ma kakav radio, ostaje nam samo dangerous attack i bet365adal je napisao/la:Gdje ce bit radio prenos tj koji radiozmaj348 je napisao/la:eh kako nema ima radio prijenosAsharaK je napisao/la:Pozelis toliko tekmu, i nema yebenog prijenosa ...nego sretno sutra momci
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Boga mi, ko umije, nek' prouči. Ovaj mi avion nekakav sumnjiv 
Neka nam je sretan i berićetan put.

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Bice malo nervoze jer je prva takmicarska utakmica ali na kraju ih uzimamo. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
auu,izvinite ovo za radio prijenos,mislio sam da će barem on biti,do mene je..
SretnomamaSmurf je napisao/la:Boga mi, ko umije, nek' prouči. Ovaj mi avion nekakav sumnjiv

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
nek neko odgovori covjeku ako zna !Orad1921 je napisao/la:Nikad niko nije odg sto nema Djelmica na spisku za europu?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Fula neka, igra djelmic ne brinitedjedovic01 je napisao/la:nek neko odgovori covjeku ako zna !Orad1921 je napisao/la:Nikad niko nije odg sto nema Djelmica na spisku za europu?

Šta se dešava? Čitavo jutro niko ne kuka, ne kmeči, ne pljuje? Nešto nije uredu.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- champions1921
Treba Gredicu reci da snima preko Skype-a
Fakat steta sto nema prenosa..
Sretno plavi!

Fakat steta sto nema prenosa..
Sretno plavi!
BUDI ŽELJO !!!
Otputovao je Djelmicdjedovic01 je napisao/la:nek neko odgovori covjeku ako zna !Orad1921 je napisao/la:Nikad niko nije odg sto nema Djelmica na spisku za europu?

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ima znaci i za mene kakve, takvr sanse.Minjore je napisao/la:]Ljeti jednom, zimi malo rijedjeshzna je napisao/la:Znal neko zigu li ovaj Livaja šta?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Spavaju neki, neki su tu, neki možda čekaju sutra itd itd...vrbanjusa je napisao/la:Šta se dešava? Čitavo jutro niko ne kuka, ne kmeči, ne pljuje? Nešto nije uredu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jel Blagojevic otputovao?
Jesteshaman7 je napisao/la:Jel Blagojevic otputovao?

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sex, alkohol i Kokatm8782 je napisao/la:
Jedna njegova "normalna" slika![]()
![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
A valjda su se n.....i do sada.Nek spavaju što duže pa nek ih 09.07. probudi huk JUGA nakon trećeg gola Bajića na Hadisonu.tm8782 je napisao/la:Spavaju neki, neki su tu, neki možda čekaju sutra itd itd...vrbanjusa je napisao/la:Šta se dešava? Čitavo jutro niko ne kuka, ne kmeči, ne pljuje? Nešto nije uredu.
Stretno momci.
Ima Blagojevic na slikama, a vidim i Ćamil je otišao ili je možda samo bio na ispračaju....
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
- Kontakt:
Zar nebi trebo bit neki stream ?
Otputovali su:
Antolovic, Kjosevski, Memija, Livaja, Kosoric, Bogdanovic, Hodzurda, Uzelac, Kvesic, Amir, Dado, Enis, Blagojevic, Hiros, Djelmic, Kokot, Diatta, Bajic i Beganovic
Antolovic, Kjosevski, Memija, Livaja, Kosoric, Bogdanovic, Hodzurda, Uzelac, Kvesic, Amir, Dado, Enis, Blagojevic, Hiros, Djelmic, Kokot, Diatta, Bajic i Beganovic
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 17 gostiju.