FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 30 jun 2015, 14:41

Koja **** samo znaju pametovat..a Marke nedaju.
Obraza nemaju sjecate SE da je u novinama bilo cekaju azmir da posalje transu iz amerike plate da daju igracima.
Gdje je tad bio da pljuje.gdje je tad strasna Tuzla..pu usta im **** pogana.valja isplatiti plate valja sve podmiriti..
Grad tek öd ove godine daje znacajnija sredstva..KO je prije placao to sve...kolika je transa bila..koliko öd sponzora Imamo..**** nezahvalna..i sad dovodi igrace i hoce evropu.ako SE ne Prosa pirija KO CE platiti 550 000...ramiz jeli..joj jesmo ****
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2015, 14:43

Sale produžio ugovor na godinu dana!

http://fksloboda.ba/index.php/izdvojeno ... veno-crnim

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 30 jun 2015, 15:11

Sezonska kupljena, u pola 2 sam bio, kaze onaj momak da ih je 13 danas prodao, ako sam ga dobro razumio.

Moram uputiti sugestiju jednu, mislim da je ono mjesto zavuceno i da bi dosta vise prodali ulaznica ako bi stand "FK Sloboda" iznijeli u centar grada i tu prodavali, uz naravno korekciju radnog vremena, da je stand tu bar do 17 sati. Ko ne zna gdje se nalazi, bas je tesko pronaći, po meni je cak bolje da se na biletarnici stadiona prodaje nego u onoj zavlaki.

Nadam se da ćemo prodati sto vise karti i da ce se to sto vise izreklamirat, nebi bilo lose bacit reklamu i na TVTK i RTV Slon ako vec nema.

Ove lešinare ne bih komentarisao, nisu vrijedni pomena!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 30 jun 2015, 15:23

obzirom ko vodi tk i na kov novinara ovih starih, moje misljenje je da oni jedvacekaju da izadju u susret Slobodi- pogotov kad njih nema tu :D

slon, tuzlanski, kameleon itd je druga prica, i vjerujem da ce ubrzo nesto izaci, tj i bilo je na tuzlanski vise put, mislim i na ostalim ovim medijima...jbg kako vidim mi smo prvi krenuli sa prodajom sezonskih, po meni treba i tu kampanju tempirati polako...ako bi sad dobila puni zamah bojim se da bi onda ispuhala do lige o kojoj jos uvijek niko i ne prica..ovako nekad iza bajrama treba biti spic i sezonskih i sezone...a ovo na pocetku sve sto se proda prije penzija, plata, bajrama djeci je bonus po meni
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jun 2015, 15:24

Danas u prolazu stanem s jednim drugom i kaze da neka firma treba da uzme 100 sezonskih, zaboravih koja firma je u pitanju. Kolega njegov je upucen u to malo vise. Kako god, barem se prica o sezonskim na svakom koraku.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 30 jun 2015, 15:29

Treba pred pocetak sezone odradit onaj "Fan day", ne mora nigdje daleko, na sonom trgu, kad se igraci vrate sa priprema, slikanje sa igracima, druzenje, odradit nesto majica, postavit 2-3 standa, prodaje clanskih, majica, navijackih rekvizita, dresova... malo nek muzika roka, jedan vikend, nedelja najbolje, treba iskoristit ljeto dok je i dijaspora tu, da se i njima tusne koja sezonska.

Dosta ljudi koji tu dodju sigurno bi uzelo tu sezonsku, ali jednostavno moras im servirat, moras ih privuc standovima, muzika nek zveci da dodje narod da vidi sta je to.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 jun 2015, 15:38

Kolika god ta ubleha Ramadanovic bila ne volim ove negativne clanke koji me podsjecaju na neka prosla vremena kada si samo to mogao i citati. Doprinosi narusavanju imidza kluba, potencijalnim ulagacima zatvara vrata...

Mi imamo srecu sto je u klubu covjek koji je po prirodi pobjednik, koji je u svojim dvadesetim postao milioner dok se vecina nas u tim godinama porezivala za bambuchu, covjek koji se ne zadovoljava prosjekom vec covjek sa vizijom, voljom i sredstvima. :kralj:

Hoce li neko makar reci kada bi trebalo doci to IZNENADJENJE ne mora ime govoriti :D
samo Sloboda

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2015, 15:47

klasik je napisao/la:Treba pred pocetak sezone odradit onaj "Fan day", ne mora nigdje daleko, na sonom trgu, kad se igraci vrate sa priprema, slikanje sa igracima, druzenje, odradit nesto majica, postavit 2-3 standa, prodaje clanskih, majica, navijackih rekvizita, dresova... malo nek muzika roka, jedan vikend, nedelja najbolje, treba iskoristit ljeto dok je i dijaspora tu, da se i njima tusne koja sezonska.

Dosta ljudi koji tu dodju sigurno bi uzelo tu sezonsku, ali jednostavno moras im servirat, moras ih privuc standovima, muzika nek zveci da dodje narod da vidi sta je to.
To je najbolje, moze se i neki jednostavan rostilj postavit, neki frizider, sve pare klubu, tuzlansko toceno, po uzori na fan days vani, stave male golove, pikado i takve zajebancije, da ljudi ostave para, mislim da bi opstina besplatno ustupila parking prekoputa panonskog.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 30 jun 2015, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jun 2015, 15:48

Zasto ovog klub istog momenta ne tuzi za klevetu? Neuporediva je steta koju napravi neko ovako..

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jun 2015, 15:52

I mene bas interesuje kako ce Azmir, Begic i ostali reagovati i djelovati. Kurevic je svakako tek dosao pa njega ni ne registrujem dok se ne dokaze.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 jun 2015, 15:56

klasik je napisao/la:Treba pred pocetak sezone odradit onaj "Fan day", ne mora nigdje daleko, na sonom trgu, kad se igraci vrate sa priprema, slikanje sa igracima, druzenje, odradit nesto majica, postavit 2-3 standa, prodaje clanskih, majica, navijackih rekvizita, dresova... malo nek muzika roka, jedan vikend, nedelja najbolje, treba iskoristit ljeto dok je i dijaspora tu, da se i njima tusne koja sezonska.

Odlican prijedlog svaka cast.

Jos igraci da dijel potpise i tako te stvari.

ovo proslijediti nasim "dousnicima" na forumu 2-3 sata zabave moze se organizovati :D :thumbup:
samo Sloboda

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jun 2015, 15:58

Heller je napisao/la:

To je najbolje, moze se i neki jednostavan rostilj postavit, neki frizider, sve pare klubu, tuzlansko toceno, po uzori na fan days vani, stave male golove, pikado i takve zajebancije, da ljudi ostave para, mislim da bi opstina besplatno ustupila parking prekoputa panonskog.
Bi malo sutra ustupila besplatno parking u jeku sezone :D al kad već spomenu panonsko, ovo bi bilo dobro odraditi na jezerima. Svakako će biti puno čim se ovo vrijeme malo reguliše

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 30 jun 2015, 16:00

Batva je napisao/la:Danas u prolazu stanem s jednim drugom i kaze da neka firma treba da uzme 100 sezonskih, zaboravih koja firma je u pitanju. Kolega njegov je upucen u to malo vise. Kako god, barem se prica o sezonskim na svakom koraku.
Ma samo nek se prodaju vala je fino viditi kad se firme ukljuce u ovakav projekat. :)

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2015, 16:00

Coraco je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Bi malo sutra ustupila besplatno parking u jeku sezone :D al kad već spomenu panonsko, ovo bi bilo dobro odraditi na jezerima. Svakako će biti puno čim se ovo vrijeme malo reguliše
Poslije 18h što da ne? il u toku dana i prošle godine je Kaleidoskop bio tu, može se onda i kod muzičke.
Nullius in verba

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jun 2015, 16:02

Eh jedino tako :thumbup:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2015, 16:05

Naravno da bi to trebalo predveče radit, djes popodne da pocrkamo kolektivno :D
Nullius in verba

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 30 jun 2015, 16:12

Coraco je napisao/la:
Heller je napisao/la:

Na Panonskim jezerima najmanje ima Tuzlaka i navijaca Slobode :urnebes:
Soni Trg ili Trg Slobode bi bio idealan po meni, najveca koncetracija ljudi je na tim mjestima. Ekipa se sa priprema vraca 17. Jula petak dodje a vec taj vikend iskoristiti za ovaj dogadjaj.

Ovo je super jos samo da se mi pitamo al eto mnoge stvari smo ovdje pisali i ostvarilo se :bih:
samo Sloboda

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jun 2015, 16:17

merak je napisao/la:Na Panonskim jezerima najmanje ima Tuzlaka i navijaca Slobode :urnebes:
Soni Trg ili Trg Slobode bi bio idealan po meni, najveca koncetracija ljudi je na tim mjestima. Ekipa se sa priprema vraca 17. Jula petak dodje a vec taj vikend iskoristiti za ovaj dogadjaj.

Ovo je super jos samo da se mi pitamo al eto mnoge stvari smo ovdje pisali i ostvarilo se :bih:
Al je zato najviše penzionera Tuzlaka i dijaspore :mrgreen:
Ma dobro, treba predlagati ideje. Sigurno da će 10 mozgova smislit više ideja nego jedan sam :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 30 jun 2015, 16:18

Sad nadjoh neku izjavu Sloboda-Željezničar je tema, koji je čmar ovaj Joldić

Ne bi bilo loše da se od dijasporaša šta izmuze u vidu dresova, zastava, šolja, zajebancija, kartica prijatelj kluba ko što je Hajduk radio itd...
Nullius in verba

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 30 jun 2015, 16:23

Kad vidim da ona trgovina preko puta hemijske škole (jel zgrada tuzlanka) prodaje sve sa grbom Slobode, čitav asortiman proizvoda. :sick:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.