FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Da se ne lazemo bolje dati 50 KM nego dati 150 KM za 15 utakmica domacih, smatram da je uprava ovim potezom privukla vise navijaca da kupe sezonske karte tako sto su povecali cijenu ulaza za Zapad i Sjever.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bgm zaboravio si ti Nuceta Muslimovica koji je bio bio fantastican bek-istina lijevi, pa Stanisa Nikolic, pa Vedin Music koji je u Slobodi istina igrao ofanzivnije itdSkver je napisao/la:Raspituje se Husref za tebe koju licencu posjedujes, da pomognes u ovim teskim trenucima za klub....momak koji si ti faktor da tako nesto pises protiv igraca Slobode koji je imao i ima povjerenje jednog dokazanog trenera, da mozda ne trebamo dovesti Vrsajevica da gadja semafor umjesto centarsuta, valjate gluposti da je lako naci kvalitetnog beka, zadnji kvalitetniji bek u Slobodi je bio bivsi clan poznate "cileanske generacije" Denis Sadikovic i opet nije napravio neku karijeru, prije njega Ismet Hadzic......otpisujete Sarica, Mujica, Efendica, Kisu, a potpisujete koga sve neChinaglia je napisao/la:neka igraju Veselinović ili Škahić na beku, u tom slučaju Mehmedagić stoper, al' nikako Efendić da igra!
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
smiri se bolan, šta ti bi odjednom?Skver je napisao/la:Raspituje se Husref za tebe koju licencu posjedujes, da pomognes u ovim teskim trenucima za klub....momak koji si ti faktor da tako nesto pises protiv igraca Slobode koji je imao i ima povjerenje jednog dokazanog treneraChinaglia je napisao/la:neka igraju Veselinović ili Škahić na beku, u tom slučaju Mehmedagić stoper, al' nikako Efendić da igra!
moje mišljenje dijeli 90% forumaša, Efendić je najslabiji igrač, ne samo u odbrani, nego generalno u čitavom početnom sastavu, momak jednostavno nije kalibar da igra kao starter za ekipu koja želi plasman u vrh PL, a da ne pričam kad, aBd, dođemo do toga da se borimo za titule

Off topic,
Stvarno kakvih ima likova, da ne vjeruješ.
Gledam sada, danas na fejsu objavljen link za instagram sa priprema.
I prvi komentar pita jesu li stigli Sarić i Kiso.
I ništa ne bi bilo čudno da još jučer nije bila vijest na klupskoj da je Sarić potpisao i priključio se ekipi na Kupresu, a na drugom članku od sinoć i na slici ima Sarić sa ekipom kao na današnjim slikama na Instagramu.

Stvarno kakvih ima likova, da ne vjeruješ.

I ništa ne bi bilo čudno da još jučer nije bila vijest na klupskoj da je Sarić potpisao i priključio se ekipi na Kupresu, a na drugom članku od sinoć i na slici ima Sarić sa ekipom kao na današnjim slikama na Instagramu.

tuzlanska Sloboda
Pisao sam za desnog beka.ultrasstyle_tz je napisao/la:bgm zaboravio si ti Nuceta Muslimovica koji je bio bio fantastican bek-istina lijevi, pa Stanisa Nikolic, pa Vedin Music koji je u Slobodi istina igrao ofanzivnije itd
🔴⚫️
Djeciji faktorChinaglia je napisao/la:moje mišljenje dijeli 90% forumaša, Efendić je najslabiji igrač, ne samo u odbrani, nego generalno u čitavom početnom sastavu, momak jednostavno nije kalibar da igra kao starter za ekipu koja želi plasman u vrh PL, a da ne pričam kad, aBd, dođemo do toga da se borimo za titulečuj, koji sam faktor

🔴⚫️
polako, ima dana za megdana, duga je sezona, sve ćemo vidjet'
Efendić i Sarić

Efendić i Sarić

Dobro, i sta sad? Neko nije upratio tu vijest i odmah je dobio rogove?zlajci je napisao/la:Off topic,
Stvarno kakvih ima likova, da ne vjeruješ.![]()
I ništa ne bi bilo čudno da još jučer nije bila vijest na klupskoj da je Sarić potpisao i priključio se ekipi na Kupresu, a na drugom članku od sinoć i na slici ima Sarić sa ekipom kao na današnjim slikama na Instagramu.![]()

Zaista i ti nekad prenaglis. Konstatcija ti je, sto bi rekli, nidje veze.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Saric potpisan na 2+1, pa ti gledaj....vjerovatno da su znali tvoje misljenje ne bi to uradili. Cuj, ima dana za megdana, ti se to salisChinaglia je napisao/la:polako, ima dana za megdana, duga je sezona, sve ćemo vidjet'![]()
Efendić i Sarić

🔴⚫️
forum je, ne kontam te, je l' treba svi isto da pričamo? je l' treba svaku Azmirovu ili Husrefovu odluku, potez, da podržimo? je l' se to ne smije iznijet' mišljenje o igračima? stvarno si me iznenadio, negativno ..Skver je napisao/la:Saric potpisan na 2+1, pa ti gledaj....vjerovatno da su znali tvoje misljenje ne bi to uradili. Cuj, ima dana za megdana, ti se to salisChinaglia je napisao/la:polako, ima dana za megdana, duga je sezona, sve ćemo vidjet'![]()
Efendić i Sarić....nemoj meni objasnjavati, objasnis ljepo Husrefu, Azmiru....ne odredjujem ja nista, a niti se pitam, ja sam samo obicni posjetilac Tusnja.
Ponovo off topic,
Meni se Sarić od prvog dana jako jako dopada. On jednostavno nije imao prostora prošlu jesen, nit je mogao s kime šta odigrati.
Samo kažem.
Meni se Sarić od prvog dana jako jako dopada. On jednostavno nije imao prostora prošlu jesen, nit je mogao s kime šta odigrati.
Samo kažem.
tuzlanska Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:

evo je friška od jutros

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sto prekri redni brojsssloboda je napisao/la:
evo je friška od jutros

Pojma ti nemas ko i Husrefzlajci je napisao/la:Ponovo off topic,
Samo kažem.

🔴⚫️
NYKnicks Fan je napisao/la:sto prekri redni brojsssloboda je napisao/la:
evo je friška od jutros
brate bas među prvima

Opet blijeda...
Nije do mene

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa dobrosssloboda je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:sto prekri redni brojsssloboda je napisao/la:
evo je friška od jutros
brate bas među prvima

Pa dobroNYKnicks Fan je napisao/la:

Druga strana je crvenija

samo Sloboda
I ja danas kupio dvije sezonske. Ocu i sebi. Kaze da je danas otisla 31 karta a ja bio u 13 h
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.