MrRiccoli je napisao/la:hajd sve u ovom tekstu o odlasku dogana, al brate dragi kakva cistka Osimovih ljudi nije mi jasno
Ma drug novinar u pokušaju sa svojim kretenizmom od pisanja gluposti i nečijih želja snova sl. .. hrpa budalaština
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
MrRiccoli je napisao/la:hajd sve u ovom tekstu o odlasku dogana, al brate dragi kakva cistka Osimovih ljudi nije mi jasno
kod mene nemaIvanOsim je napisao/la:evo počeo Džumi na sportklubu
ne mora biti prijenos..kamera + internet i eto streama..može bilo tkotm8782 je napisao/la:Nemojte nasjedati na neke stream-ove i sl. Koliko sam upoznat niko ne radi prenos, tako da ne može ni biti srteam. Vjerujte oficijalnoj stranici, ima tekstualni prenos i to je to. Svi bi mi volili da ima ali...
Takav isti dizajn dresa imam na osvjezivacu za auto samo napravljen za Travnik u malo svijetlijoj varijanti.
Na osnovu cega si to zakljucio?jug-onostalgicar je napisao/la:ovi ljudi u klubu ce unistiti sve...
na osnovu novinarskih supljihŽeljooooo je napisao/la:Na osnovu cega si to zakljucio?jug-onostalgicar je napisao/la:ovi ljudi u klubu ce unistiti sve...
Hendkiep iskrenobadblueboylivno je napisao/la:Odigrano pm2, vamos Željo!
U 17 i 45h ce ubacit onu kameru sa Dolac-Malteellaxaz je napisao/la:Mogao bi ovdje biti stream
Trenutno korisnika/ca: Anpa, zeljovolimte i 27 gostiju.