Virtu4l je napisao/la:Pa vi vrijeđajte Da Vinčija
CashMan veliki ljubitelj umjetnosti![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Virtu4l je napisao/la:Pa vi vrijeđajte Da Vinčija
Koga ovoNajda je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Pa vi vrijeđajte Da Vinčija
![]()
![]()
![]()
![]()
e ovo me dokrajčilo
![]()
Alkokol će vam doći glaveinsider je napisao/la:Haha, moram priznat da sam učestvovao u ovom zločinu. Bilo je fora trznuti Virtuelnog.
O čemu govoriš?Donnie Darko je napisao/la:Inovacija sa chatom na facebooku, je čudna u najmanju ruku. Trebat će mi vremena da se naviknem.
Desno na traci sa chatom nema više imena, već samo profilna slika i pored mali zeleni krug ako je online, a ako nije sivi telefon ili ništa.Najda je napisao/la:O čemu govoriš?Donnie Darko je napisao/la:Inovacija sa chatom na facebooku, je čudna u najmanju ruku. Trebat će mi vremena da se naviknem.
ctrl + scroll na mišu?Donnie Darko je napisao/la: edit: haman da sam samo približio više nego je bilo, pa se automatski smanjilo. do mene je ipak, mada nije bilo ovako prije.
Dok neko ne skonta kako riješiti problem, ništa. Inače problem je što multiplayer utrka nije vidljiva svima.Pegi10 je napisao/la:Donnie hoce se opet sta pokusavati sa onom Formulom dosadno ovih dana nema se sta raditi.
Ma ovaj jedan postavljo rezultate ispita, samo zato sto je uslikao telefonom sa oglasne ploče, i to toliko mutno da sam morao pritisnuti ctrl i + nekoliko puta. I onda kada sam vraćao na normalu, pritisnuo sam minus jednom manje nego sam trebaoNajda je napisao/la:ctrl + scroll na mišu?Donnie Darko je napisao/la: edit: haman da sam samo približio više nego je bilo, pa se automatski smanjilo. do mene je ipak, mada nije bilo ovako prije.
crash.baNajda je napisao/la:Jel ima iko info gdje se može printati na majice kvalitetno?
Hoću da isprintam jedan mali logo i natpis na leđima, na crnoj majici, ali mi je fora naći kvalitetnu crnu majicu i kvalitetan print, a da se ne raspadne kroz 5 pranja..![]()
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 32 gosta.