Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Mokroguz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Mokroguz » 28 jun 2015, 14:17

Nisu se dogovorili je zadnje sto sam ja cuo, pa rece on i Stevanovic da ce u Borac opet ukoliko ne nadju novi angazman do nekog roka.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 28 jun 2015, 14:24

Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.

Nekako mi Slavija i Velez najcudnije odradjuju ovaj prelazni rok, Velez ako ovako nastavi mogao bi se naci u nezgodnoj situaciji
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2015, 14:33

brile je napisao/la:Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.

Nekako mi Slavija i Velez najcudnije odradjuju ovaj prelazni rok, Velez ako ovako nastavi mogao bi se naci u nezgodnoj situaciji
Slavija vraca Spalevica, iako veteran sigurno ce biti od pomoci a on je izjavio da ce dovesti jos nekoliko igraca iz Srbije kako bi pomogli opstanku u ligi. Bice zaista gusto. :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 28 jun 2015, 14:39

Sabinho je napisao/la:
brile je napisao/la:Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.

Slavija vraca Spalevica, iako veteran sigurno ce biti od pomoci a on je izjavio da ce dovesti jos nekoliko igraca iz Srbije kako bi pomogli opstanku u ligi. Bice zaista gusto. :)
Mislim da ce i Radnik imati finu ekipu, ne znam kakva je situacija sa Travnikom i Vitezom i oni su mi cudni bas, zna li neko kakve su im ambicije ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 28 jun 2015, 14:41

Po nekim informacijama Velez tek treba da se pojaca .U kuloarima se pominju 3 jaka imena ,al' sacekajmo ,u svakom slucaju mislim da ove godine mi mozemo ocekivati sredinu tabele ,s tim da 100% sredjujemo stadion po potrbnim normama za slijedecu sezonu.A poslije slijede bolji dani ,nadamo se
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 28 jun 2015, 14:55

brile je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Mislim da ce i Radnik imati finu ekipu, ne znam kakva je situacija sa Travnikom i Vitezom i oni su mi cudni bas, zna li neko kakve su im ambicije ?
Ambicije su opstanak, logicno. Nama je ostala skoro citava ekipa iz prosle polusezone i doci ce jos 2-3 nova igraca. Ako nam se stvari u klubu posloze sto se tice upravu mislim da nama opstanak nece doci u pitanje, ako ne onda nam je gas u 1 ligu nakon dugo vremena.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 28 jun 2015, 15:15

Elegant je napisao/la:
RN87 je napisao/la:OSjećamo strah od otpisanog Želje :mrgreen:
I treba da se osjeti, jer evo vec godinama slusamo kako se Zeljo raspada, kao nema vise europe, kako Sarajevo nakon 18. kola osigurava duplu sa + 20, Sloboda rednovo igra europu ... i slicne nebuloze ?!
Otegle vam se ove dvije godine bez trofeja, pa vam se čini da je godinama.

Ne raspadate se vi, nego smo mi nešto posebno :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 jun 2015, 15:27

Ne znam da li se sjećate prošle godine kada sam napisao. Svaka ekipa će ove godine biti jača nego prethodnih. I svi će "iznenada" naći pare za ostanak u ligi. Polako se te riječi obistinjuju. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jun 2015, 15:30

Pappy je napisao/la:Ne znam da li se sjećate prošle godine kada sam napisao. Svaka ekipa će ove godine biti jača nego prethodnih. I svi će "iznenada" naći pare za ostanak u ligi. Polako se te riječi obistinjuju. ;)
Crni fondovi moj druze. :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 jun 2015, 15:34

Sabinho je napisao/la:
Pappy je napisao/la:Ne znam da li se sjećate prošle godine kada sam napisao. Svaka ekipa će ove godine biti jača nego prethodnih. I svi će "iznenada" naći pare za ostanak u ligi. Polako se te riječi obistinjuju. ;)
Ili pak manje krađe od strane funkcionera, da bi time ostali u ligi, pa narednih godina opet krali. Jer ne može se ipak toliko uzimati u prvim ligama. :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 28 jun 2015, 15:43

Pappy je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ili pak manje krađe od strane funkcionera, da bi time ostali u ligi, pa narednih godina opet krali. Jer ne može se ipak toliko uzimati u prvim ligama. :mrgreen:
Zamisli prestanu krast ispadne da imamo jacu ligu od Hrvatske :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jun 2015, 16:55

Bilo bi preofirno da prestanu krasti :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 29 jun 2015, 01:58

Evolution87 je napisao/la:Bilo bi preofirno da prestanu krasti :rol:
:rol: :rol: :rol:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 16:31

Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 29 jun 2015, 16:47

BHTelecom za male pare dobiva sponzorstvo realno..smiješno

dalje, mene zanima kada će zasjedati sudačka komisija i da li će biti kažnjavanja sudaca, prvenstveno me zanima Jakupović...ili će se sve lijepo ušutiti i zataškat te ga se još i nagraditi..pa neka nastavi isto i u idućoj sezoni :puke: :puke:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 jun 2015, 18:16

brig je napisao/la:BHTelecom za male pare dobiva sponzorstvo realno..smiješno

dalje, mene zanima kada će zasjedati sudačka komisija i da li će biti kažnjavanja sudaca, prvenstveno me zanima Jakupović...ili će se sve lijepo ušutiti i zataškat te ga se još i nagraditi..pa neka nastavi isto i u idućoj sezoni :puke: :puke:
Jbg svi bi mi voljeli da daju puno više novca, al' sigurno da daju najviše čim nema nikog drugog da se uključi u tu priču.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 29 jun 2015, 18:28

U pravu si za BHT, ali ja još nisam vidio neku kompaniju koja je javno rekla da bi željela da sponzoriše našu ligu osim BHT..
Jakupovic je jedan od najgorih sudija u našoj ligi i sudit ce u evropskim tekmama, :puke: meni samo nije jasno ko njega više gura :facepalm:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 29 jun 2015, 18:47

Ni ja ga ocima ne mogu, ali ocigledno radi odlicno na medjunarodnim angazmanima, jer ne trpi FIFA nekvalitet, ovdje moze imati ledja i da bude guran iako nema kvalitet, ali na medjunarodnoj sceni, tesko.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 jun 2015, 18:50

Željooooo je napisao/la:

U pravu si za BHT, ali ja još nisam vidio neku kompaniju koja je javno rekla da bi željela da sponzoriše našu ligu osim BHT..
Jakupovic je jedan od najgorih sudija u našoj ligi i sudit ce u evropskim tekmama, :puke: meni samo nije jasno ko njega više gura :facepalm:
e da vidim bas koja bi to kompanija davala ove pare koje sad telecom daje?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 29 jun 2015, 21:50

sramota da se ovako kasno planira raspored prvenstva odredit cuj 2 sedmice prije pocetka iste

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.