Sjajna vijest,u 15:00 imam ispit ,traje 45 minuta tako da cu stici.shminka je napisao/la:Drugi meč, centralni teren za Damira...oko 15:30 sutra
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
FK Sarajevo !
Dal ce bit na PTPC-u
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Taman, moze se uhvatiti jedan set nakon posla. Dobro je sto nije rano.shminka je napisao/la:Drugi meč, centralni teren za Damira...oko 15:30 sutra
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Daj ba druze kako bolji?? Pa Daniel je Nadal za ignjatika al realno je tako. Covjek je u dva mjeseca skocio 100 mjesta i to sve na turnirima na sljaci. Ko sto neko napisa u prvom mecu je mirzu pojeo na terenu, al danas mu je basa vratio sa kamatom. Nece biti lagano sa Ignjatikom al mirza mora da shvati da ce svaka pobjeda na sljaci biti zlata vrijedna pred podlogu koja mu odgovara.badel62 je napisao/la:Sve cestitke za Mirzu ali sad ga ceka u ovom trenutku bolji protivnik od daniela.
A sto se tice naseg prvog reketa, zelim mu da uziva u svakoj razmjeni sa Fedexom
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Al ga i ti pretjera cuj nadal,pa ignatik i daniel su sigurno u 5 deka,momak je u zadnjih 9 meceva dobio 8 i jedini poraz dozivio od veselog i pritome mu uzeo set,a dobio sve klasicne i sjajne igrace na sljaci ghema,cechinata,ribu,kavcica a plus pitanje je koliko se danielu danas igralo,jer je prije 5 dana bio na wimbl.i igrao na travi,mirzu ne ocekuje nista laksi mec nego danas ako ne i tezi,moze proci al razlika izmedju ove dvojice nije tolika kolikom je ti predstavljas.esprit24 je napisao/la:Daj ba druze kako bolji?? Pa Daniel je Nadal za ignjatika al realno je tako. Covjek je u dva mjeseca skocio 100 mjesta i to sve na turnirima na sljaci. Ko sto neko napisa u prvom mecu je mirzu pojeo na terenu, al danas mu je basa vratio sa kamatom. Nece biti lagano sa Ignjatikom al mirza mora da shvati da ce svaka pobjeda na sljaci biti zlata vrijedna pred podlogu koja mu odgovara.badel62 je napisao/la:Sve cestitke za Mirzu ali sad ga ceka u ovom trenutku bolji protivnik od daniela.
A sto se tice naseg prvog reketa, zelim mu da uziva u svakoj razmjeni sa Fedexom
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 29 jun 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Jel to Mirza sredio Japanca?Koliko je dobio poena jer bi bilo fino da ove godine udje makar medju 150 igraca svijeta.
et ispade da se danas setao po terenu. Dobro nek bude kako vi kazete 

Mozel neko postaviti ono napredovanje kroz prolazak iz kola u kolo za ovaj ch gdje igra mirza??
Jesi li siguran da ćeš stići?badel62 je napisao/la:Sjajna vijest,u 15:00 imam ispit ,traje 45 minuta tako da cu stici.shminka je napisao/la:Drugi meč, centralni teren za Damira...oko 15:30 sutra

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Negdje sam na fb procitao da bi prijenos trebao biti na SportKlubu?
Inace, meni odgovara da sto kasnije pocne mec
Inace, meni odgovara da sto kasnije pocne mec

eo novo pomijeranje u 15 i 30 tama s posla da dodjem na vrijeme bice tu jos pomijeranja ja se nadam mozda neki mecevi budu i u 3 seta idemo dzumi

@esprit24 ,ključna riječ je trenutno,jer kako alex kaze forma je trenutno na njegovo strani tako da vjerujem da ce biti teze nego protiv daniela.
@virtu4l pa necu sigurno na pocetak al s obzirom da mec traje "najmanje" 3 seta ukljucit cu se sigurno u prvi set npr.tie break prvog seta ,dzumi vodi 5-2 i ima svoja 2 servisa
@virtu4l pa necu sigurno na pocetak al s obzirom da mec traje "najmanje" 3 seta ukljucit cu se sigurno u prvi set npr.tie break prvog seta ,dzumi vodi 5-2 i ima svoja 2 servisa

FK Sarajevo !
Kako su me shminka i Claus isprepadali, sve kontam biće gotovo do 16h, zato požuribadel62 je napisao/la:@virtu4l pa necu sigurno na pocetak al s obzirom da mec traje "najmanje" 3 seta ukljucit cu se sigurno u prvi set npr.tie break prvog seta ,dzumi vodi 5-2 i ima svoja 2 servisa
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svi ce sigurno bit barem u 3 setaNakamura je napisao/la:eo novo pomijeranje u 15 i 30 tama s posla da dodjem na vrijeme bice tu jos pomijeranja ja se nadam mozda neki mecevi budu i u 3 seta idemo dzumi![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ono od radosti ne smijes gledat poene, prebacis na drugi kanal, vratis za par minuta, Federer ga uzeo 7-5 u TBbadel62 je napisao/la:npr.tie break prvog seta ,dzumi vodi 5-2 i ima svoja 2 servisa

Ne mora znaciti jer prije Dzumija igraju zene Kvitova i Bertens,vrlo lahko taj mec moze zavrsiti za sat vremena i u dva seta.Heller je napisao/la:Svi ce sigurno bit barem u 3 setaNakamura je napisao/la:eo novo pomijeranje u 15 i 30 tama s posla da dodjem na vrijeme bice tu jos pomijeranja ja se nadam mozda neki mecevi budu i u 3 seta idemo dzumi![]()
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Kvitova i Bertens igraju prije Damira i RogeraHeller je napisao/la:Svi ce sigurno bit barem u 3 seta

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da on dodje do tie breaka pa cemo mi dalje lahkosuhakrpa je napisao/la:Ono od radosti ne smijes gledat poene, prebacis na drugi kanal, vratis za par minuta, Federer ga uzeo 7-5 u TBbadel62 je napisao/la:npr.tie break prvog seta ,dzumi vodi 5-2 i ima svoja 2 servisa

FK Sarajevo !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sretno Damire, uzivaj care 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.