FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tanzla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tanzla » 25 apr 2010, 22:32

tatamata je napisao/la:Momci,posto vidim da ste prisvojili sebi nasu temu,ne moze se doci na red da se napise,pa cu ovdje samo jedan post.Nadam se da se necete naljutiti.

Travnik nije igrao bunker,vec bunkercinu...Valjali su se po terenu citavu utakmicu,tacnije 7 puta se prekidala zbog njihovih previjanja.Brojao sam.Imali su 2 suta na gol,jedan ozbiljniji.Ono je sve samo ne fudbal.

Borac u prvom poluvremenu blijed,medjutim u drugom ih unistavamo,igra se viktorija pred njihovim golom,imali smo 15,mozda i vise suteva,promasivali i zivo i mrtvo,ljudi su cupali kosu,zbog promasaja...Nije nam sviran cist penal,igranje rukom u sesnaestercu,vidio sam to svojim ocima.Penal u 94 minuti,sumnjiv svakome,po mom misljenju opravdan,eto volio bi da bude veceras snimak...Da svi vide.

Nista pozdrav,bolji jeste od nas,ali sreca prati hrabre,ne znam do kad ce nas pratiti jos...
Druže ne postoje moje i tvoje teme, sve su naše dok pišemo o istim. Već sam ti odgovorio na temi FK Borac kakva je ekipa Travnik. Potpuno je normalno da ste ih razvalili, pa gdje nećete ;)
Moraš priznati da smrdi penal u 94. minuti, evo sad će pregled i sve će se razjasniti. Pozdrav.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 25 apr 2010, 22:34

tatamata je napisao/la:Momci,posto vidim da ste prisvojili sebi nasu temu,ne moze se doci na red da se napise,pa cu ovdje samo jedan post.Nadam se da se necete naljutiti.

Travnik nije igrao bunker,vec bunkercinu...Valjali su se po terenu citavu utakmicu,tacnije 7 puta se prekidala zbog njihovih previjanja.Brojao sam.Imali su 2 suta na gol,jedan ozbiljniji.Ono je sve samo ne fudbal.

Borac u prvom poluvremenu blijed,medjutim u drugom ih unistavamo,igra se viktorija pred njihovim golom,imali smo 15,mozda i vise suteva,promasivali i zivo i mrtvo,ljudi su cupali kosu,zbog promasaja...Nije nam sviran cist penal,igranje rukom u sesnaestercu,vidio sam to svojim ocima.Penal u 94 minuti,sumnjiv svakome,po mom misljenju opravdan,eto volio bi da bude veceras snimak...Da svi vide.

Nista pozdrav,bolji jeste od nas,ali sreca prati hrabre,ne znam do kad ce nas pratiti jos...
Ma jbg raji žao što niste prosuli ta 2 boda,ali šta ćemo sad, okrećemo se slijedećem gostovanju i osvajanju duple krune :D
Ipak smatram da ste ipak puno bolji od Travnika i ko nije očekivao pobjedu Borca,bez obzira na samu utakmicu, je lud.Znamo i sami kako Travnik za igrati na rezultat i to je upravo ono što kažeš "bunkerčina".Samo, zar misliš da zaslužujete titulu, a evo već n-ti put vas velika nafaka spašava.

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 25 apr 2010, 22:35

Evo sad ce sp. pregled na rtrs-u pa cemo mozda vidjet

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:37

Ne mislim uopste da zasluzujemo titulu...Eto iskreno...Pozdrav
Treci put castimo

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 25 apr 2010, 22:38

Lopovska posla ali budimo realni da se nesto slicno nama desava ne bi se zalili...bodovima se u zube ne gleda :D Nama preostaje da se borimo do kraja i dokazemo da smo jaci i od tih lopova koji unistavaju i ovako unistenu BiH Premijer ligu. A poznavajuci igru Travnika vjerujem da je sudija sa pravom produzio tih 6 minuta, ali opet svirati penal u 94. minuti je vise nego sumnjivo. Ostaje nam da vidimo u pregledu da li je bio ili ne (ako ga "stignu" namontirati i prikazati).

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 apr 2010, 22:43

baXuz je napisao/la:Lopovska posla ali budimo realni da se nesto slicno nama desava ne bi se zalili...bodovima se u zube ne gleda :D
Dok god budemo tako razmisljali (a, nazalost, vecina razmislja) nikad nam liga nece napredovati.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 apr 2010, 22:43

na stranu sve, ali ovaj borac ja sam to rekao jos kad sam ih gledao na tv-u protiv sirokog...borac ne zasluzuje ni ovo 2 mjesto...meni se zrinjski i celik 10x u boljem svjetlu pokazao na grbavici a o sirokom da ne govorim
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 apr 2010, 22:44

Čist penal, koliko sam mogao vidjeti.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 25 apr 2010, 22:48

gollum je napisao/la:
baXuz je napisao/la:Lopovska posla ali budimo realni da se nesto slicno nama desava ne bi se zalili...bodovima se u zube ne gleda :D
Dok god budemo tako razmisljali (a, nazalost, vecina razmislja) nikad nam liga nece napredovati.
1000% se slazem sa tobom ali ako ce vec neko sa namjestanjem osvojiti titulu draze mi je da je to moj klub nego tamo neki. Hvala Bogu pa Zelji to ne treba jer su igraci svojim igrama pokazali da mogu uzeti titulu.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 apr 2010, 22:49

Željovac je napisao/la:Čist penal, koliko sam mogao vidjeti.
Gdje je to bio pregled, na bhtu sad Global, pa tek poslije valjda pregled?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 apr 2010, 22:50

tanzla je napisao/la:
Ma valjda na sumskom kanalu, i ja nisam stig'o vidit... sad je sumska liga, ne vrijedi ti prebacivat... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 25 apr 2010, 22:57

Isnar je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Ma valjda na sumskom kanalu, i ja nisam stig'o vidit... sad je sumska liga, ne vrijedi ti prebacivat... ;)
Jeste. Nije najočitiji penal na svijetu, ali se najkomotnije mogao svirati.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 apr 2010, 23:17

pregled je u 23:20
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 25 apr 2010, 23:23

kaze sutra cemo moc vidjet,joj kako su ofirnii

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 23:34

Mirsad94 je napisao/la:kaze sutra cemo moc vidjet,joj kako su ofirnii
Sto nisi gledao na RTRS-u bilo je...
Treci put castimo

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 25 apr 2010, 23:36

не $ " на ' $ се ' са '.
' - " & је ?.

& прво, & ¥ " " " " ? $ $ " ? $ је % " него $ ?! ? $ па $ је / " то " ? " ' ", а не у 94. ".

1." ' $ " ?!
2." & " & суза!($ & $ жута)
3." је са ? $ 6 "! " су се ? & & по терену!
4.не " $ је & " ' $ ? у $ ". " је $ ? " " & су у $ " не $ $ $ $!

/ јесте " $ нас " о ' ' ", ? ова % % $ је у " ?!

' ја $ " пању јер - те " " сутра по $ " & & $, ? ето ' ' ово "
"" ПУТ ""

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 25 apr 2010, 23:47

tatamata je napisao/la:
Mirsad94 je napisao/la:kaze sutra cemo moc vidjet,joj kako su ofirnii
Sto nisi gledao na RTRS-u bilo je...
Gledao sam,bilo je kontakta ali penal se za ono ne svira,elem ne bitno,tackacemo se do kraja svakako...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 25 apr 2010, 23:48

" je napisao/la:не $ " на ' $ се ' са '.
' - " & је ?.

& прво, & ¥ " " " " ? $ $ " ? $ је % " него $ ?! ? $ па $ је / " то " ? " ' ", а не у 94. ".

1." ' $ " ?!

Ma nije niko ni ocekivao da Travnik izvuce dobar rezultat. Samo kako je vrijeme prolazilo, nekako se nada radjala i rasla sve vise i vise... I onda- penal, 94. minut. Ko ne bi poludio :evil:

Stvarno, ako uzmete titulu, onda smo mi bas veliki baksuzi...

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 25 apr 2010, 23:49

" je napisao/la:не $ " на ' $ се ' са '.
' - " & је ?.

1." ' $ " ?!

E sve čestitke na pobjedi, i kako čujem penal je čist a i da nije, omjer šuteva na gol i kornera sve govori. Mi smo naravno željeli da vi izgubite i malo nam je krivo ništa više nemoj ti misliti da većina manijaka misli da je vaša pobjeda nezaslužena. Vama sretno u Evropi a titulu neka osvoji bolji.
G A Z I
Željo sve do pobjede

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 apr 2010, 23:50

Je.bo vas borac sto pisete o njima...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, WeekendOffender i 35 gostiju.