Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ako je tako, sigurno je da premašiti proslogodišnju prodajudjulba je napisao/la:I ja danas kupio dvije sezonske. Ocu i sebi. Kaze da je danas otisla 31 karta a ja bio u 13 h
Koliko li ce clanova skupstine dignuti ruke na upit Husica koliko vas je kupilo karte ?Tuzlak04 je napisao/la:Ako je tako, sigurno je da premašiti proslogodišnju prodajudjulba je napisao/la:I ja danas kupio dvije sezonske. Ocu i sebi. Kaze da je danas otisla 31 karta a ja bio u 13 h
dobar, dobarZodiac je napisao/la:Kako bi bilo da se org jos jedna nagradna igra,recimo ko kupi kartu sezonsku ,slika se s njom i posalje na fb stranicu sto odrzava ovaj nas @knicks ...napraviti poseban album za tako nesto i na kraju recimo prije 5 kola se izvlace 2,3 dresa...osim sto ce biti dobro za promociju sezonskih da vidi raja da se kupuju bilo bi i vid promocije za samu stranicu.
Nije losa ideja, proslijedi ideju NKMramor i on neka vidi sa marketingom, sto da ne. Mogu nam slati na FB stranicu u inbox i mi objavljujemo... IdejaZodiac je napisao/la:Kako bi bilo da se org jos jedna nagradna igra,recimo ko kupi kartu sezonsku ,slika se s njom i posalje na fb stranicu sto odrzava ovaj nas @knicks ...napraviti poseban album za tako nesto i na kraju recimo prije 5 kola se izvlace 2,3 dresa...osim sto ce biti dobro za promociju sezonskih da vidi raja da se kupuju bilo bi i vid promocije za samu stranicu.
Ovo vam je zivi primjer kako on i jos neki vole Slobodu.Ovakvi Azmiru svakodnevno pune glavu kako nasa djeca nisu dobra,dok druge anonimuse na sav glas hvale.Ne valja Bekic momak ode u Sarajevo.Ne valja Mesanovic,momak ode u Zrinjski.Ogorcen sam sto im Azmir vjeruje.Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.Egendica pljuju svakodnevno.Sram da tebe chinagla i tebi slicne bude.Muka mi je kad vidim vase komentare ,a tebi SKVER svaka castSkver je napisao/la:Djeciji faktorChinaglia je napisao/la:moje mišljenje dijeli 90% forumaša, Efendić je najslabiji igrač, ne samo u odbrani, nego generalno u čitavom početnom sastavu, momak jednostavno nije kalibar da igra kao starter za ekipu koja želi plasman u vrh PL, a da ne pričam kad, aBd, dođemo do toga da se borimo za titulečuj, koji sam faktor
.....u pravu si ti momak.....koji ce nam qurac Husref....forum je kompetentan.
Jeste za opstanka za Evrope i vecih ciljeva nijetuzlak1987 je napisao/la:Pa realno jel valjao Bekic?
I ispast' opet. Samo izvolite.joksimovic je napisao/la:Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.
Joj jesi naporan, sa Borogovcem, Cejvanovicima, Nezicem, Zukicem, Malkicem bi opet bili nabijeni u federalnu ligu. A Bekić i Mešanović su otišli u realno jače timove, od ostalih nema ništa što bi nas pojačalo, možda Bekić iz Sarajeva. vecina naše djece su po federalnoj ligi u najboljem slucajujoksimovic je napisao/la: Ovo vam je zivi primjer kako on i jos neki vole Slobodu.Ovakvi Azmiru svakodnevno pune glavu kako nasa djeca nisu dobra,dok druge anonimuse na sav glas hvale.Ne valja Bekic momak ode u Sarajevo.Ne valja Mesanovic,momak ode u Zrinjski.Ogorcen sam sto im Azmir vjeruje.Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.Egendica pljuju svakodnevno.Sram da tebe chinagla i tebi slicne bude.Muka mi je kad vidim vase komentare ,a tebi SKVER svaka cast
Od tih svih Amer Bekic, Mesanovic i Osmanagic mozda bi bili jedino pojacanje, s ostalim svima bi bilo put u Federalnu ligu.fukaratz je napisao/la:ima nase djece poprilicno u premijer ligi: Bekici (Sarajevo), Mesanovic (Zrinjski), Osmanagic, Jusufovic (Olimpik), Music, Civic (Travnik), Gojkovic (Celik), Covic (Mladost)...... a koliko bi nam pomogli to je pitanje
mogu naravno , nece nestati, ima vremena hvala Bogu, izbit dva binga na dan koji vecina nas baci u hodu, ili tiket i to je to, skupit se lagano mozeahmad_tz je napisao/la:Jel se sezonske mogu uzimat do pocetka sezone. Kontam za Bajram uzet kad budem sa parama
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Care niko ne kaze da nisu upravu. ..ima tu puno tacnog sto govoris, ali ima brate gdje smo se opekli jer smo vjerovali mnogima..obadva Bekica, Mesanovic svi su odlazili kad smo ispadali..evo gledam na sliki od Dedica Bekic like komentar gdje lik kaze kako Bekicu kao Husrefu i Dedi je Sarajevo u srcu ..care moj ja to nebi like bez obzira sto igram za taj klub kad znam da mi je Sloboda dala sve ...nemoj zaboravit da smo ispali sa nasom djecom ali nema veze svi au ih podrzali i docekali znajuci da su mladi...vecina nam je okrenula leda ili bi okrenula...doci ce valjda vijeme kad ce nasa djeca igrat i malo vise postovat svoj klub a ujedno i svoje navijace ..zasto nikad nisi vidjeo da ljudi kude Salihovica? Ja ne vidim da je neko rekao ne zeli ga tu jer mu ipak svi vjeruju i znamo koliko je davao sebe kad je bilo najteze..mozda nije bolji od ovih danas stopera ali on je odlican igrac i moze i izboriti svoje mjesto...Prses ne zasluzuje mozda da igra ali je bio tu i dao je isto puno kad je bilo najteze i narod to postuje i zato jos uvjek ina pravo da se nametne ....Svi bi mi guzice dai da gledamo napada Bekic,Meaanovic i krila Bekic, Huseinovic ..guzova bi dali ali ebiga brate ljudi sami otisli dobili priliku igrali prva postava , mladi reprezentativci i td...u ostalom zasto se nikad nisi javio Zlajciu i ostalim koji traze pomoc bilo kakvu pa eto i da oorazgovaras i kazes svoje misljenje predsjedniku....mozda urodi plodom, a vjerujem da bi..jer vidi se da ti volis nasu Slobodu i nasu dijecu i uz to vidi se da znas mnogo..zato pomozi tamo sa se nasa djeca ne izgube, a stare uprave su najvise krive jer su nas sva nasa dijeca zaboravilajoksimovic je napisao/la:Ovo vam je zivi primjer kako on i jos neki vole Slobodu.Ovakvi Azmiru svakodnevno pune glavu kako nasa djeca nisu dobra,dok druge anonimuse na sav glas hvale.Ne valja Bekic momak ode u Sarajevo.Ne valja Mesanovic,momak ode u Zrinjski.Ogorcen sam sto im Azmir vjeruje.Mi danas mozemo sastaviti tim od nase djece koja igraju u Premije ligi.Egendica pljuju svakodnevno.Sram da tebe chinagla i tebi slicne bude.Muka mi je kad vidim vase komentare ,a tebi SKVER svaka castSkver je napisao/la:Djeciji faktorChinaglia je napisao/la:moje mišljenje dijeli 90% forumaša, Efendić je najslabiji igrač, ne samo u odbrani, nego generalno u čitavom početnom sastavu, momak jednostavno nije kalibar da igra kao starter za ekipu koja želi plasman u vrh PL, a da ne pričam kad, aBd, dođemo do toga da se borimo za titulečuj, koji sam faktor
.....u pravu si ti momak.....koji ce nam qurac Husref....forum je kompetentan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.