NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Čuće se. Pejić bi trebao biti sljedeće ako neizlevati.
Hajmo combe danas dolaze tri premijerligaska igraca svi na trening .nema izgovora
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
combe kompjutoru 

To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.sodaacm je napisao/la:Nisam ja taj koji siri mrznju i ne prozivam nikoga a prepotetni ste zbog tipa izjava" Mi smo se vec jednom prosetali ovomo VASOM ligom" Zar to nije malo prepotetno od strane pojedinaca?Kapetan je napisao/la:Što se tiče reddragon001-a i tebe, to vi međusobno raščistite, najbolje u pp. A po čemu smo prepotetni?sodaacm je napisao/la:Sto vas ima prepotetnih ovde , kada covjek cita pojedine postove rekao bi da je na forumu Crvene Zvijezde al' ajde svako mjesto ima nerealnih i prepotetnih ljudi pa i Gradacac.
Sve najbolje "Bajo moj".
Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozzKapetan je napisao/la:]
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.
Sve najbolje "Bajo moj".
Za Vas je itekako WEMBLIsodaacm je napisao/la:Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozzKapetan je napisao/la:]
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.
Sve najbolje "Bajo moj".

Da poželim povratak u premijerligaško društvo što prije meni jednom jako dragom sportskom kolektivu!
Sretno momci, ne dajte Zvijezdu!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bas si potrvdio ono o cemu sam pisao goreludiloo je napisao/la:Za Vas je itekako WEMBLIsodaacm je napisao/la:Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozzKapetan je napisao/la:]
Sve najbolje "Bajo moj".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam samo sta moderatori rade

Hvala drug,pozdrav za Mostar..zizu1991 je napisao/la:Da poželim povratak u premijerligaško društvo što prije meni jednom jako dragom sportskom kolektivu!
-
- Kontakt:
Idemo na kupres ...tamo ce biti siroki i cibalia
Dolazi nam extra golman kog sam prizeljkivao u prvim postovima na pocetku prelaznog svaka cast uprava....dolazi nam bocni igrac drine....odbrambeni veleza.....veznjak veleza....i ako bogda dva spica
Dolazi nam extra golman kog sam prizeljkivao u prvim postovima na pocetku prelaznog svaka cast uprava....dolazi nam bocni igrac drine....odbrambeni veleza.....veznjak veleza....i ako bogda dva spica
-
- Kontakt:
Ej mrkajevicu koji si ti spic jesi ikad u zivotu na kamari vidio 50 hiljada maraka da toliko trazis
http://www.transfermarkt.co.uk/almir-sm ... eler/99062
pogledajte naseg bivseg igraca napadaca ,za 24 utakmice 20 golova i 3 asistencije u prosloj sezoni.kako bi nam samo dobro dosao
pogledajte naseg bivseg igraca napadaca ,za 24 utakmice 20 golova i 3 asistencije u prosloj sezoni.kako bi nam samo dobro dosao
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jel bilo danas novih na treningu kada stizu zvucna imena
danas nije bilo novih igraca ali bice uskoro.za napadace se nece stediti...nasi su svjesni i nadam se da ce i dovesti kvalitetne napadace koji ce nam trasirati put ka povratku
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
- Kontakt:
Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.
po komarcevica su isli kuci covjek ima posao i igra za 400 km.ne napusta mu se poso tako kazebatigol777 je napisao/la:Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Znam al treba covjeku naci posao poslije karijere i tacka samo treba biti uporan mozda se isplati.znam da nije lahko al to je samo moja zelja.astra1922 je napisao/la:po komarcevica su isli kuci covjek ima posao i igra za 400 km.ne napusta mu se poso tako kazebatigol777 je napisao/la:Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.