http://www.belgradebeerfest.com/beer_fe ... ki_programTribalian je napisao/la:Krajem avgusta negde, a ko nastupa pojma nemam.Heller je napisao/la:Trib kad je onaj Beer Fest, ko sve svira? Kontam moglo bi se
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Virtu nije ovo to sto je @ Heller pitao. Njega zanima glavni festival.Virtu4l je napisao/la:http://www.belgradebeerfest.com/beer_fe ... ki_programTribalian je napisao/la:Krajem avgusta negde, a ko nastupa pojma nemam.Heller je napisao/la:Trib kad je onaj Beer Fest, ko sve svira? Kontam moglo bi se
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Voli covek.bulbasor je napisao/la:Heler slusa MetalikE![]()

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kako je ljudino, moze li se oprat' kosa 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo je neki stejdž, haman pa svaku noc, joj Trib kakva vam je useljenicka politikaVirtu4l je napisao/la:http://www.belgradebeerfest.com/beer_fe ... ki_programTribalian je napisao/la:Krajem avgusta negde, a ko nastupa pojma nemam.Heller je napisao/la:Trib kad je onaj Beer Fest, ko sve svira? Kontam moglo bi se

NIKADBosniacum Lilium je napisao/la:Kako je ljudino, moze li se oprat' kosa
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Tako i treba. Ostani dosljedan onome sto jesi 

Al upozno sam ljudi koji se fakat na to furaju, istina uglavnom pankera 

Nullius in verba
Fuj znaci. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Posljedni mohikanci te vrste, a pocelo jos sve sa hipicima :mrgeen:Bosniacum Lilium je napisao/la:Tako i treba. Ostani dosljedan onome sto jesi
Da ovdje pitam ove moje Sarajlije , gdje vi najvise izlazite u Starom gradu , koja su vam najbolja mjesta i tako to ?

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Znam da u ovoj državi ništa nije normalno, ali ovaj HNK je stvarno katastrofa. Čekamo ovaj konkurs za policiju godinu dana. Kažu dok se usvoji vlada.
Sto je najgore, ovim momcima što su primljeni na akademiju prošli konkurs, poništili im ga.
Sto je najgore, ovim momcima što su primljeni na akademiju prošli konkurs, poništili im ga.
U Starom su jedino birtije vrijedne pažnje a ima ih podosta.Suki46 je napisao/la:Da ovdje pitam ove moje Sarajlije , gdje vi najvise izlazite u Starom gradu , koja su vam najbolja mjesta i tako to ?![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ko sve hoce da bude policajac 
jasko koji si ono ti fakultet?

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Bio na FASTO
Čekam ovaj konkurs nenormalno dugo. Da hoće više izaći, da se pripremam dok sam raspoložen

Čekam ovaj konkurs nenormalno dugo. Da hoće više izaći, da se pripremam dok sam raspoložen

u wunt thisn
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Btw Drmac ne pisi mi ime na forumu. Cuvam identitet u zadnje vrijeme.Najda je napisao/la:ko sve hoce da bude policajac
Charlie ili Kawhi moze

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.