati ako udje u pravu formu, ali ne treba zaboravljati kakav je Miloš majstor...
i kad će više taj 14-i da se igramo sa poljacima
i kad će više taj 14-i da se igramo sa poljacima

@ajdohordas
Sve to stoji ali nervira nas njegovo peglanje i more izgubljenih lopti u trenutcima kada ima dva tri riješenja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sve to stoji ali nervira nas njegovo peglanje i more izgubljenih lopti u trenutcima kada ima dva tri riješenja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo za mene nije rasprava nego sasvim normalan dijalog dva ljubitelja bordo bojeTHEC je napisao/la:pa mozemo mi raspravljati do sutra, svakako ce na kraju Dzenina biti glavna, meni ne smeta nijedan nas igrac, moze mi smetati samo njegovo ponasanje kako na terenu tako i van njega, i nemam problem s tim da mora igrati Mesa prije Milosa ili obratno samo dajem svoje misljenje da AKO ponavljam AKO jer naravno da ne mozemo tvrditi nista, Mesa vrati formu vjerujem da ce biti u prednosti u odnosu na Milosa a opet ko god nam rezultat donosio neka ga na terenu sto se mene tice

SRETAN BROJ - 1725
Za mene Milos ima prednost kakav god bio, dok ne vidim na djelu Alispahica kakvog svi najavljuju..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Direktorcic, keli, sekac i 59 gostiju.