RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Aleme imas pp
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.
U petak žrijeb za novu sezonu i sastanak sa klubovima
Žrijebanje parova BH Telecom Premijer lige BiH (seniori) za takmičarsku 2015/2016. godinu biće obavljeno u petak 10. jula, u 14 sati, u hotelu Park u Vogošći.
Osim žrijeba biće održan sastanak sa predstavnicima klubova gdje će premijerligašima biti predstavljen Ugovor o sponzorstvu lige, kao i Propozicije o takmičenju BHT PL BiH i Kup-a BiH – sezona 2015/2016.
****.ba
Prkosni i Ponosni od 1922
Nemojte iznositi informacije za transfere javno. Imate pp, pa opletite.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
I ja bih takodje zamolio raju da pisu samo one stvari koje ne mogu donijeti nikakve poteskoce novim ljudima nase uprave.Iako neko misli kako ne mozemo na taj nacin stvoriti probleme ,ja bih ipak bio malo obzirniji prema tim ljudima.Forum cita mnogo ljudi ,a znamo da ih ima podosta sa losim namjerama prema rodjenima.Ponasajmo se svi odgovorno i na taj naci posaljimo poruku ljudima koji su zagrnuli rukave da nam pomognu i da nas konacno vrate na mjesto koje nam pripada u BH fudbalu.Sve bitnije informacije imate na nasem forumu i tamo pitajte sta vas interesuje.
Ovim putem bih se ujedno zahvalio novim clanovima nase uprave i porucujem im da u nama imaju punu podrsku i neka poznatim kanalima traze od nas sta im je potrebno u ovoj zajednickoj borbi za nas stari ,dobri Velez.Velez koji ce ponovo zariti i paliti gdje god da se pojavi aBd.
Samo jedna kratka informacija za one koji mozda nisu culi " sinoc je nasim Mostarom odjekivala pjesma Armije i negovjestila veliki povratak"
Mostar u srcu Velez do groba
Ovim putem bih se ujedno zahvalio novim clanovima nase uprave i porucujem im da u nama imaju punu podrsku i neka poznatim kanalima traze od nas sta im je potrebno u ovoj zajednickoj borbi za nas stari ,dobri Velez.Velez koji ce ponovo zariti i paliti gdje god da se pojavi aBd.
Samo jedna kratka informacija za one koji mozda nisu culi " sinoc je nasim Mostarom odjekivala pjesma Armije i negovjestila veliki povratak"
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
POTPISUJEM!rodjenisa je napisao/la:I ja bih takodje zamolio raju da pisu samo one stvari koje ne mogu donijeti nikakve poteskoce novim ljudima nase uprave.Iako neko misli kako ne mozemo na taj nacin stvoriti probleme ,ja bih ipak bio malo obzirniji prema tim ljudima.Forum cita mnogo ljudi ,a znamo da ih ima podosta sa losim namjerama prema rodjenima.Ponasajmo se svi odgovorno i na taj naci posaljimo poruku ljudima koji su zagrnuli rukave da nam pomognu i da nas konacno vrate na mjesto koje nam pripada u BH fudbalu.Sve bitnije informacije imate na nasem forumu i tamo pitajte sta vas interesuje.

Na našem forumu imate sve info, nemojte ovdje pisati javno. imate pp pa izvolite...
Kao KPJ za vrijeme Obznane!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Žrijebanje parova za narednu sezonu 2015/2016 će se održati 10. jula u 14 h u hotelu „Park“ u Vogošći. Osim toga, prisutni klubovi će biti obaviješteni o Propozicijama takmičenja za predstojeću sezonu. Početak takmičenja, odnosno 1. kolo je predviđen 25.7, dok bi se zadnje, 18.kolo u prvom dijelu prvenstva trebalo odigrati 5. i 6.12.
(fkvelez.ba)
(fkvelez.ba)

#musvdg
Rekao bih ,pozitiva zasnovana na realnim osnovama ,i to onaj umjereni ,kontrolisani optimizam ,sto mi se jos vise svidjaemil02in je napisao/la:Napokon malo pozitive i kod nas.
Zar me poslije svega niko neće na PP uputiti o čemu se radi. E moji Mostarci,ccc. 

-
- Kontakt:
Bas tako,dosta je bilo punjenja glava ljudi realno pricaju i bez ikakvih velikih govorarodjenisa je napisao/la:Rekao bih ,pozitiva zasnovana na realnim osnovama ,i to onaj umjereni ,kontrolisani optimizam ,sto mi se jos vise svidjaemil02in je napisao/la:Napokon malo pozitive i kod nas.

#musvdg
Šta ima kod vas raja?

- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Bola nemoj nas zajebavatshaman7 je napisao/la:Šta ima kod vas raja?![]()
![]()
![]()

Prkosni i Ponosni od 1922
I meni PPSipakUlicar1922 je napisao/la:Bola nemoj nas zajebavatshaman7 je napisao/la:Šta ima kod vas raja?![]()
![]()
![]()
ako znas nesto odma na PP
Ko zapeta puška čekam PP
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Nema jos uvjek nista ljudi ...al' svi iscekujemo 

-
- Kontakt:
I ja cekam samo neznam sta 
Nadam se da ce pjesma o prvoj ljubavi ovaj put biti jaca i sve jaca.
Nadam se a nada zadnja umire
Usput volio bi da 1. kolo igramo na Grbavici da crveni voz zaživi ponovo

Nadam se da ce pjesma o prvoj ljubavi ovaj put biti jaca i sve jaca.
Nadam se a nada zadnja umire
Usput volio bi da 1. kolo igramo na Grbavici da crveni voz zaživi ponovo
Ustao sam sa šuhvom da ćemo potpisati nekoga danas, dug je dan , nadam se da hocemo, da mi dan bude potpun
Re: FK Velež: Stadion i infrastruktura
Po nekim mahalskim, pomocni gotov u roku mjesec dana jer je obezbjeđen preostali dio sredstava u nekom određenom roku . 

Posto nema novih pojacanja, majke mi moje volio bih da sva raja znaju da sam danas nakon puno nagovaranja potpisao glavom i bradom JA. Netreba ni Joca ni Bilbija ni ku_rci ni pal_ci...niko, samo mi trebaju dobri igraci na sredini terena da me gadjaju loptom u celu, skidacemo paucinu, svaka ce zavrsiti tamo gdje najvise volim da je zabijem tj pod precku.
Daj bola raja, bice sve u redu. Netrebaju nam nikakva pojacanja, nasi omladinci su bolji od ijednog "pojacanja", djeca igraju srcem a toga danas skoro vise nigdje nema, uz iskustvo Malete i ostalih, bice sve u redu.
Mostar u Srcu, Velez do Groba
Daj bola raja, bice sve u redu. Netrebaju nam nikakva pojacanja, nasi omladinci su bolji od ijednog "pojacanja", djeca igraju srcem a toga danas skoro vise nigdje nema, uz iskustvo Malete i ostalih, bice sve u redu.
Mostar u Srcu, Velez do Groba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.