Igrač br. 6

Greivis
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Greivis » 29 jun 2015, 00:22

Zanimljivo kako navijaci reprezentacije srbije pisu sada na ovom pdf-u. Inace ih nikada nema i ne zanima ih reprezentacija BiH.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Goalgetter » 29 jun 2015, 00:22

Ova slika Barbareza je photoshop, grb armije BiH je dodan. ;)

A o patriotizmu njegovom ne treba trositi mnogo rijeci, ne interesuje me ni previse kako se izjasnjava, sa ponosom je nosio dres BiH.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 jun 2015, 00:27

Greivis je napisao/la:Zanimljivo kako navijaci reprezentacije srbije pisu sada na ovom pdf-u. Inace ih nikada nema i ne zanima ih reprezentacija BiH.
i mene njihova prisustnost ovdje bas cudi..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 jun 2015, 00:45

thulkazal je napisao/la:Zar "vama" nije zabranjeno ovdje pisati ? Čudno pa vas moderator/admin ne opominje za ban kako je najavio.

Jest vala baš, Barbarez je "Srbin" koliko je Pape "Bošnjak" a o uspjehu/neuspjehu Papeta ne želim sa tobom da raspravljam jer ne gledamo isto reprezentaciju BiH.
"Nama" je možda zabranjeno pisati ovdje, al je bitno da nije zabranjeno "onima" koji mu žele da slomije nogu ili "onima" koji "one" u bh reprezentaciji smatraju otpadom i koji svakodnevno pokazuju svoje licemjerje, između ostalog, i na ovoj temi.
O Papetu nećemo jer ovo nije tema o njemu, njegov rezultat dovoljno govori.
Ne znam za tebe kako gledaš na reprezentaciju BiH, ja je recimo smatram svojom iz milion razloga i navijam za nju.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 29 jun 2015, 02:32

alan_kardec je napisao/la:
thulkazal je napisao/la:Zar "vama" nije zabranjeno ovdje pisati ? Čudno pa vas moderator/admin ne opominje za ban kako je najavio.

Jest vala baš, Barbarez je "Srbin" koliko je Pape "Bošnjak" a o uspjehu/neuspjehu Papeta ne želim sa tobom da raspravljam jer ne gledamo isto reprezentaciju BiH.
"Nama" je možda zabranjeno pisati ovdje, al je bitno da nije zabranjeno "onima" koji mu žele da slomije nogu ili "onima" koji "one" u bh reprezentaciji smatraju otpadom i koji svakodnevno pokazuju svoje licemjerje, između ostalog, i na ovoj temi.
O Papetu nećemo jer ovo nije tema o njemu, njegov rezultat dovoljno govori.
Ne znam za tebe kako gledaš na reprezentaciju BiH, ja je recimo smatram svojom iz milion razloga i navijam za nju.
Nikom ne bi trebalo biti zabranjeno pisati pa ni Srbijanskim navijacima dok du konstuktivni i ne mrze ovu repku i njezine igrace. Uvijek je lijepo vidjeti i sta drugi pisu ako su u pitanju pristojni i pametni momci. Jos vise su dobrodosli oni koji navijaju za BiH repku pa taman im ona bila i druga u srcu. Ovo je ipak samo forum.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 29 jun 2015, 03:35

Argentina je napisao/la:Bičakčić ima istetovirane ljiljane a Seo (ne znam da li njega smiju :mrgreen: ) se slikao sa ratnom zastavom R BiH. :D Ne upoređujem ovo dvoje, navodim kao primjer.
Ne mješaj kruške i jabuke.
Sranješ ima slika sa Srbskom zastavom i niko mu ni a nije rekao zbog toga.
Drugo nije ratna zastava, nego zastava Republike BiH koja je bila zvanična zastava par godina poslije rata.
I treće i najvažnije prestavnici genocidaša ne mogu nama ništa uvjetovat.[/quote]
Ti nemas pojma o zivotu. To sto se slika sa srpskom zastavom je meni nula bodova, kao i sto je tvoj ostatak posta. Zastava s ljiljanima je priznata *92 nakon referenduma i ocjepljenja od Jugoslavije, a ne par godina prije (ovo znaju i djeca u 7 razredu osnovne skole). Genocidasi su i oni koji su je stvorili i potpisali nastanak RS-a, ako ne znas, a sigurno ne znas jer si lupio ovo za zastavu, nju su potpisali i srbi i hrvati i bosnjaci.
Prvo nauči citirat ako želiš da te se uzima za ozbiljnog sagovornika, iako količina gluposti koju si naškrabo me razuvjerila :tralala:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 29 jun 2015, 09:12

zabranjeno je pisati onima koji ne navijaju za BiH jer vode rasprave u isključivo pravcu politike obzirom da ih sportski aspekt naše reprezentacije ne interesuje.

također, zabranjeno pisati i onima koji navijaju za BiH ako su tu samo da bi diskutovali o politici.

Ljudi, završite već jednom ispraznu diskusiju o nastanku RS, armijama isl.
već sam upozorio pojedince, počeću banovati, a onda će biti "to je jer sam srbin, hrvat, bošnjak..."

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 09 jul 2015, 22:54

Da malo razbijemo monotoniju na temi...
[youtube][/youtube]
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 31 avg 2015, 16:44

Gle' ga, neka nova tetovaza :kafa:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 31 avg 2015, 16:50

admin je napisao/la:zabranjeno je pisati onima koji ne navijaju za BiH jer vode rasprave u isključivo pravcu politike obzirom da ih sportski aspekt naše reprezentacije ne interesuje.

također, zabranjeno pisati i onima koji navijaju za BiH ako su tu samo da bi diskutovali o politici.

Ljudi, završite već jednom ispraznu diskusiju o nastanku RS, armijama isl.
već sam upozorio pojedince, počeću banovati, a onda će biti "to je jer sam srbin, hrvat, bošnjak..."
:salut: :bih:
shandrlike-tandrlike

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 sep 2015, 21:18

Sad se tetoviraj slino šugava
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 sep 2015, 21:20

Kloc bio i ostao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 sep 2015, 21:34

Najgori si igrac daleko daleko !!! Igras i klizis, pogubi yve lopte jare... mozel malo fudbala? Steta pa smo u bosni gdje se igra po nacionalnom kljucu.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 03 sep 2015, 21:36

sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 sep 2015, 21:40

risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
Ti ocigledno pojma nemas o fudbalu... kasni tri puta na lukakua glavom, dadne sebi for pa klize nezna loptu iznjet vani iz odbrane.. sta je dobar sto klize bezveze jer nezna se postavit. Ne rise molim te de gledaj pravilno utakmicu.
Stadion Koševo

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 03 sep 2015, 21:43

Nije kriv Vranješ, već onaj ko mu je dao zaduženje da čuva Fellainija u prekidu. ;)
Zadnja izmjena: Unknown3, dana/u 03 sep 2015, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 03 sep 2015, 21:43

bhfanatic14 je napisao/la:
risingforce je napisao/la:sta serete, momak je odlican, osim tog gola, par puta je spasavao..
Ti ocigledno pojma nemas o fudbalu... kasni tri puta na lukakua glavom, dadne sebi for pa klize nezna loptu iznjet vani iz odbrane.. sta je dobar sto klize bezveze jer nezna se postavit. Ne rise molim te de gledaj pravilno utakmicu.
bhfanaticos ne javljaj se, tvoje misljenje nije relevantno zbog mrznje prema Ogiju

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 sep 2015, 21:46

Istetovira ga Felaini ko levata.. Moj Mesa cim ti njega jos zoves, nisi ti nikakav autoritet, nego neko ocigledno moraju igrati zbog nekih drugih stvari..
Bahati, bahati Željkan!
1946

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 sep 2015, 22:03

Kakva je ovo katastrofa ! Ciste lopte on izbije u aut haha... odbija se od bentekea ko djete malo.
Stadion Koševo

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 03 sep 2015, 22:17

bhfanatic14 je napisao/la:Kakva je ovo katastrofa ! Ciste lopte on izbije u aut haha... odbija se od bentekea ko djete malo.
Od Bentekea se može odbiti jedino Tino na tribinama. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.