RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nista dok ne bude objavljeno zvanicno...ima par imena drama igraci.. al sve po redu
-
- Kontakt:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Zadnja izmjena: VELEZDOGROBA, dana/u 29 jun 2015, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pa da li klub to mora odmah isplatiti ili se može sačekati do iduće sezone? I odakle to sad izroni bgt?VELEZDOGROBA je napisao/la:pregovara se s stokicem bilbijom i golman mlade repke neki....imamo pare al je donesena presuda djafic bratic 150 000 km.
nasi nas tuzili i pokopali.
mialim da je vrijeme da osoba koja je potpisala ugovor s njima mora odg za ovo....ceka nas borba za opstanak
nije pametno neke stvari pisati na forumu..al eto svak zna svoje
Ovo su informacije sa sastanka, treba sve pisati, dosta smo sutili i blatili upravu, hajmo se sada imenima baviti i furati pozitivu kad mozemo.. Zajebaše nas naši, možda i znamo zbog koga, ali nebitno. Navijaci ce organizovati mnogo akcija uskoro, budite u pripravnosti
Pa jeli moze malo opširnije,eto o čemu se pričalo i tako to,ako nije za foruma može i na pp.shaman7 je napisao/la:Ovo su informacije sa sastanka, treba sve pisati, dosta smo sutili i blatili upravu, hajmo se sada imenima baviti i furati pozitivu kad mozemo.. Zajebaše nas naši, možda i znamo zbog koga, ali nebitno. Navijaci ce organizovati mnogo akcija uskoro, budite u pripravnosti
moze malo vise informacija sa sastanka ...moze i u pp...
Ništa nego u ratama ovo završavati ili nekim dogovorom. Ova uprava je skup razumnih ljudi i siguran sam da će se naći zajednički jezik. Iako smo skoro na nuli sa dugovima sada se i ovo pojavilo. Ma uvijek neki repovi iz prošlosti, zahvaljujući nesposobnosti Čevre i njegove uprave. Dabogda nikada više nevidjeli VELEŽA.VELEZDOGROBA je napisao/la:pregovara se s stokicem bilbijom i golman mlade repke neki....imamo pare al je donesena presuda djafic bratic 150 000 km.
nasi nas tuzili i pokopali.
mialim da je vrijeme da osoba koja je potpisala ugovor s njima mora odg za ovo....ceka nas borba za opstanak

-
- Kontakt:
RAja ja predlazem da se na tu temu ne pise.Mozemo samo cekati rasplet situacije a vecerasnje informacije govore da ima nacina i volje da se sve rijesi kako treba.
Imamo zaista konacno malo razloga za optimizam i hajmo se na to fokusirati.Veceras je odjekivala Velezova pjesma u srcu nasega Mostara pod Starim kao u najbolje doba .
Vracaju se rodjeni ,nasom pjesmom vodjeni

Imamo zaista konacno malo razloga za optimizam i hajmo se na to fokusirati.Veceras je odjekivala Velezova pjesma u srcu nasega Mostara pod Starim kao u najbolje doba .
Vracaju se rodjeni ,nasom pjesmom vodjeni

.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Zna se gdje se moze o svemu raspravljat a gdje ne.rodjenisa je napisao/la:RAja ja predlazem da se na tu temu ne pise.Mozemo samo cekati rasplet situacije a vecerasnje informacije govore da ima nacina i volje da se sve rijesi kako treba.
Vracaju se rodjeni ,nasom pjesmom vodjeni![]()

#musvdg
Ovi ljudi znaju šta rade, za razliku od onih nesretnika bivših.1922VFC1981 je napisao/la:Ma ne vjerujem da ce tu biti problema,nasa djeca nasi ljudi![]()

- SipakUlicar1922
- Kontakt:
RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?
Prkosni i Ponosni od 1922
-
- Kontakt:
Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?

#musvdg
1 jula je izvlačenje parova za PL.1922VFC1981 je napisao/la:Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?![]()
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Tek 10. jula???1922VFC1981 je napisao/la:Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?![]()
Pa to samo kod nas ima da je izvlacenje 15 dana prije pocetka prvenstva. Znaci ekipe koje gostuju imaju samo par dana da ugovore smjestaj u jeku turisticke sezone. Nadam se gostovanju protiv jedne od ekipa koje ce se boriti za opstanak. Kuku nama ako prvo kolo (25. juli) bude u Mostaru. Igrat ce se pod prskalicama

- SipakUlicar1922
- Kontakt:
To puno bolje zvuci nego 10. juliAlemC85 je napisao/la:1 jula je izvlačenje parova za PL.1922VFC1981 je napisao/la:Cini mi se da je 10.7 izvlacenjeSipakUlicar1922 je napisao/la:RAja kada cemo znati gdje igramo prvo kolo? Jeli u ovoj sedmici izvlacenje?![]()

1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.
-
- Kontakt:
Moja greska.AlemC85 je napisao/la:1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.

#musvdg
Već od starta PL moramo dati doznanja svima da neće biti igara sa nama kao što neki hoće.1922VFC1981 je napisao/la:Moja greska.AlemC85 je napisao/la:1 juli je izvlačenje parvo za PL. To je srijeda.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.