FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stepanovu kao i Ikande trebace vremena da se spreme i udju u optimalnu formu.
Vukcevic bi nam plaho legao.
Vukcevic bi nam plaho legao.
Ima u Lutriji... I u Super ponudi im jeamypitar je napisao/la:Nema ponude na kladionicama ,nas i Splita.
Kako se krece kof.
imas na kladionica.lutrijabih.ba pa pogledaj... cini mi se da je regularna 2.3 na Sarajevo, a u Super ponudi 2.5amypitar je napisao/la:Kako se krece kof.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
HvalaEnemy00 je napisao/la:imas na kladionica.lutrijabih.ba pa pogledaj... cini mi se da je regularna 2.3 na Sarajevo, a u Super ponudi 2.5amypitar je napisao/la:Kako se krece kof.
Znaci po prognozama kladionicara sva tri znaka su realna, ujednacena.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- Aerodromsko
- Kontakt:
Sampionihz033 je napisao/la:

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
Sadaev otisao iz lecha, sad su 10% losiji 
Sent from my iPhone using Tapatalk

F.K. SARAJEVO
Re: Odg: FK Sarajevo
Jel gotovo?pitarlOOk je napisao/la:Od Delaca nista

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Odlična vijest, mene je najviše bilo njega strah.senad82 je napisao/la:Sadaev otisao iz lecha, sad su 10% losiji

Čitam malo njihov forum, i oni ne mogu prežaliti što im ode Sadaev. A navjači najbolje znaju

Nego, pitanje prvenstveno za ove insajdere, a i za ostale. Ako Ikande kojim slučajem potpiše, postoji li ikakva šansa da bude registrovan za utakmice protiv poljaka?
E ****.pitarlOOk je napisao/la:Od Delaca nista
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Moze se 24 sata prije bilo koje utakmice prijaviti 1(samo jedan) novi igrac. Ako potpise do tada ili do revansa, moze da igra...okoca je napisao/la:Odlična vijest, mene je najviše bilo njega strah.senad82 je napisao/la:Sadaev otisao iz lecha, sad su 10% losiji
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Čitam malo njihov forum, i oni ne mogu prežaliti što im ode Sadaev. A navjači najbolje znaju![]()
Nego, pitanje prvenstveno za ove insajdere, a i za ostale. Ako Ikande kojim slučajem potpiše, postoji li ikakva šansa da bude registrovan za utakmice protiv poljaka?
E ****.pitarlOOk je napisao/la:Od Delaca nista
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Znam to, nego s obzirom da je kod nas uvijek problem papirologija, nadam se da ga u slučaju potpisa nećemo čekati pola godine ili tako nešto. Ne znam kako se on rastao sa Maccabi TA, da li su mu dali papire ili je suspendovan ili šta. Jbg, kod nas uvijek problemi oko papira.bordoakapitar je napisao/la: Moze se 24 sata prije bilo koje utakmice prijaviti 1(samo jedan) novi igrac. Ako potpise do tada ili do revansa, moze da igra...
Pa zato kontam da bi neko mogao znati detaljno, ima ovdje ljudi koji su dosta upuceni oko transfera.
Harmoniki danas istice ugovor tek.
- Aerodromsko
- Kontakt:
Znaci potpis uskoro 

The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.
http://jelah.info/foto-fk-borac-jelah-fk-sarajevo/Aerodromsko je napisao/la:Znaci potpis uskoro
Evo ti slika.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
LINKBosnianKingdom je napisao/la:Možete mi dati link tog leškog foruma?
Ne pišu puno o utakmici s nama. Valjda kontaju lako će

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, MaroonBjelave, napoleon72, Tarapi i 50 gostiju.