FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako pojedini ne shvataju da nema prjenosa jer malteske TV kuce nece raditi jer njima fudbal nije u prvom planu, sigurno nece BHT ili FACE sa tehnikom ici dole da prenose da salju signal u BiH da bi mi imali, znate li koliko bi ih to kostalo ?
Da domaci rade prijenos to bi bio cas posla da nasim dozvole signal, i da naplate ne bi kostalo puno jer realno nikome u europi nije interesantna utakmica nego nama, oni dole na Malti ne yebu fudbal 2%.
A sto se tice revansa, ako BHT ili Face ne urade nesto onda stvarno sramota, BHT pogotovo jer je drzavna, da barem nesto rade na promociji domaceg fudbala i sporta, a Face inekako jer jer privatna i imaju drugacije finansije.
P.S. A i da nasi u klubu ne ser.u da traze neke velike pare za prijenos.
Da domaci rade prijenos to bi bio cas posla da nasim dozvole signal, i da naplate ne bi kostalo puno jer realno nikome u europi nije interesantna utakmica nego nama, oni dole na Malti ne yebu fudbal 2%.
A sto se tice revansa, ako BHT ili Face ne urade nesto onda stvarno sramota, BHT pogotovo jer je drzavna, da barem nesto rade na promociji domaceg fudbala i sporta, a Face inekako jer jer privatna i imaju drugacije finansije.
P.S. A i da nasi u klubu ne ser.u da traze neke velike pare za prijenos.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Srecom kod nas u BiH nema takvih da ne placaju porez

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
hahahaha, ko da je u minibus usao, klosar pravi. Ali bolje da me svi vide, i raja iz srednje da i dalje sjedim u zadnjoj klupi haaaha..corleone87 je napisao/la:Zoki baraba na pola sjedista haha![]()
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... ltu/166087
-
- Kontakt:
Vaze li sutra karte od hajduka?

skeniraš bar kod karte i loguješ se sa njim na tajni stream.
Povlačim sve, let perfektan!mamaSmurf je napisao/la:Boga mi, ko umije, nek' prouči. Ovaj mi avion nekakav sumnjiv
Neka nam je sretan i berićetan put.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Sretno i da do srijede sve bude perfektno, kada se vratite kucama...mamaSmurf je napisao/la:Povlačim sve, let perfektan!mamaSmurf je napisao/la:Boga mi, ko umije, nek' prouči. Ovaj mi avion nekakav sumnjiv
Ovi što fataju ove kamere sa Malte, naši su u Gziri 
Valja upratit' šta rade

Valja upratit' šta rade

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: FK Željezničar
Budu li u St. Juliensu ili Golden Bay, to je blizu Balzhana, znajte da su otisli zalomitimamaSmurf je napisao/la:Ovi što fataju ove kamere sa Malte, naši su u Gziri
Valja upratit' šta rade

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ognjen je tu
Re: RE: Re: FK Željezničar
Svaka cast i pilotu, a i vama koji ste dole i da zivi, zdravi i sretni dodjete u SarajevomamaSmurf je napisao/la:Povlačim sve, let perfektan!mamaSmurf je napisao/la:Boga mi, ko umije, nek' prouči. Ovaj mi avion nekakav sumnjiv

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Cekanje na svaku vijest odozdo, pracenje, iscekivanje slika i komentara, svaki intervju i snimak po 3 puta pregledan...
TOLIKO SMO TI ODANI DA VISE NISMO NORMALNI !
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
- jaludovolimte
- Kontakt:
Sutra samo visok presing i da ne znaju sta ih je snaslo. Dat' koji gol u prvom i onda kontrama ih dokrajcit'. 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
admirbreza je napisao/la:Cekanje na svaku vijest odozdo, pracenje, iscekivanje slika i komentara, svaki intervju i snimak po 3 puta pregledan...

http://fkzeljeznicar.ba/foto-fudbaleri- ... onu/15125/
stvarno momci sa zvanicne svaka vam cast odlicno radite !!!!
stvarno momci sa zvanicne svaka vam cast odlicno radite !!!!
Hocemooo yebeniii prijenoos, pa koliko sam se samo zazelioo zeljkana . Sta bi sa clanskim? Neko je rekao od ponedjeljka, nema jos nista?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.