FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Neandertalac
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Neandertalac » 30 jun 2015, 14:15

Rajaz je napisao/la:Ja sam prvi glasao da nisam zadovoljan Enriqueom i njegovim radom, mislim odma nakon Anoete. Dakle nakon uzorka od 20 utakmica. Ništa čudno s obzirom da su mu navijači u Kataloniji tražili glavu i da je Barcelona igrala ko qarina. Možda saznamo nekad kada se penzionišu Xavi, Iniesta i ostali šta je to tačno bilo i ko je preokrenuo stvar za 360 stepeni. A već postoje priče da je to bio El pelopo
Uvijek ima uspona i padova. Istina je da smo u par utakmica lose izgledali, ali bilo je nekih nizova, sve pobijede, pa bez poraza i onda ponekad neka losa utakmica, ili dan, kao kolektiv.
Premalo za tonu kamenja koja je znala poletjeti u pokusaju linca i omalovazavanja.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 jun 2015, 14:27

Neandertalac je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:Ja sam prvi glasao da nisam zadovoljan Enriqueom i njegovim radom, mislim odma nakon Anoete. Dakle nakon uzorka od 20 utakmica. Ništa čudno s obzirom da su mu navijači u Kataloniji tražili glavu i da je Barcelona igrala ko qarina. Možda saznamo nekad kada se penzionišu Xavi, Iniesta i ostali šta je to tačno bilo i ko je preokrenuo stvar za 360 stepeni. A već postoje priče da je to bio El pelopo
Uvijek ima uspona i padova. Istina je da smo u par utakmica lose izgledali, ali bilo je nekih nizova, sve pobijede, pa bez poraza i onda ponekad neka losa utakmica, ili dan, kao kolektiv.
Premalo za tonu kamenja koja je znala poletjeti u pokusaju linca i omalovazavanja.
Bilo je pobjeda, ali kakvih. Barceloni je bitniji način kojim se pobjeda izbori. Sjeti se Martina i Raya Vallecana, dobili 0-4, a mediji osuli paljbu po Tati jer je Paco Jemez prvi trener koji je Barceloni uspio uzeti posjed lopte u zadnjih 6 godina. Čovjeku ništa nije bilo jasno nakon toga. Dakle sama pobjeda kao takva nije dovoljna, a Barca je igrala loš fudbal do Anoete. Vidio si i da je Messiju bilo dosta, Piqueu, nije postojao kontakt između njih i Enriquea, trener je bio na korak do otkaza. Onda se desi sastanak na kojem neko to sve preokrene.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jun 2015, 14:33

affelay je otplatio 4 miliona samo onim jednim prodorom :salut:
dosta momce od tebe :salut:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jun 2015, 14:39

enrique je dokazao da je imao pravo sa tim rotacijama koje su bile odlucujuce da ekipa na kraju sezone izgleda onako svjeze i odmorno ko da je tek pocela, zadnjih sezona sve dobro urade i izgube dah na kraju sezone i sve izgube.
svi smo mi kritikovali lucha zbog prevelike rotacije al eto bgm usutka nas lik pravo na kraju :mrgreen:,

sami igraci su rekli ,od messija piquea da je trebalo vremena da igraci skuze sta od njih lucho trazi ,da se uigraju u tom novom sistemu ,previse su bili zavisni samo od tika take i pepove igre trebalo je vremena da im to lucho djelimicno izbije iz glave ,zbog toga prvi dio sezone se ekipa mucila
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jun 2015, 14:45

slika
glaj momcina :mrgreen:

najvjerovatnije novi trener barce b gerard lopez

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 jun 2015, 14:48

Moguće ali je problem bio daleko veći od same rotacije.

Za ovog igrača kojeg je Barto kao ''spremio'' kažu da je Bruno Soriano. Ovaj čovjek je fantastičan.
Da vidimo da li će i drugi put pogoditi.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 jun 2015, 14:52

Soriano je bio aktuelan kao novo pojačanje prije 5 godina.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jun 2015, 14:54

Rajaz je napisao/la:Moguće ali je problem bio daleko veći od same rotacije.

Za ovog igrača kojeg je Barto kao ''spremio'' kažu da je Bruno Soriano. Ovaj čovjek je fantastičan.
Da vidimo da li će i drugi put pogoditi.
koji ba bruno soriano,ovnaj 31.godisnjak iz vilareala ,hahhhaha

dobar barto ,sve bolje od boljeg
sad je iborra cak i ekstra pojacanje za ovog novog starca :urnebes:

MES QUE UN CLUB !!!

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 jun 2015, 14:59

Za back-upa nećeš boljeg naći, ali sačekajmo da vidimo jel tačno.
Soriano nikada nije zavisio od fizikalija, čovjek je najbolji holding midfielder u Španiji nakon Busquetsa.
Ovaj je daleko iznad Iborre.

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Lillard » 30 jun 2015, 15:09

Covjek ima 31 jbenu godinu.
Ni u prajmu nije bio igrac za Barcu kamoli sad.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 30 jun 2015, 15:09

ma neces vraga boljeg naci , kakve su sad to price , prvo iborra kao super pojacanje , za backupa , keita stil , sad soriano , pusti mi price , iniesta ce biti backup , boljeg od njeg tesko naci , nama treba nesto za prve ekipe , nesto mlado , gladno , kvalitetno .

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 jun 2015, 15:11

Nemam ništa protiv transfera. Objašnjenje isto kao i za Iboru.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 jun 2015, 15:21

Furymaker je napisao/la:ma neces vraga boljeg naci , kakve su sad to price , prvo iborra kao super pojacanje , za backupa , keita stil , sad soriano , pusti mi price , iniesta ce biti backup , boljeg od njeg tesko naci , nama treba nesto za prve ekipe , nesto mlado , gladno , kvalitetno .
Neće ti takav sigurno sada preći, a Iniesta još može minimalno predstojeću sezonu bez problema odraditi u prvom timu, kakav crni backup. Tu priču forsirajte za godinu dana, sada nije realno prebacivati klubu zbog ovakvih stvari.

Za godinu dana dolazi pravo pojačanje za vezni red, sada se traži prelazno rješenje. Ja sam se izjasnio po pitanju tog veznjaka i ko je moja želja, ali ako Lucho želi nekoga ne vidim problem u dovođenju istog. I Pepu su se ispunjavale raznorazne želje.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Rajaz
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Rajaz » 30 jun 2015, 15:50

Lillard je napisao/la:Covjek ima 31 jbenu godinu.
Ni u prajmu nije bio igrac za Barcu kamoli sad.
Najbolje godine za veznjake, pogotovo za veznjake tipa Soriana koji nikada nisu zavisili isključivo od fizikalija.
Mogao je on vrlo lako igrati za Barcu da Guardiola nije iskop'o Busquetsa.
Furymaker je napisao/la:ma neces vraga boljeg naci , kakve su sad to price , prvo iborra kao super pojacanje , za backupa , keita stil , sad soriano , pusti mi price , iniesta ce biti backup , boljeg od njeg tesko naci , nama treba nesto za prve ekipe , nesto mlado , gladno , kvalitetno .
Bruno Soriano je level iznad Iborre, minimalno, kao što rekoh u Španiji imaš samo Busquetsa kao kvalitetnijeg holding midfieldera od njega.
Kakav Iniesta i back-up, jesil ozbiljan kad ovo napišeš ?

Kao što reče @messilla ovo bi bilo samo prelazno rješenje, čovjek bi došao kao back-up, naravno da će novi predsjednik imati jedan bombastičan transfer.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 30 jun 2015, 18:00

Najbitnija je motivacija postojeceg igrackog kadra, od njih nema boljih koliko god mi zeljeli nekoga od aktuelnih zvijezda, te ga vidjeli kao idealnu zamjenu za nekog ili pojacanje.
Prica o odbrani trofeja LP mora biti u prvom planu. To bi ih moglo drzati fokusirane, ko ce ako ne oni u istoriju ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 30 jun 2015, 18:13

Predsezonske utakmice u julu: 22. LA Galaxy, 25. Manchester United, 29. Chelsea. Sve u sklopu International Champions Cupa u Sjevernoj Americi.

Messi, Masche i Bravo će dobiti četiri sedmice odmora nakon Cope. Neymar i Alves bi se trebali nešto ranije priključiti.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

MisterGuardiola
Kontakt:

Post Postao/la MisterGuardiola » 30 jun 2015, 21:27

"Catalunya Ràdio" piše da napreduju razgovori između Barcelone i madridskog Atletica oko mogućeg transfera Arde Turana u klub s Camp Noua! Navodno, u Barçi su uvjereni da će dogovor biti postignut u narednih nekoliko dana!
Hajde bajo kod nas :thumbup:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 30 jun 2015, 22:49

Samo jako kapetanu !

slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jun 2015, 22:51

a sada su ankete relevantne :lol:

Pa ka.rat ce ga veliki vodja samo tako :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 30 jun 2015, 22:56

ja ba ,dok je lapota vodio bila prica "sociosi odlucuju a ne ankete " :mrgreen: :mrgreen:

MES QUE UN CLUB !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.