http://www.williams-kladionica.ba/provj ... i+listi%E6...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jesam li ja nesto tjerao nekoga molim te ???Willy je napisao/la:Meni se čini da se smiješe banovi na temi Kladionica. Kao prvo nemojte se gađati vulgarnim riječima, jer će to neko sigurno sankcionisati. Već ste jedan drugom rekli poente i dalja rasprava je apsurdna.
Baja već sam ti neki dan rekao da postovi bed boja ne smetaju nikom osim tebi, što je indikativno. Da pišeš svaki dan na forumu nekoliko tiketa stvar bi bila bitno drugačija. To što si pisao na samom početku teme je lijepo, ali realnost govori da zadnjih par mjeseci redovno na ovoj temi piše nas 6-7 i bed boj je jedan od tih. Tvoja priča da naveče čitaš postove i da ti smetaju njegove silne poruke je klimava, jer dnevno ako nije vikend može da se za 2-3 minuta isčita šta smo pisali. Njegov način pisanja prognoza nije protiv pravila foruma ni teme, momak izgleda ima svoj fazon prognoze koji nikom ne smeta osim tebi. Umjesto uvreda bolje se obrati moderatoru, pa nek on riješi problem. Ovako vulgarizmima neće se ništa riješiti.
Jbg nema te opcije,patiBaja_Zvjerka je napisao/la:Volio bih da ima opcija da te ukinem nekako na forumu, ali nema pa mi je pravo krivo..
Necu se vise s tobom raspravljati mislim da sam na "visem" nivou od tebe.
To sto ti molbu shvatas kao nekakvo tjeranje to je tvoj problem..
Za veceras mislim da je Roma iz x/1 ili hx..
Miami dobija Bostona 99%, ipak je bezveze da izgube 4:0, a preksinoc su samo kos razlike izgubili..
Sretno..
Valja opet analize raditWilly je napisao/la:Jaruga daj bar jedan smajli da znamo da nas čitaš.![]()
Od sutra teniski Masters turnir u Rimu, trebaju nam tvoje predikcije, a iznad svega tvoj humor nedostaje.
vec sam ti jednom rekao nekidan samo opusteno,i nastavi.bad_boy je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.
Igraj kako misliš da je najbolje, samo bi nam bilo drago da i dalje postiraš parove, znaš ih ti fino skidati.Morecambe je napisao/la:Dan za što prije zaboraviti,bar sto se mene tiče.
Skino sam neke dobre stvari al generalno puša ko duša.Izgleda da cu se morati vratiti na online kladaru i uzivo kladjenju,rijetko se na lokalnoj ubode a bezveze i peglancija singlove sa manjom ulatom loviti ovdje,mentalitet krkanski,ako nije milja ne qurci se cc.Kuci iz svoje fotlje "ubadat"
ok brate,vazi.Ti zasad si glasao,hvala ti.Devil je napisao/la:vec sam ti jednom rekao nekidan samo opusteno,i nastavi.bad_boy je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.
I ja cekam jos jedan gol ali nece pa nece.neko_iz_mase je napisao/la:a ove usrane Rome. Pa il primi gol il ga daj
Loši dječače štancaj šta god hoćeš, ti si pokazao da parove pogađaš sa vrlo visokim postotkom uspješnosti, dakle idemo dalje kao što je i dosad bilo. Jedino se sjeti da nas ima što ne igramo live klađenje, pa ako možeš izbacuj ih malo ranije da možemo trčećim korakom odigrati tih tvojih ako nam se što svidi.bad_boy je napisao/la:Imam samo jedno pitanje za sve vas ovdje,dal vama smetaju moje analize koje ja izbacujem ??? Ako vam smeta reci te,da vise ne postavljam .Ako moze odg.
Lol brate,koliko je digao ovaj.miky_hz je napisao/la:
Gledaj ovog kralja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.