FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Heller
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 11:43

Bez 700k ne treba pričat, eventualno 600k i 20% od sljedećeg transfera. Kakvih 300k, trazit milion, nije nam o glavu da ga prodajemo, mislim akko odigra ovih 18 odlično, da milion nije nemoguć na zimskom roku, maraka naravno :mrgreen: Loše je što ima relativno kratak ugovor i što je igro malo utakmica u prvoj polusezoni
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 29 jun 2015, 11:45

je li stigao Stevanović na Kupres. :?: :mrgreen:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 29 jun 2015, 11:47

djulba je napisao/la:je li stigao Stevanović na Kupres. :?: :mrgreen:
Sutra dolazi.Danas nije bio u mogucnosti zbog kvara na automobilu. :D

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 29 jun 2015, 11:50

klasik je napisao/la:
merak je napisao/la:
Ja bih na ovo jos samo dodao da se u ugovore ubacuje klauzula o treniranju koja omogucuje da se pri svakoj iducoj preprodaji igraca odredjeni postotak otkupnine uplacuje u Slobodu.
To je pravilo uefe, da se naknada za treniranje placa samo jednom.

Isto tako postoji pravilo po kojem pri svakom sljedecem transferu, neki sitni procenat dobiju prethodni klubovi igraca, neki mali procenat.

To je ono sto Zeljo ceka transfer Edina Dzeke da opet im od toga kane nesto u kasu.
Dobro sica jeste na 300 000 hiljada al kad su u pitanju novci od nekoliko miliona taj procenat od 2-3 % bude jako velika svota novca koja moze izlijeciti nam klub. U svakom slucaju Pirija ako se pokaze u inostranstvu stavit ce klub na mapu i sirom otvoriti vrata za iduce velike transfere.
samo Sloboda

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 12:07

Gledam Ordagic, Kostic i Nikolic, Ordagic isto dijete zbunjeno sjebo se :mrgreen: dajte im šta u ruke ne znaju sta ce s njima :mrgreen:
Nullius in verba

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 29 jun 2015, 12:39

Heller je napisao/la:Bez 700k ne treba pričat, eventualno 600k i 20% od sljedećeg transfera. Kakvih 300k, trazit milion, nije nam o glavu da ga prodajemo, mislim akko odigra ovih 18 odlično, da milion nije nemoguć na zimskom roku, maraka naravno :mrgreen: Loše je što ima relativno kratak ugovor i što je igro malo utakmica u prvoj polusezoni
Ajd ti malo popusti sa football managerom i spusti se iz oblaka.
Boljeg pregovaraca nemamo od Husica i siguran sam da ako dodje do dogovora da ce to biti na osnovu realne trzisne vrijednosti te ibzirom na nase okolnosti. A nase okolnosti svi znate.
tuzlanska Sloboda

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 12:59

Ja ga na Manageru za 5 mil uvaljivo :mrgreen: ozbiljno mislim da golmana njegovog kvaliteta i godina treba jeftino puštat, nije ni Šehić u Selji bio puno bolji
Nullius in verba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 29 jun 2015, 13:03

Heller je napisao/la:Ja ga na Manageru za 5 mil uvaljivo :mrgreen: ozbiljno mislim da golmana njegovog kvaliteta i godina treba jeftino puštat, nije ni Šehić u Selji bio puno bolji
Ma cinjenica je da bi on za godinu dana bio puno bolji golman i samim tim puno skuplji, ali problem je to sto ako dodje ponuda u ovom trenutku od nekih 300k-400k ti je ne mozes odbit, jer ti trebaju te pare, znas da tim parama mozes platit 5 igraca tipa Zajko Zeba za jednu sezonu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jun 2015, 13:03

dobro ti je zlajci rekao, koliko god Sloboda dobije za Pirića, ako ga prodamo, znači da je to najviše što smo u tom trenutku i pod ovim okolnostima mogli dobit' za njega .. da igra za Sarajevo ili Selju, pa i Zrinju, Široki, oni bi dobili više, čisto zbog tih okolnosti koje su kod nas, a treba još vode proteći da i mi počnemo pravit' takve transfere (do 500.000€)

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 29 jun 2015, 14:25

Kako Zeljo prodaje igrace da od svakog transfera dobija mali postotak (ne znam jel 3% il koliko vec), jel proda igraca za manje pare i u ugovoru postavi i taj uslov za svaki dalji transfer i to prijavi u UEFA-i ili kako vec...?

A po pitanju sezonskih, volio bih da Zlajci ili ovi nasi forumasi iz marketinga, cim prije stupe u kontakt sa Azmirom i/ili nekim od Uprave i predlozi popust za penzionere i invalide, kako su to i u Sarajevu uradili:
Uz navedene cijene uračunat je PDV, a penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50 posto na sve cijene sezonskih ulaznica.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 14:31

Batva je napisao/la:Kako Zeljo prodaje igrace da od svakog transfera dobija mali postotak (ne znam jel 3% il koliko vec), jel proda igraca za manje pare i u ugovoru postavi i taj uslov za svaki dalji transfer i to prijavi u UEFA-i ili kako vec...?

A po pitanju sezonskih, volio bih da Zlajci ili ovi nasi forumasi iz marketinga, cim prije stupe u kontakt sa Azmirom i/ili nekim od Uprave i predlozi popust za penzionere i invalide, kako su to i u Sarajevu uradili:
Uz navedene cijene uračunat je PDV, a penzioneri i invalidi imaju pravo na popust od 50 posto na sve cijene sezonskih ulaznica.
Ne stavlja to Seljo, nego su takvi propisi UEFE pri transferima. klubovima u kojima je igrač igro moraš izdvojiti neke pare, do 23 godine mislim, u dužini razvoja ima propisano kako.
Nullius in verba

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 29 jun 2015, 14:32

Batva je napisao/la:Kako Zeljo prodaje igrace da od svakog transfera dobija mali postotak (ne znam jel 3% il koliko vec), jel proda igraca za manje pare i u ugovoru postavi i taj uslov za svaki dalji transfer i to prijavi u UEFA-i ili kako vec...?

Brate,nemoj da se ljutis al gdje ces popust na ovu cijenu sezonskih karti...pogledaj cijene kod pitara
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 29 jun 2015, 14:37

Chinaglia je napisao/la:neka igraju Veselinović ili Škahić na beku, u tom slučaju Mehmedagić stoper, al' nikako Efendić da igra!
Raspituje se Husref za tebe koju licencu posjedujes, da pomognes u ovim teskim trenucima za klub....momak koji si ti faktor da tako nesto pises protiv igraca Slobode koji je imao i ima povjerenje jednog dokazanog trenera, da mozda ne trebamo dovesti Vrsajevica da gadja semafor umjesto centarsuta, valjate gluposti da je lako naci kvalitetnog beka, zadnji kvalitetniji bek u Slobodi je bio bivsi clan poznate "cileanske generacije" Denis Sadikovic i opet nije napravio neku karijeru, prije njega Ismet Hadzic......otpisujete Sarica, Mujica, Efendica, Kisu, a potpisujete koga sve ne :thumbup:
🔴⚫️

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 29 jun 2015, 14:41

staragarda je napisao/la:

Brate,nemoj da se ljutis al gdje ces popust na ovu cijenu sezonskih karti...pogledaj cijene kod pitara
Jest jeftino brate, meni je cijena woow, ali penzioneri su drugi stalez, penzije su ionako u banani, a mnogo djedova imaju minimalne penzije i redovni su na Tusnju.

Heller - znaci, svaki igrac koji ima profesionalni ugovor, do 23(?) godine starosti, ako je ponikao u tom klubu, klub ima pravo na procenat od svakog narednog transfera tog igraca?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 29 jun 2015, 14:43

Svaki će penzioner kupiti ovu sezonsku kartu. Znam mnoge koji su i do sada kupovali, tako da, što se penzionera tiče, nema zime
Niko, niko, samo Sloboda

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 jun 2015, 14:47

Dobro idu sezonske, a tek pocela prodaja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 jun 2015, 14:57

[quote="Batva"][/quote]Svaki igrač, a svaki klub u kojem je igro do 23 godine, eh sad zavisi kad i kolko je igro, npr vise ces dobit za 6 mjeseci od 17-19 godine nego od 22-23 godine.
Nullius in verba

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 29 jun 2015, 15:01

katarakta je napisao/la:Svaki će penzioner kupiti ovu sezonsku kartu. Znam mnoge koji su i do sada kupovali, tako da, što se penzionera tiče, nema zime
Tako je. Ja znam jedno petoricu koji ce i gladovat koji dan ako treba da bi uzeli kartu. Ti djedovi koji dolaze na Tusnaj su hardcore Slobodasi, i vole Slobodu vise od bilo cega na ovom svijetu. Garantujem da ce zapad i djedovi izdominirat sa sezonskim :salut:
075

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 29 jun 2015, 15:23

Probisvjet je napisao/la:Dobro idu sezonske, a tek pocela prodaja.
Samo nezgodan je termin prodaje . . .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 jun 2015, 15:49

termin je kritican, ali prica se da se i na tome nesto radi da se i to rijesi...

a sto se tice sezonske, nece prodaja stat sutra nit ce nestat karte..ako su u klubu pametni, a pokazuju da haman i jesu haha, prodaja ce trajati i nakon prve ligaske utakmice..dakle mjesec i vise da se skupi 50 KM, mislim da je izvodivo...

ljudi skupljaju pare za kartu, zato i ne treba da cudi i ako prodaja krene malo sporije...kod nas nema kulture kupovine sezonske ulaznice i , obzirom na broj prodatih prosle god, NIKO ne planira pare za sezonsku..medjutim, sad kad su vidjeli cijenu ljudi planiraju sezonske i polako skupljaju novac za iste, tako da ce sigurno biti prodato jos vise kad budu isplacene plate i penzije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.