Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Transferi
What is about Arsenal that made you want to join the club?
I would say the approach. In the first meeting we had, I spoke to the manager, Arsène Wenger, and obviously it was a big difference because I am as hungry as ever and have the same motivation and commitment to win trophies as I had 10 or 15 years ago and as a kid. Having spoken to him, I believe I will find a team that wants to be successful and wants to challenge the best in Europe. It is an exciting project for me.
... no koment...
I would say the approach. In the first meeting we had, I spoke to the manager, Arsène Wenger, and obviously it was a big difference because I am as hungry as ever and have the same motivation and commitment to win trophies as I had 10 or 15 years ago and as a kid. Having spoken to him, I believe I will find a team that wants to be successful and wants to challenge the best in Europe. It is an exciting project for me.
... no koment...
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Do danas se moglo procitati po fb stranicama, forumima i ostalim stranicama na netu da nam Cech ne treba, Wengeru debilu kako mozes otjerati Ospinu, Wenger totalno prolupao dovodi starca itd itd. I to sve od strane arsenalovih navijaca, kako stranih tako i ovih nasih sa balkana dok se na forumu vrtila skroz druga prica.
Nema potrebe da objasnjavam ko je tu pisao gluposti a ko nije.
Nema potrebe da objasnjavam ko je tu pisao gluposti a ko nije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja sam vec nekoliko puta i fino obrazlozio zasto Cazorla nije dobar za Arsenal. Tj. on je dobar igrac, koji ima srecu da je Ozil u klubu. Nesto slicno kao i Ospina. Dobar golman, ali ne moze sa Cechom. I zamisli sad Ospina pocne igrati desnog beka samo eto da bi se nasao u timu. To je poenta i sa Cazorlom. Dobar igrac koji nije dobar za poziciju koju igra.
p.s. da napomenem da je mnogima valjao i Gerard prije 2 godine jer je Liverpool bio dobar, a on uvaljivao iz penala. Ne treba spominjati sta je bilo sezonu poslije.
p.s. da napomenem da je mnogima valjao i Gerard prije 2 godine jer je Liverpool bio dobar, a on uvaljivao iz penala. Ne treba spominjati sta je bilo sezonu poslije.
Celik!3,2,2.
Ovdje je problem ljudi što imaju pamćenje kraće od fitilja.
Klasičan primjer Arteta, čovjek nas je u prvoj sezoni kad je došao izvadio iz go.vana bez obzira koliko nam je značio RvP tad. Sjećam se jednog perioda kad je Arteta bio povrijeđen i djelovalo je kao da je neko pustio stoku na pašnjak. Naravno tad je Arteta igrao bliže golu odnosno onu svoju rolu.
On sad jeste živa katastrofa i molim Boga da ode iz Arsenala jer mu nije mjesto ovdje, ali je itekako poslužio svrsi kad je došao.
Drugi primjer je upravo Cazorla, koji je ipak za klasu bolji igrač od Artete. Pa ako se ne varam čovjek je bio igrač sezone kad je tek došao, a znamo koliko nam je LP visila o koncu. Ove sezone je imao užasan pad forme, al je formu digao no nažalost na pogubnoj poziciji u timu. On nikako ne može igrati CMF, al nikako, ako će tako biti nek ide iz kluba.
Ali opet, čovjek kao desetka je među najboljim desetkama u EPL i to je činjenica. E sad to što mi uz to imamo i Ozila je druga stvar.
Moje lično mišljenje je da je on savršena zamjena za Ozila. MOJE mišljenje.
Klasičan primjer Arteta, čovjek nas je u prvoj sezoni kad je došao izvadio iz go.vana bez obzira koliko nam je značio RvP tad. Sjećam se jednog perioda kad je Arteta bio povrijeđen i djelovalo je kao da je neko pustio stoku na pašnjak. Naravno tad je Arteta igrao bliže golu odnosno onu svoju rolu.
On sad jeste živa katastrofa i molim Boga da ode iz Arsenala jer mu nije mjesto ovdje, ali je itekako poslužio svrsi kad je došao.
Drugi primjer je upravo Cazorla, koji je ipak za klasu bolji igrač od Artete. Pa ako se ne varam čovjek je bio igrač sezone kad je tek došao, a znamo koliko nam je LP visila o koncu. Ove sezone je imao užasan pad forme, al je formu digao no nažalost na pogubnoj poziciji u timu. On nikako ne može igrati CMF, al nikako, ako će tako biti nek ide iz kluba.
Ali opet, čovjek kao desetka je među najboljim desetkama u EPL i to je činjenica. E sad to što mi uz to imamo i Ozila je druga stvar.
Moje lično mišljenje je da je on savršena zamjena za Ozila. MOJE mišljenje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa to je ovde.
Kažem,pratim strane forume već nekih 5-6 godina i gdje god sam naletio na priču o Cazorli,svi su složni da je čovjek igračina
Dođeš ovde i vidiš 'ma lako je iz penala davat golove'. Čovjek bude MOTM,ja dođem ovde i vidim 'ma to daju neki nebitni likovi'
Što se tiče Turčina,taj momčina nije opravdao ni pola uloženog keša i još uvijek nema pravo da sebi cementira neku poziciju u klubu
To za sada mogu Ramiz,Alexis i Koss!
Kažem,pratim strane forume već nekih 5-6 godina i gdje god sam naletio na priču o Cazorli,svi su složni da je čovjek igračina
Dođeš ovde i vidiš 'ma lako je iz penala davat golove'. Čovjek bude MOTM,ja dođem ovde i vidim 'ma to daju neki nebitni likovi'
Što se tiče Turčina,taj momčina nije opravdao ni pola uloženog keša i još uvijek nema pravo da sebi cementira neku poziciju u klubu
To za sada mogu Ramiz,Alexis i Koss!
A.F.C. Bournemouth!
Jos kad bi Wenger shvatio da je on savrsena zamjena za Ozila bilo bi idealno a ne da ga gura na sve moguce pozicije u timu samo da bi igrao.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cazorla je vise pokazao u Arsenalu od Ozila. Ako vec neko treba na klupu onda je to Turcin. Iako ja mislim da mogu obojica igrati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ozil kad je došao mi smo osvojili trofej. Od njega je sve krenulo, tako da...
A bio je neki dan ovdje podatak da je stvorio preko 100 šansi otkako je došao u Arsenal, što znači da nije do njega. A u ostalom ko ne vidi ono što radi Ozil na terenu ( kao i oni što pljuju Cazorlu uvijek) to je do njih, ne do Mesuta.
A bio je neki dan ovdje podatak da je stvorio preko 100 šansi otkako je došao u Arsenal, što znači da nije do njega. A u ostalom ko ne vidi ono što radi Ozil na terenu ( kao i oni što pljuju Cazorlu uvijek) to je do njih, ne do Mesuta.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Obojica ne mogu igrati a Cazorla za deset zivota nece biti na Ozilovom nivou.
Kao sto sam vec rekao mislim da od Vidala nece biti nista. Doci ce vjerovatno neki solidan Dmf i ocekujem neko iznenadjenje u napadu.
E: Gledam pregled sezone danas na areni, pa brat bratu Ozil je mogao imati jos 7 asistencija da nisu fulali sve zivo pogotovo Giroud.
Kao sto sam vec rekao mislim da od Vidala nece biti nista. Doci ce vjerovatno neki solidan Dmf i ocekujem neko iznenadjenje u napadu.
E: Gledam pregled sezone danas na areni, pa brat bratu Ozil je mogao imati jos 7 asistencija da nisu fulali sve zivo pogotovo Giroud.
Zadnja izmjena: VGS, dana/u 29 jun 2015, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
@AGB - nije toliko problem u tome što Cazorla igra CMF-a koliko je problem u tome što je to značilo da Rambo igra krilo, a onda Girouda pretvaraš iz Turbopenetratora u Mlohavu Čunu jer mu krila ne otvaraju prostor.
Kalstroma na posudbu bi bilo idealno rješenje 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Alexis da gol ili dva, Cazorla MOTM. Daj ba, kakav MOTM. I nije se jednom tako desilo.rambo16 je napisao/la:
Final je najbolji primjer toga. Alexis zabio golcinu, Ozil odigrao fantasticno, ali je Cazorla MOTM. Kako? Kojom logikom?
Istom logikom kojom se raspravlja da li je on ili Alexis igrac sezone.
Celik!3,2,2.
Ozil je bio MOTM na toj utakmici.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ma guraju Cazorlu jer je Britanac. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ja ne sporim Cazorline vjestine u fudbalu, frajer ima dribling predobar i vjestine da ti probaci loptu kroz usi.. I ima viziju dobru, tehniku i sve
Volio sam ga u prvoj sezoni, bio je najbolji i sjecate se het trika i bio je nas najbolji igrac, ko' novo pojacanje kad je sa Lukasom dao gol i njemu asistirao, kako mi je drag postao
Ne mrzim ja njega kao nijednog igraca Arsenala, ja ne mogu mrziti igraca koji igra za klub koji volim ali nasa igra se pocela lagano pretvarati u UBITAČNU KONTRU!
Ozil perfektno doda a u kontri odredjeni igrači pretrce i imaju sansu, za to je Ozil stvoren, Ozil je tacan igrac i tako je sa Ronaldom cinio tandem nevjerovatan..
Kod nas je stvar sto imamo 3 napadacka vezna Cazorlu, Wilshera, Ozila i Alexis voli igrati malo free a i treba jer frajer moze biti medju top 3 na svijetu aBd
Kako da se dogovore ko ce igrati? Ozil je previse placen i najbolja desetka na svijetu mora da igra, neki ne vide kako je on genijalan, koliko radi i kako je pametan igrac..
Tacan podatak je taj da je stvorio 130 sansi za nase igrače od kojih je 17 % iskoristeno, halo ljudi jel to normalno????
Do koga je onda?
Nama fali napadač i logika Arsena da sklopi odlicnih 11 sa dobrim izmjenama, ja nekako vjerujem da je Cazorla siguran igrac i stavio bi ga da mi odigra onih zadnjih 30 minuta da cuvamo rezultat jer vjerujem da unosi sigurnost u igru Arsenala..
ali Cazorla uspori igru i prilagodjava se sebi, kao sto Ozil mora da se prilagodi malo, Wilshere isto
Preplicu nam se igrači a imamo potencijal da budemo veliki kao nekada!!!
Nadam se da ce aBd Wenger doci pameti da sastavi pametnih 11 i da ce dovesti DMFa i WC napadača da konacno nesto postignemo u Europi
Volio sam ga u prvoj sezoni, bio je najbolji i sjecate se het trika i bio je nas najbolji igrac, ko' novo pojacanje kad je sa Lukasom dao gol i njemu asistirao, kako mi je drag postao
Ne mrzim ja njega kao nijednog igraca Arsenala, ja ne mogu mrziti igraca koji igra za klub koji volim ali nasa igra se pocela lagano pretvarati u UBITAČNU KONTRU!
Ozil perfektno doda a u kontri odredjeni igrači pretrce i imaju sansu, za to je Ozil stvoren, Ozil je tacan igrac i tako je sa Ronaldom cinio tandem nevjerovatan..
Kod nas je stvar sto imamo 3 napadacka vezna Cazorlu, Wilshera, Ozila i Alexis voli igrati malo free a i treba jer frajer moze biti medju top 3 na svijetu aBd
Kako da se dogovore ko ce igrati? Ozil je previse placen i najbolja desetka na svijetu mora da igra, neki ne vide kako je on genijalan, koliko radi i kako je pametan igrac..
Tacan podatak je taj da je stvorio 130 sansi za nase igrače od kojih je 17 % iskoristeno, halo ljudi jel to normalno????
Do koga je onda?
Nama fali napadač i logika Arsena da sklopi odlicnih 11 sa dobrim izmjenama, ja nekako vjerujem da je Cazorla siguran igrac i stavio bi ga da mi odigra onih zadnjih 30 minuta da cuvamo rezultat jer vjerujem da unosi sigurnost u igru Arsenala..
ali Cazorla uspori igru i prilagodjava se sebi, kao sto Ozil mora da se prilagodi malo, Wilshere isto
Preplicu nam se igrači a imamo potencijal da budemo veliki kao nekada!!!
Nadam se da ce aBd Wenger doci pameti da sastavi pametnih 11 i da ce dovesti DMFa i WC napadača da konacno nesto postignemo u Europi
-
- Kontakt:
Cazorla je prosjecan igrac to je valjda jasno, pa cak i tu prvu sezonu sto je kao bio najbolji igrac sta ste vi pratili ba? Lik odigra jednu dobru utakmicu pa ga nema na naredne 3-4 i tako u krug maksimalno daj e povezao 2 dobre tekme u nizu i par losiih i tako sezonu a narednih je bio sve gori i gori. Smijesan je igrac koji svaki mec ima nekoliko suteva na gol protivnika iz dobrih pozicija i citavu sezonu ima jedan gol da nije iz penala a igrao sve. Cazorla je prosjek igrac za ekipe tipa Malaga i Villareal sto mu je i bio vrh do dolaska u Arsenal pricati o njemu ko o nekoj klasi je smijesno.
Sto se tice RVP i tog citata RVP je vec tu sezonu poslije pokazao svoju klasu i dokazao da je samo on sam vodio Arsenla i ovaj gore sto spoimnje Artetu tu da nas je on vadio iz govana ma koga je on vadio RVP igrao sam malo mu u trenutcima nekim pomagao onaj Song i to je to ostali bili samo ispomoc. Izvlaciti neke tu citate je smijesno jer to nece dokazati da je RVP otisoa jer je vidio da ga ublehas na klupi ne moze voditi do trofeja.
Sto se tice RVP i tog citata RVP je vec tu sezonu poslije pokazao svoju klasu i dokazao da je samo on sam vodio Arsenla i ovaj gore sto spoimnje Artetu tu da nas je on vadio iz govana ma koga je on vadio RVP igrao sam malo mu u trenutcima nekim pomagao onaj Song i to je to ostali bili samo ispomoc. Izvlaciti neke tu citate je smijesno jer to nece dokazati da je RVP otisoa jer je vidio da ga ublehas na klupi ne moze voditi do trofeja.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Po Skyu je bio Cazorla.topnik1 je napisao/la:Ozil je bio MOTM na toj utakmici.
Celik!3,2,2.
Pa jest, ništa ne govori "prosječan igrač" kao double-double u prvoj sezoni.BigBigBang je napisao/la:Cazorla je prosjecan igrac to je valjda jasno, pa cak i tu prvu sezonu sto je kao bio najbolji igrac sta ste vi pratili ba? Lik odigra jednu dobru utakmicu pa ga nema na naredne 3-4 i tako u krug maksimalno daj e povezao 2 dobre tekme u nizu i par losiih i tako sezonu a narednih je bio sve gori i gori. Smijesan je igrac koji svaki mec ima nekoliko suteva na gol protivnika iz dobrih pozicija i citavu sezonu ima jedan gol da nije iz penala a igrao sve. Cazorla je prosjek igrac za ekipe tipa Malaga i Villareal sto mu je i bio vrh do dolaska u Arsenal pricati o njemu ko o nekoj klasi je smijesno.
Bez Artete smo dobili samo WBA u čitavoj njegovoj prvoj sezoni, sa njim smo dobili 20 utakmica. Pobijedili Chelsea i City sa njim u timu, bez njega ni onaj mrtvi Norwich nismo mogli dobiti. Songova sezona karijere je došla zahvaljujući Arteti. Poslije se desio pad u Artetinoj igri, prvenstveno zbog ozljeda.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I u pravu je Artetitis. Prvu sezonu se nije moglo igrati bez Artete. Uz RVP-a najzasluzniji za to mjesto na tabeli.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
hahahahaha ispade pola igraca seznoe karijere igralo zahvaljujuci Arteti, dosao frajer kao zamjena za Fabregasa i u prvoj sezone se vidjelo isto ko da smo spali sa Ferarija na trabanta, naravno svjestan svoje limitiranosti odma je u startu rekao da nije zamjena za Fabregasa iako jeste. Arteta se kao i svi te sezone slepao uz RVP i to je to, kasnije se potvrdila njegova limitiranost. Koji su to uspjesi u kareijeri Santija Cazorle i koliko su znacajni? Tu prvu sezonu sto mu je bila najbolja i gdje je imao te statistike citavuj e igroa veoma nekonstantno svako ko je gledao Arsenal to zna jednu dobar pa ga nema na mapi a ove ostale da ne pricam sve gori i gori a neki ovde njega za klasu predstavljaju, prosjecan igrac i nista vise.
Arteta je bio dio najgoreg prelaznog roka jednog kluba jaceg u historiji Arteta, Mertesacker, Santos, Park, i ne mogu se sjetiti jel ono jos neki panj bio.
Arteta je bio dio najgoreg prelaznog roka jednog kluba jaceg u historiji Arteta, Mertesacker, Santos, Park, i ne mogu se sjetiti jel ono jos neki panj bio.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.