FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sssloboda
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sssloboda » 29 jun 2015, 18:19

dobro ima i do kamere-blic,dok druga strana već bolje izgleda :D

slika

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 29 jun 2015, 18:40

samo da se prijavim sa sezonskom...Ruznija nego prose godine, blijeda, slova odsjecena ali 50 KM i moze na obje tribine...Za te pare mogli su mi i onu plastificiranu dati...Primjetio sam UG clanovi masovno kupuju karte, radi se ko na traci, jedan izlazi drugi ulazi...Koliko UG ima clanova? Hoce li bar 60% kupit kartu..
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 29 jun 2015, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 29 jun 2015, 18:49

Kako bi bilo da se org jos jedna nagradna igra,recimo ko kupi kartu sezonsku ,slika se s njom i posalje na fb stranicu sto odrzava ovaj nas @knicks ...napraviti poseban album za tako nesto i na kraju recimo prije 5 kola se izvlace 2,3 dresa...osim sto ce biti dobro za promociju sezonskih da vidi raja da se kupuju bilo bi i vid promocije za samu stranicu.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 jun 2015, 18:58

djulba je napisao/la:I ja danas kupio dvije sezonske. Ocu i sebi. Kaze da je danas otisla 31 karta a ja bio u 13 h
Ako je tako, sigurno je da premašiti proslogodišnju prodaju

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 29 jun 2015, 19:03

Tuzlak04 je napisao/la:
djulba je napisao/la:I ja danas kupio dvije sezonske. Ocu i sebi. Kaze da je danas otisla 31 karta a ja bio u 13 h
Ako je tako, sigurno je da premašiti proslogodišnju prodaju
Koliko li ce clanova skupstine dignuti ruke na upit Husica koliko vas je kupilo karte ?
samo Sloboda

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 29 jun 2015, 19:04

Zodiac je napisao/la:Kako bi bilo da se org jos jedna nagradna igra,recimo ko kupi kartu sezonsku ,slika se s njom i posalje na fb stranicu sto odrzava ovaj nas @knicks ...napraviti poseban album za tako nesto i na kraju recimo prije 5 kola se izvlace 2,3 dresa...osim sto ce biti dobro za promociju sezonskih da vidi raja da se kupuju bilo bi i vid promocije za samu stranicu.
dobar, dobar :thumbup:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 29 jun 2015, 19:06

Jel se sezonske mogu uzimat do pocetka sezone. Kontam za Bajram uzet kad budem sa parama :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 29 jun 2015, 19:10

Zodiac je napisao/la:Kako bi bilo da se org jos jedna nagradna igra,recimo ko kupi kartu sezonsku ,slika se s njom i posalje na fb stranicu sto odrzava ovaj nas @knicks ...napraviti poseban album za tako nesto i na kraju recimo prije 5 kola se izvlace 2,3 dresa...osim sto ce biti dobro za promociju sezonskih da vidi raja da se kupuju bilo bi i vid promocije za samu stranicu.
Nije losa ideja, proslijedi ideju NKMramor i on neka vidi sa marketingom, sto da ne. Mogu nam slati na FB stranicu u inbox i mi objavljujemo... Ideja :thumbup:

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 29 jun 2015, 19:31

Skver je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:moje mišljenje dijeli 90% forumaša, Efendić je najslabiji igrač, ne samo u odbrani, nego generalno u čitavom početnom sastavu, momak jednostavno nije kalibar da igra kao starter za ekipu koja želi plasman u vrh PL, a da ne pričam kad, aBd, dođemo do toga da se borimo za titule :!: čuj, koji sam faktor :lol:
Djeciji faktor :).....u pravu si ti momak.....koji ce nam qurac Husref....forum je kompetentan. :clap:
Ovo vam je zivi primjer kako on i jos neki vole Slobodu.Ovakvi Azmiru svakodnevno pune glavu kako nasa djeca nisu dobra,dok druge anonimuse na sav glas hvale.Ne valja Bekic momak ode u Sarajevo.Ne valja Mesanovic,momak ode u Zrinjski.Ogorcen sam sto im Azmir vjeruje.Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.Egendica pljuju svakodnevno.Sram da tebe chinagla i tebi slicne bude.Muka mi je kad vidim vase komentare ,a tebi SKVER svaka cast

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jun 2015, 19:32

Pa realno jel valjao Bekic?

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 29 jun 2015, 19:37

tuzlak1987 je napisao/la:Pa realno jel valjao Bekic?
Jeste za opstanka za Evrope i vecih ciljeva nije :D
samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 29 jun 2015, 19:41

joksimovic je napisao/la:Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.
I ispast' opet. Samo izvolite. :yawn:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 19:45

joksimovic je napisao/la: Ovo vam je zivi primjer kako on i jos neki vole Slobodu.Ovakvi Azmiru svakodnevno pune glavu kako nasa djeca nisu dobra,dok druge anonimuse na sav glas hvale.Ne valja Bekic momak ode u Sarajevo.Ne valja Mesanovic,momak ode u Zrinjski.Ogorcen sam sto im Azmir vjeruje.Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.Egendica pljuju svakodnevno.Sram da tebe chinagla i tebi slicne bude.Muka mi je kad vidim vase komentare ,a tebi SKVER svaka cast
Joj jesi naporan, sa Borogovcem, Cejvanovicima, Nezicem, Zukicem, Malkicem bi opet bili nabijeni u federalnu ligu. A Bekić i Mešanović su otišli u realno jače timove, od ostalih nema ništa što bi nas pojačalo, možda Bekić iz Sarajeva. vecina naše djece su po federalnoj ligi u najboljem slucaju

Od naše djece PL igraju Bekići, Mešanović, Ribić, Gojković.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 jun 2015, 19:50

ima nase djece poprilicno u premijer ligi: Bekici (Sarajevo), Mesanovic (Zrinjski), Osmanagic, Jusufovic (Olimpik), Music, Civic (Travnik), Gojkovic (Celik), Covic (Mladost)...... a koliko bi nam pomogli to je pitanje
Sloboda Tuzla

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 29 jun 2015, 19:56

fukaratz je napisao/la:ima nase djece poprilicno u premijer ligi: Bekici (Sarajevo), Mesanovic (Zrinjski), Osmanagic, Jusufovic (Olimpik), Music, Civic (Travnik), Gojkovic (Celik), Covic (Mladost)...... a koliko bi nam pomogli to je pitanje
Od tih svih Amer Bekic, Mesanovic i Osmanagic mozda bi bili jedino pojacanje, s ostalim svima bi bilo put u Federalnu ligu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jun 2015, 19:56

Velika pomoć NFSBiH za klubove Premijer lige

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine (N/FS BiH) i predstojeće sezone pomoći će klubovima Premijer lige BiH koje će osloboditi plaćanja kotizacije, ali i službenih lica utakmica.

“Uz kotizaciju koja je ranije koštala 12.000 maraka, učesnici Premije lige BiH ni naredne sezone neće plaćati službena lica utakmica, čime će svaki od 16 klubova uštedjeti cirka po 60.000 maraka. U konačnici ukupna suma kojom ćemo pomoći klubovima u narednoj sezoni iz vlastitih, ali i sredstava sponzora lige BH Telecoma blizu je milion maraka, odnosno 960.000 KM”, istakao je za Anadolu Agency (AA) Elmir Pilav, direktor Odjela za takmičenje N/F BiH, dodavši:

“Svakom od klubova uoči početka prvenstva podijelit ćemo i po 50 lopti Brazuka, renomiranog proizvođača Adidasa. Brazuka će biti i oficijelna lopta bh. šampionata u sezoni 2015/16. Takmičenje pokušavamo unaprijediti iz godinu u godinu i prema reakcijama i iz samih klubova u tome, sa velikim zadovoljstvom mogu potvrditi, i uspijevamo”.

Na dan žrijebanja rasporeda utakmica Premijer lige BiH 10. jula čelnici N/FS BiH održat će i sastanak sa predstavnicima klubova gdje će ih još jednom upoznati sa pravima i obavezama iz ugovora sa generalnim sponzorom takmičenja BH Telecomom, kako “ne bi bilo prostora za različita tumačenja odredbi”.

“Žrijeb rasporeda utakmica bit će vjerovatno poludirigovan jer klubovi iz istih mjesta imaju pravo poslati administraciji Saveza zahtjev da igraju u različitim terminima domaće utakmica u odnosu na gradske rivale kako je to slučaj bio i u minulim sezonama. Imat ćemo i niz seminara pred start prvenstva da bismo se posebno pripremili za sve izazove iz sigurnosnog aspekta organizacije mečeva. Poduzet ćemo i dodatne korake oko regularnosti, obzirom da znamo da je pred nama kompleksna sezona na kraju koje će šest klubova ispasti u niži rang zbog smanjenja sa 16 na 12 timova u Premijer ligi BiH od iduće takmičarske godine”, kazao je Pilav za Anadolu Agency.

Predstojeća sezona u Premijer ligi BiH počinje 25. jula, a u jesenjem dijelu šampionata bit će odigrano 18 kola. Pauzi između dva dijela prvenstva trajat će kraće nego li ranijih godina zato što će proljetna polusezona startovati 27. februara.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 29 jun 2015, 20:09

ahmad_tz je napisao/la:Jel se sezonske mogu uzimat do pocetka sezone. Kontam za Bajram uzet kad budem sa parama :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
mogu naravno , nece nestati, ima vremena hvala Bogu, izbit dva binga na dan koji vecina nas baci u hodu, ili tiket i to je to, skupit se lagano moze ;) :beba: :beba:
1919 <3

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 jun 2015, 20:21

joksimovic je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:moje mišljenje dijeli 90% forumaša, Efendić je najslabiji igrač, ne samo u odbrani, nego generalno u čitavom početnom sastavu, momak jednostavno nije kalibar da igra kao starter za ekipu koja želi plasman u vrh PL, a da ne pričam kad, aBd, dođemo do toga da se borimo za titule :!: čuj, koji sam faktor :lol:
Djeciji faktor :).....u pravu si ti momak.....koji ce nam qurac Husref....forum je kompetentan. :clap:
Ovo vam je zivi primjer kako on i jos neki vole Slobodu.Ovakvi Azmiru svakodnevno pune glavu kako nasa djeca nisu dobra,dok druge anonimuse na sav glas hvale.Ne valja Bekic momak ode u Sarajevo.Ne valja Mesanovic,momak ode u Zrinjski.Ogorcen sam sto im Azmir vjeruje.Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.Egendica pljuju svakodnevno.Sram da tebe chinagla i tebi slicne bude.Muka mi je kad vidim vase komentare ,a tebi SKVER svaka cast
Care niko ne kaze da nisu upravu. ..ima tu puno tacnog sto govoris, ali ima brate gdje smo se opekli jer smo vjerovali mnogima..obadva Bekica, Mesanovic svi su odlazili kad smo ispadali..evo gledam na sliki od Dedica Bekic like komentar gdje lik kaze kako Bekicu kao Husrefu i Dedi je Sarajevo u srcu ..care moj ja to nebi like bez obzira sto igram za taj klub kad znam da mi je Sloboda dala sve ...nemoj zaboravit da smo ispali sa nasom djecom ali nema veze svi au ih podrzali i docekali znajuci da su mladi...vecina nam je okrenula leda ili bi okrenula...doci ce valjda vijeme kad ce nasa djeca igrat i malo vise postovat svoj klub a ujedno i svoje navijace ..zasto nikad nisi vidjeo da ljudi kude Salihovica? Ja ne vidim da je neko rekao ne zeli ga tu jer mu ipak svi vjeruju i znamo koliko je davao sebe kad je bilo najteze..mozda nije bolji od ovih danas stopera ali on je odlican igrac i moze i izboriti svoje mjesto...Prses ne zasluzuje mozda da igra ali je bio tu i dao je isto puno kad je bilo najteze i narod to postuje i zato jos uvjek ina pravo da se nametne ....Svi bi mi guzice dai da gledamo napada Bekic,Meaanovic i krila Bekic, Huseinovic ..guzova bi dali ali ebiga brate ljudi sami otisli dobili priliku igrali prva postava , mladi reprezentativci i td...u ostalom zasto se nikad nisi javio Zlajciu i ostalim koji traze pomoc bilo kakvu pa eto i da oorazgovaras i kazes svoje misljenje predsjedniku....mozda urodi plodom, a vjerujem da bi..jer vidi se da ti volis nasu Slobodu i nasu dijecu i uz to vidi se da znas mnogo..zato pomozi tamo sa se nasa djeca ne izgube, a stare uprave su najvise krive jer su nas sva nasa dijeca zaboravila
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jun 2015, 20:25

joksimovic je primjer kako se voli Sloboda, Chinaglia je primjer kako se ne voli Sloboda

očigledno je da nas ne voli čitava država, kad niko neće dovest' Efendića, baš me čudi da ga nisu doveli Sarajevo, Seljo, Zrinja, Široki, pa i Olimpic :zviz: mislim, kad ima kvalitet :mrgreen: garant je amaterski rang u Njemačkoj, kvalitetniji od PLBiH, HNL, JSL, a i bolje plaćeniji, pa Borogovac ne želi ovamo :urnebes: ako u Slobodi postoje hejteri koji ne vide ili ne žele da vide kvalitet Semira Borogovca, nije mi jasno kako je moguće da je to slučaj na čitavom prostoru bivše države?! vratimo našu djecu, kakva su, takva su, naša su, ispast' ćemo ponovo u cvajtu :cool:

treba razlučit' neke stvari, kao što su kvalitet igrača i naše mišljenje o njima kao ličnostima! kad pričamo o kvalitetu, ima onih koji bi mogli igrat' u Slobodi (Al.Bekić, A.Bekić, Mešanović, Jusufović, možda Gojković), ovo ostalo nema kvalitet i nema svrhe spominjat' ih, al' hajde ti to dokaži joksimovicu :lolno:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 jun 2015, 20:52

Sto put prezvakana tema.IMA ih par dobro za opstanak.
Ostalo cvajta.
Da valjaju nebi igrali po travniku olimpiku i TD.
Hocu da kazem za Nase ciljeve nemogu..
Hocemo u vrh a da vracamo igrace iz 5 lige njemacke
I SA njima da napadnemo zrinjski.Sarajevo.zeljeznicar..siroki..
Nemojte me nasmijavat.govedarica.mujic.ordagic.piric..takvi nam trebaju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.