FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
u koliko je tekma sa Splitom.?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:17:30?Mrcho je napisao/la:u koliko je tekma sa Splitom.?

- Aerodromsko
- Kontakt:
Hoce li Barbaric igrati protiv svojih
nadam se da ce ovi noviji dobiti priliku

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
igrac se moze registrovati samo 24 sata prije prve tekme sa Lechom i to je to, ko ne bude prijavljen do tad, nema mu ni revansaokoca je napisao/la:Znam to, nego s obzirom da je kod nas uvijek problem papirologija, nadam se da ga u slučaju potpisa nećemo čekati pola godine ili tako nešto. Ne znam kako se on rastao sa Maccabi TA, da li su mu dali papire ili je suspendovan ili šta. Jbg, kod nas uvijek problemi oko papira.bordoakapitar je napisao/la: Moze se 24 sata prije bilo koje utakmice prijaviti 1(samo jedan) novi igrac. Ako potpise do tada ili do revansa, moze da igra...
Pa zato kontam da bi neko mogao znati detaljno, ima ovdje ljudi koji su dosta upuceni oko transfera.
Pyro is not a crime !
Paznja!
Trazi se ovaj lik!

Trazi se ovaj lik!

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sta ti treba lik?MCMXLVI je napisao/la:Paznja!
Trazi se ovaj lik!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
pa da snimak skonta isuse boze :S
Moram pitati, možda ga hoćes ubiti...Orton je napisao/la:pa da snimak skonta isuse boze :S

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ko ima moja tv na kanalu smart tv trenutno snimak utakm8ce iz jelaha, i ja kasno vidio trenutno 0-5 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
eeee j.ebiga sad...
-
- Kontakt:
Večeras ima snimak u 21h, na SMartTV... Jbga nisam posjedovao informaciju da je bilo maloprije, napisao bi, ali eto pogledajte večeras, ne sumnjam da bi trebali i ti golovi brzo biti, jer je sad bilo na tvu...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zaboravih napisati, pročitao sam onu analizu duške jurišić 
Svaka čast, jako detaljno i korisno

Svaka čast, jako detaljno i korisno

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sadaev- ... lub/166189
Ajde da nas sreća pogleda, zaslužili smo. Jedan od top3 igrača je napustio klub što ima dodatnu težinu jer im napad i nije baš najučinkovitiji, a bez njega se nadam da ga neće ni biti
. Dovite, molite, da i ta dvojica ne budu na raspolaganju 14.
. Šanse nam rastu iz dana u dan, samo hladne glave ući i ne srljati.
Ajde da nas sreća pogleda, zaslužili smo. Jedan od top3 igrača je napustio klub što ima dodatnu težinu jer im napad i nije baš najučinkovitiji, a bez njega se nadam da ga neće ni biti

Zadnja izmjena: Ouroboros, dana/u 30 jun 2015, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nije ovo spotted.MCMXLVI je napisao/la:Paznja!
Trazi se ovaj lik!

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Hoce li biti negdje prijenos utakmice sa splitom?
Ako neko ima neki link neka ostavi

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Neće sigurno, biće snimak na Bordo TV.emir1695 je napisao/la:Hoce li biti negdje prijenos utakmice sa splitom?
Haj nek neko snimi ovu utakmicu iz Jelaha večeras i nabaci na youtube, gdje nam je @vedator
Plakalo, Barić, Protić, Mihojević, Kovačević, Cimirot, Alispahić, Stojčev, Duljević, Velkoski i Benko
Jel ovo zvaničan sastav?hilmo je napisao/la:Plakalo, Barić, Protić, Mihojević, Kovačević, Cimirot, Alispahić, Stojčev, Duljević, Velkoski i Benko
U 17.30 sati počinje prijateljska utakmica Bordo kluba protiv Splita, a stručni štab odlučio je izvesti sljedeći sastav:
---------------------- Plakalo -----------------------
--- Barić -- Mihojević -- Kovačević -- Protić ---
---------------- Cimirot -- Stojčev ----------------
---------------------- Alispahić ---------------------
--------- Duljević --------------- Velkoski ---------
------------------------ Benko -----------------------
---------------------- Plakalo -----------------------
--- Barić -- Mihojević -- Kovačević -- Protić ---
---------------- Cimirot -- Stojčev ----------------
---------------------- Alispahić ---------------------
--------- Duljević --------------- Velkoski ---------
------------------------ Benko -----------------------
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, NazorUso, OzmoodPinglewood, r3m1, Tarapi, Venom i 46 gostiju.