NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 29 jun 2015, 14:39

Čuće se. Pejić bi trebao biti sljedeće ako neizlevati.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2015, 16:27

Hajmo combe danas dolaze tri premijerligaska igraca svi na trening .nema izgovora
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 29 jun 2015, 16:36

combe kompjutoru :D

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 29 jun 2015, 17:27

sodaacm je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Sto vas ima prepotetnih ovde , kada covjek cita pojedine postove rekao bi da je na forumu Crvene Zvijezde al' ajde svako mjesto ima nerealnih i prepotetnih ljudi pa i Gradacac.
Što se tiče reddragon001-a i tebe, to vi međusobno raščistite, najbolje u pp. A po čemu smo prepotetni?
Nisam ja taj koji siri mrznju i ne prozivam nikoga a prepotetni ste zbog tipa izjava" Mi smo se vec jednom prosetali ovomo VASOM ligom" Zar to nije malo prepotetno od strane pojedinaca?
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.

Sve najbolje "Bajo moj".

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 jun 2015, 18:22

Kapetan je napisao/la:]
To da smo se prošetali ligom to je činjenica, mislim da niko ni prije, a ni poslije, nije bio ubjedljivi od nas, a to ne treba da znači da ćemo opet, ja mislim da će ovu sezonu bit puno teže, puno je dobrih ekipa i liga je daleko napredovala. Ja vjerujem da ćemo opet osvojit ligu, znam da to u tvojim očima izgleda kao da sam prepotentan, ali da ne vjerujem da ćemo osvojit ja se sigurno ne bi smatrao navijačem.

Sve najbolje "Bajo moj".
Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozz

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 29 jun 2015, 18:30

sodaacm je napisao/la:

Sve najbolje "Bajo moj".
Iako sam velikim slovima aludirao na rijec VASA (liga)tebi izgleda to nije bilo dovoljno da shvatis o cemu govorim, ali ajde nema veze,,,Pa onda negdje sam procitao kao vi cete gostovati na nekim oranicama, kao da je Banja Ilidza Wembli u PM, i takvi postovi su prepotetni,(od strane pojedinca)za mene a to sto ti kazes da cete osvojiti ligu to nije prepotetnost za mene to je ambicioznost i hrabrost za napisati u ovom trenutku u ovoj saban ligi gdje Zvijezda mora da igra po samim oranicama dok cete vi ostale docekati na Banji Ilidzi tzv bosanski Wembli toliko o tome , bez ikakve uvrede ,,pozz
Za Vas je itekako WEMBLI :beba: :beba: :opaopa: :opaopa: :tralala: :tralala: Ne znam samo sta moderatori rade

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 29 jun 2015, 18:33

Da poželim povratak u premijerligaško društvo što prije meni jednom jako dragom sportskom kolektivu!
Sretno momci, ne dajte Zvijezdu!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 jun 2015, 18:37

ludiloo je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:

Sve najbolje "Bajo moj".
Za Vas je itekako WEMBLI :beba: :beba: :opaopa: :opaopa: :tralala: :tralala: Ne znam samo sta moderatori rade
Bas si potrvdio ono o cemu sam pisao gore :thumbup: pozzz

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 29 jun 2015, 19:27

zizu1991 je napisao/la:Da poželim povratak u premijerligaško društvo što prije meni jednom jako dragom sportskom kolektivu!
Sretno momci, ne dajte Zvijezdu!
Hvala drug,pozdrav za Mostar..

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 29 jun 2015, 19:49

Idemo na kupres ...tamo ce biti siroki i cibalia
Dolazi nam extra golman kog sam prizeljkivao u prvim postovima na pocetku prelaznog svaka cast uprava....dolazi nam bocni igrac drine....odbrambeni veleza.....veznjak veleza....i ako bogda dva spica

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 29 jun 2015, 19:52

Ej mrkajevicu koji si ti spic jesi ikad u zivotu na kamari vidio 50 hiljada maraka da toliko trazis

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2015, 19:52

http://www.transfermarkt.co.uk/almir-sm ... eler/99062
pogledajte naseg bivseg igraca napadaca ,za 24 utakmice 20 golova i 3 asistencije u prosloj sezoni.kako bi nam samo dobro dosao

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 jun 2015, 20:22

Jel bilo danas novih na treningu kada stizu zvucna imena

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2015, 20:28

danas nije bilo novih igraca ali bice uskoro.za napadace se nece stediti...nasi su svjesni i nadam se da ce i dovesti kvalitetne napadace koji ce nam trasirati put ka povratku

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 jun 2015, 21:09

Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 jun 2015, 21:14

Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 jun 2015, 21:41

batigol777 je napisao/la:Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.
po komarcevica su isli kuci covjek ima posao i igra za 400 km.ne napusta mu se poso tako kaze

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 jun 2015, 22:15

astra1922 je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Ljudi ja nesto kontam i dalje o komarcevicu i seji bucanu mislim da bi se oba mogla dovest a kako bi nam pojacali ekipu.
po komarcevica su isli kuci covjek ima posao i igra za 400 km.ne napusta mu se poso tako kaze
Znam al treba covjeku naci posao poslije karijere i tacka samo treba biti uporan mozda se isplati.znam da nije lahko al to je samo moja zelja.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 jun 2015, 22:59

Čini mi se da će biti ovdje posla za moderaturu tijekom sezone. :rol:
Hayley <3

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 29 jun 2015, 23:19

More bit :lolno:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.