Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Senad Lulic
kao da covjek cita engleski ili italijanski forum, sve "mi" i "vi"..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Dao BogCartman je napisao/la:Ako smo na to spali, onda ugasit klub i gotovo.Sheyi je napisao/la:Može li Lazio dobiti Manchestera u play-offu?
Situacija, 0:0 na Olimpicu i onda u revanšu na Old Traffordu Lulić zabije gol za prolazak Lazija u Ligu prvaka.
Cartman ne bi izdržao![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Lule noćas u Formellu sa svojom zastavom

Chinaglia je napisao/la:Lule noćas u Formellu sa svojom zastavom![]()

Dobra mu zastava.

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Gledam sinoc kad su slavili trece mjesto, Marchetti nosi Lulicev dres. Momak je postao legenda kluba!

Lule je car,od njega ocekujem da rijesi Izrael,golom ili asistencijama.Samo neka ga puste da luta lijevo,desno i da se ubacuje u sredinu.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Zgoljo je napisao/la:Lule je car,od njega ocekujem da rijesi Izrael,golom ili asistencijama.Samo neka ga puste da luta lijevo,desno i da se ubacuje u sredinu.

I da mu se vrati za onaj promasaj kod 0:0 u Izraelu.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pokraj Mireta i Visce, najbolji danas, a ni jedan komentar. Kao i standardno najvise pretrcao.
Odradio svoje korektno kao i uvijek. Mislio sam stvarno da ce i zabit danas, bio je vrlo blizu ali i asistencija je ok. On je uz Dzeku najbolji nas ofanzivac i to je fakt. (ne ubrajajuci Mireta naravno jer je on iz drugog plana). Ovu tekmu je Mesha dobio zato sto je fino izbalansiro formaciju sa krilima, Lulom i Viscom, i oboje su odradili extra posao, zato ih je i povukao kao takticke izmjene da dobiju aplauz publike.
Steta je sto smo mi takvog mentaliteta i ta nasa balkanska fudbalska inteligencija da samo cijenimo igrace poteza i driblere a manje ove trkacke igrace tipa Lulica Brace, Mujdze itd. itd.
Steta je sto smo mi takvog mentaliteta i ta nasa balkanska fudbalska inteligencija da samo cijenimo igrace poteza i driblere a manje ove trkacke igrace tipa Lulica Brace, Mujdze itd. itd.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Preporodio kod Mese. Ne samo on, nego i većina ostalih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zato sto ga je Mesa stavio na poziciju koja mu odgovara. A ne tjera ga ko znamo vec ko da jadan sam pokriva citavu stranu. Da sam na Senadovom mjestu, i meni bi dozlogrdilo.jasmin10 je napisao/la:Preporodio kod Mese. Ne samo on, nego i većina ostalih.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Jako zahvalan igrač.Odgovara zadatku i taktici više nego dobro.Trči bori se znoji se.Kupio me jo onda protiv Ruminije u Zenici.Miske mi je najdraži ikada.Ali grande Senad je trenun najdraži (uz Ogija naravno
). Sa ponosom dres Lacija sa njegovim prezimenom stoji u ormaru.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
soccerfan je napisao/la:Zato sto ga je Mesa stavio na poziciju koja mu odgovara. A ne tjera ga ko znamo vec ko da jadan sam pokriva citavu stranu. Da sam na Senadovom mjestu, i meni bi dozlogrdilo.

Lule nešto sere oko produženja ugovora, jedno je već odbio, ponudit' će mu ponovo
ne znam da l' su pare u pitanju, kako god, može otići, svejedno mi je, ionako ne znam gdje bi igrao? neka se uzme keša za druga pojačanja

Od kad je došao Lulic u Lazio ne znate gdje bi igrao, a Senad svaku sezonu standardan.
Lulic igra gdje zeli. Lulic je Mesija Lacija.
FORZA LULIC
FORZA LULIC
Cijena 15 miliona: Bh. reprezentativac želi bolju platu, klub odbija i sprema prodaju
Jedan od bh. reprezentativaca koji bi mogao promijeniti sredinu ovog ljeta je Senad Lulić.
Nakon nesporazuma na relaciji klub-igrač, Lulić je veoma blizu napuštanja Lazia budući da dogovor oko produženja ugovora nije ni na vidiku.
Lulićev ugovor sa Nebeskoplavim ističe 2017. godine, a Lazio mu nije spreman ponuditi veću platu od sadašnje, već ga je spreman i ''žrtvovati'' kako bi se došlo do novca za dovođenje novih igrača.
Lulića kojeg Lazio cijeni 15 miliona eura žele u Njemačkoj, prije svih Borussia Moenchengladbach koja će se naredne sezone takmičiti u Ligi šampiona.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ma lule je proigrao kao lud, opustio se maksimalno, vidi se da u zadnje vrijeme ne igra u grcu !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.