Ramirez5 je napisao/la:A zasto bi njemu operacija bila izgovor kada kao NBA igrac ne podlijeze pravilima FIBE????
Mozda zato da kod naroda nadje neko opravdanje, ako mu uopste znaci sta misle oni koji istinski navijaju za ovu zemlju? Meni je samo smijesno i cudno kako se cijelo vrijeme ni pomenula operacija nije, odigrao kompletnu sezonu, ni rijeci o nekoj operaciji po zavrsetku sezone. Bio u Bosni mjesec dana, kolko vec, i onda se odjednom pojavljuje informacija da mora na operaciju. Sto je najgore od svega toga, on (Jusuf) je sam rekao (mislim na oficijelnoj stranici Denvera da sam to procitao) da ce igrati ljetnu ligu, a ja ne vidim mogucnost igranja ljetne lige ako je vec znao da ce imati operaciju, sto je to onda uopste govorio?
Iskreno, zelim mu sve najbolje, ali bar meni ostaje veliki zal sto necemo otici u najjacem sastavu na EP. Da se vidi da jedan dvadesetogodisnjak moze razbiti sve velike zvijezde u Evropi, da moze Gortatu i ostalim NBA igracima parirati bez problema, da ta Bosna konacno prodje prvu fazu takmicenja. Jusuf ipak ne igra ni za Konakovica, niti za Mahmutovica. Igra za reprezentaciju i sve oni koji su srcem uz nju.
EDIT:
And, this summer, that entails working on all aspects of his game. He says he’ll play on the Nuggets summer league team.”
“I just want to work on my skills,” Nurkic said. “I need to be more patient with everything. So I will work overseas, I will come to summer league. I’m still a young guy, so I will work hard, and I can’t wait until next season. We will see what happens in the summer. I’m excited about it.”
Objavljeno: 27. 04. 2015.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."