FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Koliko je ovaj Barbarić bio standardan u bivšem klubu, nisam baš upoznat?
Možda bi on mogao biti prvi izbor za utakmicu s poljacima plus Kovačević ili Berberović kao stoperi, Puzi lijevo a Hebib desno.
Nekako mi je veliki rizik staviti u zadnju liniju četvoricu igrača koji nikad nisu igrali zajedno ili staviti na stopera igrača koji šest mjeseci nije igrao.
Možda bi on mogao biti prvi izbor za utakmicu s poljacima plus Kovačević ili Berberović kao stoperi, Puzi lijevo a Hebib desno.
Nekako mi je veliki rizik staviti u zadnju liniju četvoricu igrača koji nikad nisu igrali zajedno ili staviti na stopera igrača koji šest mjeseci nije igrao.
Re: FK Sarajevo
Igrat ce Stepanov - Barbaric na stoperu kakav Kovacevic/Dzemo. Rizik jeste veliki ali nema druge. Treba ih uigrati u ovih par utakmica pa daj sta das. Po meni je opet jako bitan golman ovdje posebno jer je odbrana neuigrana.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bože pomozi, vrati nam Mateja!!!kinosvra je napisao/la:Za Delača je otišla zadnja ponuda koju klub može dati u ovom trenutku. Čeka se odgovor Čelzija i kraj trakavice oko toga.
-
- Kontakt:
stvarno biti ce zanimljivo za sta ce se Dzeno odluciti ,nema tatomirovica prvu utakmicu a on mi se cinio kao jedini siguran stoper za prvi 11Ajax je napisao/la:Igrat ce Stepanov - Barbaric na stoperu kakav Kovacevic/Dzemo. Rizik jeste veliki ali nema druge. Treba ih uigrati u ovih par utakmica pa daj sta das. Po meni je opet jako bitan golman ovdje posebno jer je odbrana neuigrana.
ovako moramo vidjeti sta Dzeno misli berberovic ,kovacevic ,barbaric,stepanov i mihojevic za kojeg ipak mislim da ce morati cekati minute u nekim utakmicama premijer lige
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Jel misliš da je moguće u tri utakmice uigrati četiri igrača plus novog golmana?Ajax je napisao/la:Igrat ce Stepanov - Barbaric na stoperu kakav Kovacevic/Dzemo. Rizik jeste veliki ali nema druge. Treba ih uigrati u ovih par utakmica pa daj sta das. Po meni je opet jako bitan golman ovdje posebno jer je odbrana neuigrana.
Ne znam, po meni je to veliki rizik, bolje ići na sigurno, ali eto vidjet ćemo kako će to izgledati prvenstveno protiv Rijeke.
Vidjet cemo.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Bolje i to sve nego da Dzeno igra nazad, meni hoce nesto bit kad njega vidim da igra, jos ako se Delač ne ukaže medju stativama...hilmo je napisao/la:Jel misliš da je moguće u tri utakmice uigrati četiri igrača plus novog golmana?Ajax je napisao/la:Igrat ce Stepanov - Barbaric na stoperu kakav Kovacevic/Dzemo. Rizik jeste veliki ali nema druge. Treba ih uigrati u ovih par utakmica pa daj sta das. Po meni je opet jako bitan golman ovdje posebno jer je odbrana neuigrana.
Ne znam, po meni je to veliki rizik, bolje ići na sigurno, ali eto vidjet ćemo kako će to izgledati prvenstveno protiv Rijeke.

Ja mislim da Dženo nece stavljati oba nova stopera , te da nece komplet odbranu mijenjati .
Ostrakovic
Baric(Hebibovic)-Džemo-Stepanov-Puzi
Ostrakovic
Baric(Hebibovic)-Džemo-Stepanov-Puzi
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Re: RE: Re: FK Sarajevo
BordoArmy88 je napisao/la:Bože pomozi, vrati nam Mateja!!!kinosvra je napisao/la:Za Delača je otišla zadnja ponuda koju klub može dati u ovom trenutku. Čeka se odgovor Čelzija i kraj trakavice oko toga.

U novi boj ...
Re: Odg: FK Sarajevo
Barbaric je bio standardan u Splitu, dobar je stoper ali tek treba da se pokaze da zasluzuje igrati u prvih 11 i tek onda moze ici umjesto Tatomirovica ako se pokaze boljim do tada Tatomirovic Ivan ima zagarantovano mjesto u prvih 11. Staviti ga protiv Lecha je apsolutno kockanje tako da tu ocekujem Berberovica ili Kovacevica.hilmo je napisao/la:Koliko je ovaj Barbarić bio standardan u bivšem klubu, nisam baš upoznat?
Ti si opet šampion !
-
- Kontakt:

-
- Kontakt:
Hilmo sta je sigurno ? Vazna je sredina , ako sredina odradi svoj posao , ovo govorim za zadnjeg veznog , onda se nemamo sta odbrane bojat , ako sredina popusti pa se nadju 1:1 napadac i odbrambeni tesko nama , ko god da je dole ... opet kazem pojacat sredinu tako ce odbrana da bude stabilna sa novajlijama ..
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Samo se golmana bojim, on ce nam bit najtanja karika
sta je branio i gdje, branio po sezonu ili polusezonu pa mijenjaj ekipu, golman za klupe i nista vise, tanko to ba, imamo razloga za opravdanu bojazan 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Matej Delač...bi nas fudamentirao...još ako Alispahić bude grizao kako naznake ukazuju...pa Ikindija Harmonija ako živne...imat ćemo prezaheban tim... MD2!!!

Realnost je da je Lech jos uvijek jaci od nas i favorit. Ovi sto govore lako cemo, poderat cemo ih i sl. nadan se da ce se dozvati malo do tekme. Siguran sam da ce Dzeno na ovim pripremnim vidjeti koliko novi stoperi mogu i koja je nabolja kombinacija dok Tatko ne odradi suspenziju.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Joj zamisli vrate Bandovica jbt morao bi nenin neseser sa tabletama ponijeti na stadion kad budemo igrali protiv Lecha

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
ovi sto govore da smo bolji i lako cemo prvi ce pljuvati ako ispadnemo .nece nista valjati Stepanov ce biti polovnjak ,barbaric isto ,dzeno mahalac uprava i ibrakovic peru pare preko igraca , nisu doveli golmana itd itd . ja vjerujem da mozemo ali ne treba pretjerivati , samo laganojoker90 je napisao/la:Realnost je da je Lech jos uvijek jaci od nas i favorit. Ovi sto govore lako cemo, poderat cemo ih i sl. nadan se da ce se dozvati malo do tekme. Siguran sam da ce Dzeno na ovim pripremnim vidjeti koliko novi stoperi mogu i koja je nabolja kombinacija dok Tatko ne odradi suspenziju.

- Evolution87
- Kontakt:
Dovite za Delaca, inace smo donji...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.