reddragon001 je napisao/la:Ja bih iskreno volio u Lukavac da idemo prvu da rijesimo to jer tamo nas ocekuje vruc teren i kamenovanje indijanaca njihovih. Jer su to jednom ove godine uradili bez ikakvog razloga. A ja licno sam ih branio kada su crnogorca napali pa pocelo naguravanje na tribini kad je bila prijateljska neki od njih poceli vadit cakije nas par priletio i smirilo strasti vjerovatno je to bio razlog kamenovanja. Valjda se nece ponovit. i jos nesto ljudi bjeze to je nevjerovatno....
Vruć teren te očekuje u svakoj utakmici u narednoj sezoni. Da si ostao u PL isto bi ti bilo. "Sezona smrti" će ovo biti za mnoge klubove i svaki će se, normalno, boriti za opstanak u ovoj ligi. Sredstva se neće štedjeti, to je sigurno. Znači, nemoj da misliš da te vruć teren bilo gdje čeka zbog toga što si "Zvijezda Gradačac", nego iz ranije navedenih razloga.
Što se tiče vaših napada na SIOUX-e na onoj prijateljskoj utakmici, krenulo je od Grade koji je počeo psovati navijačima Radničkog, oni su mu uzvratili, a nakon toga se par mangupa (jedan je bio s djetetom, ja sjedio iza njega) počelo dizati i psovati majku Lukavčanima, onda spominjati Želju (niđe veze, al' hajd'...od koga je i ne čudi me). Zatim je par kockastih glavušina krenulo prema dijelu gdje su se nalazili SIOUXi, nastalo je malo koškanja ali ništa značajnije se nije dogodilo. Ne znam šta je povod kamenovanja busa, ali ništa se na ovom svijetu bez razloga ne dešava.
Obzirom da je ovo moj (čini mi se) prvi post na temi Zvijezde, želim ovom prilikom da iskažem žaljenje što ste napustili društvo najboljih. Sramota je to za Tuzlanski kanton prije svega, koji iako najmnogoljudniji i sa najviše registrovanih klubova u BiH ima tek jednog predstavnika u elitnom razredu bh. nogometa.