Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisu se dogovorili je zadnje sto sam ja cuo, pa rece on i Stevanovic da ce u Borac opet ukoliko ne nadju novi angazman do nekog roka.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.
Nekako mi Slavija i Velez najcudnije odradjuju ovaj prelazni rok, Velez ako ovako nastavi mogao bi se naci u nezgodnoj situaciji
Nekako mi Slavija i Velez najcudnije odradjuju ovaj prelazni rok, Velez ako ovako nastavi mogao bi se naci u nezgodnoj situaciji
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Slavija vraca Spalevica, iako veteran sigurno ce biti od pomoci a on je izjavio da ce dovesti jos nekoliko igraca iz Srbije kako bi pomogli opstanku u ligi. Bice zaista gusto.brile je napisao/la:Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mislim da ce i Radnik imati finu ekipu, ne znam kakva je situacija sa Travnikom i Vitezom i oni su mi cudni bas, zna li neko kakve su im ambicije ?Sabinho je napisao/la:Slavija vraca Spalevica, iako veteran sigurno ce biti od pomoci a on je izjavio da ce dovesti jos nekoliko igraca iz Srbije kako bi pomogli opstanku u ligi. Bice zaista gusto.brile je napisao/la:Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Po nekim informacijama Velez tek treba da se pojaca .U kuloarima se pominju 3 jaka imena ,al' sacekajmo ,u svakom slucaju mislim da ove godine mi mozemo ocekivati sredinu tabele ,s tim da 100% sredjujemo stadion po potrbnim normama za slijedecu sezonu.A poslije slijede bolji dani ,nadamo sebrile je napisao/la:Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ambicije su opstanak, logicno. Nama je ostala skoro citava ekipa iz prosle polusezone i doci ce jos 2-3 nova igraca. Ako nam se stvari u klubu posloze sto se tice upravu mislim da nama opstanak nece doci u pitanje, ako ne onda nam je gas u 1 ligu nakon dugo vremena.brile je napisao/la:Mislim da ce i Radnik imati finu ekipu, ne znam kakva je situacija sa Travnikom i Vitezom i oni su mi cudni bas, zna li neko kakve su im ambicije ?Sabinho je napisao/la:Slavija vraca Spalevica, iako veteran sigurno ce biti od pomoci a on je izjavio da ce dovesti jos nekoliko igraca iz Srbije kako bi pomogli opstanku u ligi. Bice zaista gusto.brile je napisao/la:Ni ja ne bih otpisivao Mladost, ako imaju pare mogu ostati u ligi bez obzira na sve.
Otegle vam se ove dvije godine bez trofeja, pa vam se čini da je godinama.Elegant je napisao/la:I treba da se osjeti, jer evo vec godinama slusamo kako se Zeljo raspada, kao nema vise europe, kako Sarajevo nakon 18. kola osigurava duplu sa + 20, Sloboda rednovo igra europu ... i slicne nebuloze ?!RN87 je napisao/la:OSjećamo strah od otpisanog Želje
Ne raspadate se vi, nego smo mi nešto posebno

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Ne znam da li se sjećate prošle godine kada sam napisao. Svaka ekipa će ove godine biti jača nego prethodnih. I svi će "iznenada" naći pare za ostanak u ligi. Polako se te riječi obistinjuju. 

Crni fondovi moj druze.Pappy je napisao/la:Ne znam da li se sjećate prošle godine kada sam napisao. Svaka ekipa će ove godine biti jača nego prethodnih. I svi će "iznenada" naći pare za ostanak u ligi. Polako se te riječi obistinjuju.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ili pak manje krađe od strane funkcionera, da bi time ostali u ligi, pa narednih godina opet krali. Jer ne može se ipak toliko uzimati u prvim ligama.Sabinho je napisao/la:Crni fondovi moj druze.Pappy je napisao/la:Ne znam da li se sjećate prošle godine kada sam napisao. Svaka ekipa će ove godine biti jača nego prethodnih. I svi će "iznenada" naći pare za ostanak u ligi. Polako se te riječi obistinjuju.

Zamisli prestanu krast ispadne da imamo jacu ligu od HrvatskePappy je napisao/la:Ili pak manje krađe od strane funkcionera, da bi time ostali u ligi, pa narednih godina opet krali. Jer ne može se ipak toliko uzimati u prvim ligama.Sabinho je napisao/la:Crni fondovi moj druze.Pappy je napisao/la:Ne znam da li se sjećate prošle godine kada sam napisao. Svaka ekipa će ove godine biti jača nego prethodnih. I svi će "iznenada" naći pare za ostanak u ligi. Polako se te riječi obistinjuju.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Evolution87
- Kontakt:
Bilo bi preofirno da prestanu krasti 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Bilo bi preofirno da prestanu krasti

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Nullius in verba
BHTelecom za male pare dobiva sponzorstvo realno..smiješno
dalje, mene zanima kada će zasjedati sudačka komisija i da li će biti kažnjavanja sudaca, prvenstveno me zanima Jakupović...ili će se sve lijepo ušutiti i zataškat te ga se još i nagraditi..pa neka nastavi isto i u idućoj sezoni

dalje, mene zanima kada će zasjedati sudačka komisija i da li će biti kažnjavanja sudaca, prvenstveno me zanima Jakupović...ili će se sve lijepo ušutiti i zataškat te ga se još i nagraditi..pa neka nastavi isto i u idućoj sezoni

Jbg svi bi mi voljeli da daju puno više novca, al' sigurno da daju najviše čim nema nikog drugog da se uključi u tu priču.brig je napisao/la:BHTelecom za male pare dobiva sponzorstvo realno..smiješno
dalje, mene zanima kada će zasjedati sudačka komisija i da li će biti kažnjavanja sudaca, prvenstveno me zanima Jakupović...ili će se sve lijepo ušutiti i zataškat te ga se još i nagraditi..pa neka nastavi isto i u idućoj sezoni![]()
U pravu si za BHT, ali ja još nisam vidio neku kompaniju koja je javno rekla da bi željela da sponzoriše našu ligu osim BHT..brig je napisao/la:BHTelecom za male pare dobiva sponzorstvo realno..smiješno
dalje, mene zanima kada će zasjedati sudačka komisija i da li će biti kažnjavanja sudaca, prvenstveno me zanima Jakupović...ili će se sve lijepo ušutiti i zataškat te ga se još i nagraditi..pa neka nastavi isto i u idućoj sezoni![]()
Jakupovic je jedan od najgorih sudija u našoj ligi i sudit ce u evropskim tekmama,

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ni ja ga ocima ne mogu, ali ocigledno radi odlicno na medjunarodnim angazmanima, jer ne trpi FIFA nekvalitet, ovdje moze imati ledja i da bude guran iako nema kvalitet, ali na medjunarodnoj sceni, tesko.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- bistrikboy
- Kontakt:
e da vidim bas koja bi to kompanija davala ove pare koje sad telecom daje?Željooooo je napisao/la:U pravu si za BHT, ali ja još nisam vidio neku kompaniju koja je javno rekla da bi željela da sponzoriše našu ligu osim BHT..brig je napisao/la:BHTelecom za male pare dobiva sponzorstvo realno..smiješno
Jakupovic je jedan od najgorih sudija u našoj ligi i sudit ce u evropskim tekmama,meni samo nije jasno ko njega više gura
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sramota da se ovako kasno planira raspored prvenstva odredit cuj 2 sedmice prije pocetka iste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.