FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 jun 2015, 23:01

. Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 30 KM,

. Tribina "Istok" - 70 KM,

. Tribina "Zapad" - 90 KM,

. Tribina "Zapad Galerija" - 200 KM,

. Tribina "BORDO VIP" - 400 KM.

*U sve navedene cijene uračunat je PDV.

*Penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50% na sve cijene sezonskih ulaznica.
jos na ovo dodaj da SAMO CLANOVI mogu kupiti sezonske, a da je clanarina 20 KM...znaci na ovu svaku cijenu dodaj +20 KM i mi se bunimo za cijene hahahaha, kod nas da je ovako 3 karte bi prodali :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 jun 2015, 23:03

Sjever bi išao k´o halva :mrgreen: .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 jun 2015, 23:05

jbg sjever je 50 ko i kod nas :D ..vidjet cemo hocel kod nas ic ko halva hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 jun 2015, 23:06

:mrgreen:

Svi cemo pouzimat sezonske,bice lako citroena dobit :D .

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jun 2015, 23:11

sa ovim poskupljenje karata ima jos jedna satisfakcija...ovi sa kantona sto navijaju za selju i sarajevo ce ako nista morat cenera izvalit za voljeni klub :D :D :urnebes: :urnebes: ...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 23:12

Kad Fazla dobije Citroena i **** i predsjedniku i Pavicu mater sto nije G2 Dizel nego citroen c3 :mrgreen: bila bi i furka kad bi nam Citroen bio na dresovima :tokralju:
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 29 jun 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jun 2015, 23:14

NYKnicks, kad će ba stranica biti verifikovana? :oops:

TaRgEt_ je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:nema više pojačanja, Sloboda više ne dovodi, Lazio nikog nije doveo, teško je biti ja :cry:
Kaze Djokica se maksuz zbog tebe vraca :rol:
ne soli mi ranu, Đokara moj :cry:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 29 jun 2015, 23:25

staragarda je napisao/la:sa ovim poskupljenje karata ima jos jedna satisfakcija...ovi sa kantona sto navijaju za selju i sarajevo ce ako nista morat cenera izvalit za voljeni klub :D :D :urnebes: :urnebes: ...
zadnja utakmica Želje na Tušnju, kad smo izgubili 1-2, igrom slučaja bio ja na sjevernoj i kraj mene stojale dvije cure, znam ih iz viđenja, nisu one s našeg kantona, nego cure iz Zavidovića, al studiraju tu u Tz nešto, al yebiga men bilo kul cure došle prate fudbal okej sve..poslije utakmice ja na Fejsbuk kad jedna od te dvije piše status na fazon: "Slo slo slobodo na qrac te nabodo" i vidiš ti stoke; infiltriralo se i došlo na sjever platilo 5KM kartu il čak onu od 3KM što Fukare imaju običaj dijelit i navija za Želju..al opet bolje i to nego ovi Živiničani Manijaci, nema gore bagre..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jun 2015, 23:28

coelho41 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:sa ovim poskupljenje karata ima jos jedna satisfakcija...ovi sa kantona sto navijaju za selju i sarajevo ce ako nista morat cenera izvalit za voljeni klub :D :D :urnebes: :urnebes: ...
zadnja utakmica Želje na Tušnju, kad smo izgubili 1-2, igrom slučaja bio ja na sjevernoj i kraj mene stojale dvije cure, znam ih iz viđenja, nisu one s našeg kantona, nego cure iz Zavidovića, al studiraju tu u Tz nešto, al yebiga men bilo kul cure došle prate fudbal okej sve..poslije utakmice ja na Fejsbuk kad jedna od te dvije piše status na fazon: "Slo slo slobodo na qrac te nabodo" i vidiš ti stoke; infiltriralo se i došlo na sjever platilo 5KM kartu il čak onu od 3KM što Fukare imaju običaj dijelit i navija za Želju..al opet bolje i to nego ovi Živiničani Manijaci, nema gore bagre..
ma ne beri brige i ne sikiraj se za iducu sezonu :D :kafa: ...bit ce to njima preskupo...zagarantovano :urnebes: :urnebes:

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 29 jun 2015, 23:49

coelho41 je napisao/la:
E moj druze to ti je zalosna cinjenica al niko tome nije kriv osim nas. Uostalom zasto bi neko navijao za mrtvu Slobodu koja tavori na dnu umjesto se furao na one tamo.
Ima jedna pozitivna stvar tome je dosao kraj, opet se o Slobodi pise pozitivno, jos kad uspjesi pocnu dolaziti u vidu takmicenja u Evropi, borba za vrh i titule na tribinama ce biti 50% ljudi van Tuzle al to je dugotrajan proces. Mali uvid u buducnost kakva nas ceka mogli smo vidjeti protiv Jedinstva i Igmana gdje svi znamo koliko jen ne Tuzlaka bilo pored nas.
Al na ovome treba raditi, odgajati nove narastaje navijaca i simpatizera Slobode van Tuzle al ne vrijedati te ljude, nazivati ih pogrdnim imenima. Proslu sezonu su momci isli po okolnim mjestima, organizovali nagradne igre i to treba nastaviti.
samo Sloboda

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 30 jun 2015, 00:11

Uskoro IZNENADJENJE .... nije gotovo s trasferima , tek slijedi slag na tortu ... 99,9%

Ne pitajte me KO ,STA ... zamoljen sam da sutim . da se ne izjalovi . ;)

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 30 jun 2015, 00:12

MIsija je napisao/la:Ja necu moci kupiti sezonsku kartu zbog toga sto sam smjenski radnik na gradini.al kupovat cu kad budem mogao ici od 10km
kupis prvu utakmicu na stadionu i rahat si !
1919 <3

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 30 jun 2015, 00:13

De brate makar pp,inicijale samo :-D .

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 30 jun 2015, 00:16

nevalja ti posao rudarska :nene: :nene:
zamoljen si da sutis,a poletio na forum :mrgreen: :urnebes:
podjeli sa nama,nek ide sve u hurac... :mrgreen:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 30 jun 2015, 00:16

Chinaglia je napisao/la:

očigledno je da nas ne voli čitava država, kad niko neće dovest' Efendića, baš me čudi da ga nisu doveli Sarajevo, Seljo, Zrinja, Široki, pa i Olimpic :zviz: mislim, kad ima kvalitet :mrgreen:
Na stranu sve, ali onda ne valja ni Zeba, ni Pirija, ni Ahmetovic, Ivetic i svi drugi koji su ostali, jer ih nece ni Zeljo, ni SA, Zrinja, Siroki niti iko drugi. :P

A mozda i zato jer ih zeli Husref, a Husref odlucuje ko valja i ko moze pomoci Slobodi. Imajmo i to na umu, da trener cesto vidi ono sto mi ne vidimo, valjda i zato sto je svaki dan sa tim momcima, prati njihov razvoj, talenat, zalaganje, mogucnosti...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2015, 00:20

Husref je profesionalac i čovjek inače zna, al' kad je u pitanju Efendić, evidentno je da ne zna, odnosno, bolje ja znam, neka mene pita za mišljenje

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jun 2015, 00:23

RUDARSKA2 je napisao/la:Uskoro IZNENADJENJE .... nije gotovo s trasferima , tek slijedi slag na tortu ... 99,9%

ta ce se izjalovit...ako predsjednik i ljudi u klubu zavrsavaju ovo jedino nas Tan licno moze z a j e b a t a on je na godisnjem :D :D
znaci,IMENA :twisted: :twisted: :urnebes:

dzekooooTz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dzekooooTz » 30 jun 2015, 00:25

merak je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
E moj druze to ti je zalosna cinjenica al niko tome nije kriv osim nas. Uostalom zasto bi neko navijao za mrtvu Slobodu koja tavori na dnu umjesto se furao na one tamo.
Ima jedna pozitivna stvar tome je dosao kraj, opet se o Slobodi pise pozitivno, jos kad uspjesi pocnu dolaziti u vidu takmicenja u Evropi, borba za vrh i titule na tribinama ce biti 50% ljudi van Tuzle al to je dugotrajan proces. Mali uvid u buducnost kakva nas ceka mogli smo vidjeti protiv Jedinstva i Igmana gdje svi znamo koliko jen ne Tuzlaka bilo pored nas.
Al na ovome treba raditi, odgajati nove narastaje navijaca i simpatizera Slobode van Tuzle al ne vrijedati te ljude, nazivati ih pogrdnim imenima. Proslu sezonu su momci isli po okolnim mjestima, organizovali nagradne igre i to treba nastaviti.
Nas problem je sto mi ljude koji dodju iz zivinica,banovica,srebrenika,kalesije tjeramo i kazemo da su seljaci dok u klubovima kao sto su sarajevo i seljo oni jedva docekaju nove navijace a mi takve tjeramo od sebe to je nas problem :cry:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jun 2015, 00:28

ako je Stevanović, onda to nije nikakvo iznenađenje ..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 jun 2015, 00:28

Heller je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:Uskoro IZNENADJENJE .... nije gotovo s trasferima , tek slijedi slag na tortu ... 99,9%

ta ce se izjalovit...ako predsjednik i ljudi u klubu zavrsavaju ovo jedino nas Tan licno moze z a j e b a t a on je na godisnjem :D :D
znaci,IMENA :twisted: :twisted: :urnebes:
Moze potpisat sa Seljom :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
A IDI U K U R A C,BA...AHAHAHA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.