FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 30 jun 2015, 01:16

Sabinho je napisao/la:Joj zamisli vrate Bandovica jbt morao bi nenin neseser sa tabletama ponijeti na stadion kad budemo igrali protiv Lecha :? :?
:D :D :lol: :lol: :lol:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jun 2015, 01:17

Pravite jedan očigledan previd. Ako stavi Stepanova da igra a velika je vjerovatnoća da hoće, koga god staviš sa njim nije uigran, pa možeš komotno staviti bilo kojeg od preostale četvorice, imaš desnog beka koji također nije uigran sa zadnjom linijom, to su zasigurno 2 nova igrača u zadnjih 4, dakle svejedno je apsolutno bila to 2 ili čak 4 nova, svejedno neće biti uigrani, jedina je varijatna što se tiče uigranosti da svi stari počnu što je jako malo vjerovatno i neće se desiti, onda se ne bi niko ni dovodio. Kvalitetnim igračima ne treba vremena da se uigraju, Stepanov će preuzeti ulogu komadanta odbrane i on će raspoređivati, vikati, ispravljati linije, i nema potrebe za brigom. Oštri je jako dobar golman, i mislim da neće biti problema i sa njim na golu, svakako da će biti hendikep Delač al u odnosu na Deju je Oštraković veliki napredak. Prestanite praviti formacije 5 4 1 , 3 5 2 , to se neće desiti igra se formacija 4 2 3 1 svugdje u europi i to je najpotentnija formacija. Realno bi trebalo da izađu na teren GK Hebibović Stepanov Berberović Puzigaća Radovac Cimirot Alispahić Velkoski Duljević Benko. Klupa : GK, Barić, Bekić, Mihojević, Stojčev, Rustemović, Bekić. To su zamjene za svaku liniju po jedna, 2 beka , 2 vezna različito orjentisana, špic/krilo i Marko jer zaslužuje. 1. meč ne računamo na kapitena, mislim da će Okić biti izostavljen zbog burnog života i nekih drugih privatnih razloga, Kalasi. Mislim da Ikande i Kobiljar kao i Barbarić i Kovačević neće konkurisati za roster za 2. pretkolo, eventualno kasnije.

Ovo nije moja idealna formacija, nit nešto što bih ja poslao na teren, ali Dženina filozofija je takva i jasna je, čak me ne bi iznenadilo da Miloš počne umjesto Mehmeda što bi bila kardinalna greška, jer se gubljenje 20 lopti u utakmici ovog ranga kažnjava golovima, Stojčevu to prolazi u našoj ligi i to je to.

Izanalazirao sam Leh detaljno na osnovu pregleda od 7-10 minuta sa njihove klupske stranice, utakmice protiv Wisle koju sam gledao gdje su pobijedili 2:1, i mogu vam reći slijedeće. U kratkim crtama da vas ne davim sad pojedinostima.

-Jače strane :

Vezni red : Lineti i Hamalainen, Jevtić. te krila Pavlovski/Lovrencis i Keita/Formela, možda bi mogao uletiti i ovaj novi napadač kojeg su doveli u ovom prelaznom roku, MArcin Robak, prekaljeni golgeter.

Transformacija prema naprijed, nakon prekida, osvojene lopte, presječene lopte ili ispucavanja golmana, jako potentan igrač lineti i hamalainen , kombinatorika u 2,3 dodira lopta pređe od jednog do drugog sesnaesterca, sigurno se toga moramo čuvati, jako su brzi i nezgodni, kad dođe na krilo lopta tu su dva izuzetna tehničara koja se ne libe šutati iz daljine.

Ofanzivni potencijal bekova, kako lijevog tako i desnog, desno igra jedan od najboljih bekova u Poljskoj ima 21 godinu, i sigurno je ofanzivno jako konkretan i djeluje nezaustavljivo u paru sa Pavlovskim, Kedziora, na drugoj strani lijevo djeluje Douglas, opasan iz prekida, opasan sa distance, razornog šuta i jako ofanzivno orjentisan bek, mnogo golova i asistencija.

Prekidi, korneri, slobodni, velik broj visokih igrača i jako dobro igraju uz prekida što svjedoči velik broj datih golova upravo nakon njih

Timski i organizovano napadanje, ekipa koja je definitivno napadački orjentisana daje 2 gola po utakmici i igraju totalni fudbal za gol više

- Slabije strane :

Golman, jako nesiguran golman, koji je inače rezerva čovjeku koji je naše gore list, on je povrijeđen pa će braniti Gostomski, prosječan golman

Lijevi bek Douglas, je napadački orjentisan bek, ima u obje varijante neodgovorno krilo, koje mu rijetko kad pomaže bio to Keita ili Formela, jako često zna ostati i tu se stvara brisan prostor, to bi Duljević i Hebibović morali iskoristiti, i tu tražiti prostor, gotovo svaku utakmicu koju sam pregledao se stvori 3,4 polušanse/šanse na toj strani, dok lijevo rijetko kad jer je ovaj mali Kedziora jedan prejak bek

Tromost štoperskog para, dva jablana visoka iznad 190 , jako su teški i jako teško se kreću, kad odu na prekid, teško se vraćaju, prednos im je skok igra, dok igrom po zemlji ih možeš uhvatiti nesremne sigurno, isto tako loše im funkcioniše offsajd i onsajd postavljanje, jer ise uvlače previše u svoj šesnaesterac svjesni svojih nedostataka da ne mogu ispratiti sa centra igrača, pa rijetko kad imaš priliku biti u nedozvoljenoj poziciji, Benko nije poznat kao brz igrač ali sigurno je za 20% brži od oba štopera, Kaminskog i Arajurija, inače su visoki 191 i 192 cm.

Loša transformacija iz napada u odbranu, prevelik broj napadački orjentisanih fudbalera sa jako lošom tranzicijom u odbranu, nemaju defanzivne zadaće, to pokazuje i transfer rok gdje su doveli isključivo defanzivnog veznog Dudku , reprezentativca Poljske , 65 nastupa za nacionalni tim, sigurno strašan igrač, malo je u godinama 31/2, ali definitivno dimenzija više u odnosu na do sad, ipak mišljenja sam da su brze tranzicije i naša krila prevaga u odnosu na njihovo sporo vraćanje i pozicioniranje u odbrani uz Douglasa koji 2 puta kad ode treći put ne može da se vrati.

Loše preuzimanje igrača prilikom prekida, jako puno golova primaju iz prekida, bio to korner, ili ubačaj iz polja, visinom su dominanti, ali na neke uigranije varijante jako slabo reaguju i mislim da uz preduslov da naši to malo uvježbaju da im se može solidno priprijetiti

Atmosfera i samopouzdanje i pritisak velikih očekivanja ove godine, kao što znate ispali su od nižerazrednih ekipa prošlih godina nakon jednog buma, kad im je nosilac igre bio Štilić, znali su tuć čak i MAn City sa 3:1, to više nije ta ekipa, kod njih je pod apsolut da idu u grupe ove sezone bar EL, a cilj je svakako play off LP.

Super kup, protiv najvećeg rivala i ujedno derbi zvani "Derbi poljske" protiv Legie, igra se 4 dana prije utakmice na koševu, tu će ići na nož, nerijetko bude 10-20 povrijeđenih (navijača), veliki je rivalitet, navijači su žedni krvi , tu se igra oštro i maksimalno požrtvovano, iscrpit će se tu utakmicu, sutradan putuju ovamo, uz dan odmora, oni neće biti na 100% svojih trkačkih mogućnsti što će se negdje iznivelisati sa našim, jer su spremniji.

PRimijetio sam da im leže ekipe koje se brane, imaju raznovrsnost probijanja bunkera, ovo nisam stavio pod jače strane jer smo mi suprotna ekipa od tog, i ne leže im ekipe koje se nadigravaju i traže posjed tu se teško snalaze jer u defanzivi imaju samo jednog trkača, jako slično nama, i onda dugo im treba da vrate loptu u posjed.

Minimalni sam optimista, trebalo bi na Koševu da osiguramo gol ili 2 prednosti i onda se imamo čemu nadati, ipak zadovoljio bi me i rezultat 0:0, pa tamo kontrama pokušati dati gol, tu bi se raspali nerijetko se ne znaju vratiti nakon golova koji prime padaju pa se dešavalo da vode 2:0 da završava 2:2 često ove sezone.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 30 jun 2015, 01:25

jurisicduska je napisao/la:Pravite jedan očigledan previd. Ako stavi Stepanova da igra a velika je vjerovatnoća da hoće, koga god staviš sa njim nije uigran, pa možeš komotno staviti bilo kojeg od preostale četvorice, imaš desnog beka koji također nije uigran sa zadnjom linijom, to su zasigurno 2 nova igrača u zadnjih 4, dakle svejedno je apsolutno bila to 2 ili čak 4 nova, svejedno neće biti uigrani, jedina je varijatna što se tiče uigranosti da svi stari počnu što je jako malo vjerovatno i neće se desiti, onda se ne bi niko ni dovodio. Kvalitetnim igračima ne treba vremena da se uigraju, Stepanov će preuzeti ulogu komadanta odbrane i on će raspoređivati, vikati, ispravljati linije, i nema potrebe za brigom. Oštri je jako dobar golman, i mislim da neće biti problema i sa njim na golu, svakako da će biti hendikep Delač al u odnosu na Deju je Oštraković veliki napredak. Prestanite praviti formacije 5 4 1 , 3 5 2 , to se neće desiti igra se formacija 4 2 3 1 svugdje u europi i to je najpotentnija formacija. Realno bi trebalo da izađu na teren GK Hebibović Stepanov Berberović Puzigaća Radovac Cimirot Alispahić Velkoski Duljević Benko. Klupa : GK, Barić, Bekić, Mihojević, Stojčev, Rustemović, Bekić. To su zamjene za svaku liniju po jedna, 2 beka , 2 vezna različito orjentisana, špic/krilo i Marko jer zaslužuje. 1. meč ne računamo na kapitena, mislim da će Okić biti izostavljen zbog burnog života i nekih drugih privatnih razloga, Kalasi. Mislim da Ikande i Kobiljar kao i Barbarić i Kovačević neće konkurisati za roster za 2. pretkolo, eventualno kasnije.

Ovo nije moja idealna formacija, nit nešto što bih ja poslao na teren, ali Dženina filozofija je takva i jasna je, čak me ne bi iznenadilo da Miloš počne umjesto Mehmeda što bi bila kardinalna greška, jer se gubljenje 20 lopti u utakmici ovog ranga kažnjava golovima, Stojčevu to prolazi u našoj ligi i to je to.

Izanalazirao sam Leh detaljno na osnovu pregleda od 7-10 minuta sa njihove klupske stranice, utakmice protiv Wisle koju sam gledao gdje su pobijedili 2:1, i mogu vam reći slijedeće. U kratkim crtama da vas ne davim sad pojedinostima.

-Jače strane :

Vezni red : Lineti i Hamalainen, Jevtić. te krila Pavlovski/Lovrencis i Keita/Formela, možda bi mogao uletiti i ovaj novi napadač kojeg su doveli u ovom prelaznom roku, MArcin Robak, prekaljeni golgeter.

Transformacija prema naprijed, nakon prekida, osvojene lopte, presječene lopte ili ispucavanja golmana, jako potentan igrač lineti i hamalainen , kombinatorika u 2,3 dodira lopta pređe od jednog do drugog sesnaesterca, sigurno se toga moramo čuvati, jako su brzi i nezgodni, kad dođe na krilo lopta tu su dva izuzetna tehničara koja se ne libe šutati iz daljine.

Ofanzivni potencijal bekova, kako lijevog tako i desnog, desno igra jedan od najboljih bekova u Poljskoj ima 21 godinu, i sigurno je ofanzivno jako konkretan i djeluje nezaustavljivo u paru sa Pavlovskim, Kedziora, na drugoj strani lijevo djeluje Douglas, opasan iz prekida, opasan sa distance, razornog šuta i jako ofanzivno orjentisan bek, mnogo golova i asistencija.

Prekidi, korneri, slobodni, velik broj visokih igrača i jako dobro igraju uz prekida što svjedoči velik broj datih golova upravo nakon njih

Timski i organizovano napadanje, ekipa koja je definitivno napadački orjentisana daje 2 gola po utakmici i igraju totalni fudbal za gol više

- Slabije strane :

Golman, jako nesiguran golman, koji je inače rezerva čovjeku koji je naše gore list, on je povrijeđen pa će braniti Gostomski, prosječan golman

Lijevi bek Douglas, je napadački orjentisan bek, ima u obje varijante neodgovorno krilo, koje mu rijetko kad pomaže bio to Keita ili Formela, jako često zna ostati i tu se stvara brisan prostor, to bi Duljević i Hebibović morali iskoristiti, i tu tražiti prostor, gotovo svaku utakmicu koju sam pregledao se stvori 3,4 polušanse/šanse na toj strani, dok lijevo rijetko kad jer je ovaj mali Kedziora jedan prejak bek

Tromost štoperskog para, dva jablana visoka iznad 190 , jako su teški i jako teško se kreću, kad odu na prekid, teško se vraćaju, prednos im je skok igra, dok igrom po zemlji ih možeš uhvatiti nesremne sigurno, isto tako loše im funkcioniše offsajd i onsajd postavljanje, jer ise uvlače previše u svoj šesnaesterac svjesni svojih nedostataka da ne mogu ispratiti sa centra igrača, pa rijetko kad imaš priliku biti u nedozvoljenoj poziciji, Benko nije poznat kao brz igrač ali sigurno je za 20% brži od oba štopera, Kaminskog i Arajurija, inače su visoki 191 i 192 cm.

Loša transformacija iz napada u odbranu, prevelik broj napadački orjentisanih fudbalera sa jako lošom tranzicijom u odbranu, nemaju defanzivne zadaće, to pokazuje i transfer rok gdje su doveli isključivo defanzivnog veznog Dudku , reprezentativca Poljske , 65 nastupa za nacionalni tim, sigurno strašan igrač, malo je u godinama 31/2, ali definitivno dimenzija više u odnosu na do sad, ipak mišljenja sam da su brze tranzicije i naša krila prevaga u odnosu na njihovo sporo vraćanje i pozicioniranje u odbrani uz Douglasa koji 2 puta kad ode treći put ne može da se vrati.

Loše preuzimanje igrača prilikom prekida, jako puno golova primaju iz prekida, bio to korner, ili ubačaj iz polja, visinom su dominanti, ali na neke uigranije varijante jako slabo reaguju i mislim da uz preduslov da naši to malo uvježbaju da im se može solidno priprijetiti

Atmosfera i samopouzdanje i pritisak velikih očekivanja ove godine, kao što znate ispali su od nižerazrednih ekipa prošlih godina nakon jednog buma, kad im je nosilac igre bio Štilić, znali su tuć čak i MAn City sa 3:1, to više nije ta ekipa, kod njih je pod apsolut da idu u grupe ove sezone bar EL, a cilj je svakako play off LP.

Super kup, protiv najvećeg rivala i ujedno derbi zvani "Derbi poljske" protiv Legie, igra se 4 dana prije utakmice na koševu, tu će ići na nož, nerijetko bude 10-20 povrijeđenih (navijača), veliki je rivalitet, navijači su žedni krvi , tu se igra oštro i maksimalno požrtvovano, iscrpit će se tu utakmicu, sutradan putuju ovamo, uz dan odmora, oni neće biti na 100% svojih trkačkih mogućnsti što će se negdje iznivelisati sa našim, jer su spremniji.

PRimijetio sam da im leže ekipe koje se brane, imaju raznovrsnost probijanja bunkera, ovo nisam stavio pod jače strane jer smo mi suprotna ekipa od tog, i ne leže im ekipe koje se nadigravaju i traže posjed tu se teško snalaze jer u defanzivi imaju samo jednog trkača, jako slično nama, i onda dugo im treba da vrate loptu u posjed.

Minimalni sam optimista, trebalo bi na Koševu da osiguramo gol ili 2 prednosti i onda se imamo čemu nadati, ipak zadovoljio bi me i rezultat 0:0, pa tamo kontrama pokušati dati gol, tu bi se raspali nerijetko se ne znaju vratiti nakon golova koji prime padaju pa se dešavalo da vode 2:0 da završava 2:2 često ove sezone.
Svaka cast za analaziu i prvi dio oko taktike ,ali kako ces reci da je kardinalna greska staviti Milosa , a da nije greska staviti Mesu ?
Eto samo mi reci po cemu je Mesa ispred Mileta :eh: :?:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jun 2015, 01:28

Svjesni smo mi svi snage Lech-a i da to nije bezveze ekipa. Takode smo svjesni i toga da oni imaju veliki motiv da prekinu crni niz u europi. Zatim treba napomenuti da ovaj trener sadasnji je detaljan i da ce bas dobro da nas prouci, odnosno ja vjerujem da vec jeste.
Sa druge strane dobro je sto su oni sigurni u prolaz i sto nas na neki nacin podcjenjuju. Ono na cemu ja gradim veiki optimizam jeste da smo sazreli za jedan novi iskorak u europi, sto nas prati jedna dobra energija kad su utakmice u europi u pitanju i sto mi kao kllub, igraci i navijaci imamo veliki motiv za nesto vise. ovdje bih dodao sto kao klub i kao navijaci cekamo tu jednu eksplopziju ovog tima.
Smio bih se usuditi i reci da cemo ih bas razvaliti na Kosevu i da ce to biti bum u europi a i ovdje, ono da ce se desiti jedno veliko ludilo.

Ako ne prodjemo naravno da ce to biti razocarenje pogotovo poslije ovih pojacanja. I to je sasvim normalno da kao navijaci se razocaramo jer mi navijacki posmatramo sve to i tesko je biti realan. Pogotovo kad tu dodas Balkanski mentalitet to samo od sebe ima takav tok. Ali realno mi ne mozemo biti nezadovoljni Dobri igraci koji cine jedan kvalitetan tim i nada da cemo se i iduce godine naci u kval. za LP.
Al da ponovim ja stvarno vjerujem u ovaj tim i to da moze da napravi cudo. Ponovicu to po kozna koji put, Ja nas stvarno vidim u Play oof-u LP koliko god to nerealno zvucalo i svjestan sam toga da ce do Play off-y biti tesko doci i da ce i za nas navijace to biti stresno al jbg vidim nas tamo i nemogu protiv tog svog osjecaja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jun 2015, 01:29

Moje mišljenje ne sporim kvalitene Stojčeva, virtuoz, koji kad se zaigra nerijetko gubi lopte na centru i do centra, što će Leh znati iiskoristiti jer čim je uzmu u 2,3 pasa ide lopta po 50 metara i to je teško zaustaviti to može u našoj ligi. Alispahić je manji potrošač, različit su tip igrača, da igramo protiv kona stavio bih Miloša za ovakav tip utakmice potreban ti je igrač sa iskustvom igranja velikih utakmica i prolaska istih što Meša posjeduje, i on je izbacivao i jače ekipe od Leha i zna da europa ne trpi bicikla i kroz noge. ALi opet to je moje mišljenje ne moramo se složiti, vjerovatno se ni DŽeno ne slaže i vjerovatno ćemo primiti jedan takav gol, što mi ne bi smetalo ako zabijemo 3 na Miloša.

Lacoste
Kontakt:

Post Postao/la Lacoste » 30 jun 2015, 01:29

Svaka cast na postu, samo sto sada nema potrebe citarati istu...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2015, 01:35

@jurisicduska; auuu,svaka cast na analizi,jako detaljno,strucno i iscrpno ...nema sevsta dodati ni oduzeti...jos jednom svaka cast!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jun 2015, 01:37

Svaka cast kralju! Ljudi saljite ovaj tekst Dzeni na ruke, momak bolje izanalizirao protivnika nego neki ljudi u struci.
Slazem se apsulutno sa svim navedenim, takodjer sam minimalni optimista, al necemo znati na cemu smo sve do zadnjeg zvizduka na Kosevu.

I ja licno bi volio i u ligi ove godine gledati Mesu ispred Milosa!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2015, 01:39

Ako bi Mesa bio pravi,a izgleda da hoce,svakako je u prednosti u odnosu na Milosa zbog stotinu razloga,a @jurisicduska je to uglavnom fino objasnio

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 30 jun 2015, 01:55

jurisicduska je napisao/la:Moje mišljenje ne sporim kvalitene Stojčeva, virtuoz, koji kad se zaigra nerijetko gubi lopte na centru i do centra, što će Leh znati iiskoristiti jer čim je uzmu u 2,3 pasa ide lopta po 50 metara i to je teško zaustaviti to može u našoj ligi. Alispahić je manji potrošač, različit su tip igrača, da igramo protiv kona stavio bih Miloša za ovakav tip utakmice potreban ti je igrač sa iskustvom igranja velikih utakmica i prolaska istih što Meša posjeduje, i on je izbacivao i jače ekipe od Leha i zna da europa ne trpi bicikla i kroz noge. ALi opet to je moje mišljenje ne moramo se složiti, vjerovatno se ni DŽeno ne slaže i vjerovatno ćemo primiti jedan takav gol, što mi ne bi smetalo ako zabijemo 3 na Miloša.
Ne sporim da je i Meša majstor , ali evo sad po trenutnoj formi logicno je da Miloš igra realno. A to da izgubi 10 lopti to stoji (ali koliko se sjecam u evropi se uopste nije zahebavao kao u ligi) , bio je max ozbiljan .. Jedino da Meša eksplodira sada,udje u formu ,krene da igra.. Do sada je to sve tromo izgledalo nesto ,sto povrede sto van forme.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 30 jun 2015, 01:57

@zagorski, prema nekim informacijama, Meša već duže vrijeme radi privatno i individualno mimo treninga, zaliječio je povredu, zbog koje nije bio na 50% mogućnosti. Ja se iskreno nadam da je to prošlost, Meša na 80% je u naš najbolji igrač, nema veze što nije ništa pokazao, ja kao neko ko je trenirao fudbal znam kako je teško vratiti se nakon pauze, ali ima izreka, forma je trenutna klasa je vječna, ne sumnjam da će biti pravi... Miloš svakako ok opcija , nije da nije ni on dobar, al Meša je ozbiljniji fudbaler, kad su obojica fit, bolji. Vidjet ćemo, ja jedva čekam, hoćemo baciti prognozu prvi meč i drugi, da ko pogodi nagradimo ga jednom članskom Fk Sarajevo, trebali bi.

Ps. evo stavio sam ga na avatar kao znak podrške... :pray:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 jun 2015, 02:05

@jurisicduska ne zasluzujemo te. :bow: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 30 jun 2015, 02:12

@ dusku za dzeninog pomocnika :o :o :o :o
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 30 jun 2015, 02:13

Moje mišljenje je da bi idealna kombinacija bila Tatko-Stepanov. Taman bi se nadopunjavali. Jedan ima visinu, drugi brzinu.
Mes Que Un Club

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 jun 2015, 02:25

Dudka i Tetteh u sredini, kicma i osnovna poluga u sredini, jedan iskusan, mozda ne u nekoj formi jer su tu sad i godine ali iskusan igrac sa ogromnim brojem znacajnih utakmica u karijeri, drugi je tenk, pokretljiv, snazan i borben fudbaler koji bi mogao namuciti i dobro se nasaditi nekome od nasih veznjaka, njih dvojica su skoro sve na sto treba usmjeriti paznju.
Tek su pristigli u ekipu i vec su moze se rec prevaga u igri, pogotovo u tom def. smislu jer koliko puta se vec spoemnulo kako Lech uveliko forsira igru preko svojih bokova, nece bit drugacije ni protiv nas, ali ova dvojica ce predstavljat bedem i osigurac igre ispred njihove odbrane i gola.
Na to se mora posebno racunat, pogotovo u ovoj 1. utakmici kad cemo mi igrat ofanzivnije i imat dobrim dijelom posjed lopte.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2015, 02:28

jurisicduska je napisao/la:@zagorski, prema nekim informacijama, Meša već duže vrijeme radi privatno i individualno mimo treninga, zaliječio je povredu, zbog koje nije bio na 50% mogućnosti. Ja se iskreno nadam da je to prošlost, Meša na 80% je u naš najbolji igrač, nema veze što nije ništa pokazao, ja kao neko ko je trenirao fudbal znam kako je teško vratiti se nakon pauze, ali ima izreka, forma je trenutna klasa je vječna, ne sumnjam da će biti pravi... Miloš svakako ok opcija , nije da nije ni on dobar, al Meša je ozbiljniji fudbaler, kad su obojica fit, bolji. Vidjet ćemo, ja jedva čekam, hoćemo baciti prognozu prvi meč i drugi, da ko pogodi nagradimo ga jednom članskom Fk Sarajevo, trebali bi.

Ja se sjecam Mese iz dinama i rijeke,stojcev nikada nije bio na tom nivou...nesto se nadam da ce Mesa biti bar djelomicno na tom nivou sada,djeluje mi bas ozbiljan i motivisan.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 jun 2015, 02:31

zagorski je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:@zagorski, prema nekim informacijama, Meša već duže vrijeme radi privatno i individualno mimo treninga, zaliječio je povredu, zbog koje nije bio na 50% mogućnosti. Ja se iskreno nadam da je to prošlost, Meša na 80% je u naš najbolji igrač, nema veze što nije ništa pokazao, ja kao neko ko je trenirao fudbal znam kako je teško vratiti se nakon pauze, ali ima izreka, forma je trenutna klasa je vječna, ne sumnjam da će biti pravi... Miloš svakako ok opcija , nije da nije ni on dobar, al Meša je ozbiljniji fudbaler, kad su obojica fit, bolji. Vidjet ćemo, ja jedva čekam, hoćemo baciti prognozu prvi meč i drugi, da ko pogodi nagradimo ga jednom članskom Fk Sarajevo, trebali bi.

Ja se sjecam Mese iz dinama i rijeke,stojcev nikada nije bio na tom nivou...nesto se nadam da ce Mesa biti bar djelomicno na tom nivou sada,djeluje mi bas ozbiljan i motivisan.
:thumbup:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jun 2015, 02:42

Sabinho je napisao/la:Joj zamisli vrate Bandovica jbt morao bi nenin neseser sa tabletama ponijeti na stadion kad budemo igrali protiv Lecha :? :?
Joj ne sluti zivota ti :crazy: :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 30 jun 2015, 03:15

Ako nista bar cete me moci prozivat poslije zbog ovoga, a koliko sam uvjeren drzacu u potpisu.
F.K.Sarajevo - Lech Poznan 4:1
Lech Poznan - F.K.Sarajevo 2:3

A u srijedu obnavljam clanarinu(istekla mi je par dana) i kupujem godišnju za istok tako da nagradite prvog slijedeceg koji bude najblizi hehehehehehehe
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 30 jun 2015, 03:18

FKS - Lech 2:0
Benko, Krle
Lech - FKS 1:1
Mesa
:kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, senad82 i 41 gost.