FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

scorpion
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la scorpion » 25 apr 2010, 21:50

flash je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:hehehe, jel moze pitanje, al da dobijem iskren odgovor? Jel vas stid sto se vi borite za titulu i jel stvarno mislite da na ovaj nacin mozete do iste? Et nije provokacija, al da nije smijesno bilo bi zalosno, sreca pa smo navikli na ovakve stvari u ovoj ligi
.....doduse i zeljo je imao "regularan" oenal protiv slavije...neki su vec zaboravili....samo sto vama svira na vrijeme ne ceka 90-ti min....
Mi barem pobijedimo kasnije sa jednim regularnim golom,pa koliko god taj penal bio sumljiv,za razliku od vas kojima je potrebno 10 minuta produzetka da bi uzeli jadna 3 boda...zalosno,zalosno,zalosno...zbog ovoga kakvi ste svim srcem trebamo vec za 7 dana u Mostaru uzeti-KUPITI-NEKA TO BRKOVIC ZAVRSI,te da se onda titula moze slaviti!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 25 apr 2010, 21:53

Opet Borac u 90 i nekoj minuti uzima 3 boda, ovo je po ko zna koji put ove godine...
Smješno al eto...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 25 apr 2010, 21:53

Ovo je jad i cemer od lige.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 25 apr 2010, 21:54

Pa nije tajna sto se stele tekme, al se moglo to na manje ofiran nacin uraditi, al et nisam gledao tekmu, ne znam kakva je bila, i nas je travnik napatio al smo ih slomili na vrijeme. al stvarno niste zasluzili da budete rame uz rame sa Zeljom i da se borite za titulu, kuci se patite sa svakim, vani vas svi razbiju ko zvecku. Zbog partija u jesen zasluzili ste evropu ali Bogami ne i titulu. Pa ne znam sta onda ocekujete u kupu, na Grbavici vam je "tapija" opet .
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 25 apr 2010, 21:54

a jest vam krivo papci jedni umrite od muke svi redom :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 25 apr 2010, 21:54

U koliko je veceras bht sport,zan li neko?
BosnaE

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 25 apr 2010, 21:54

Stanite ba da dodju ljudi sa utakmice i da cujemo izjave iz Travnika.Mozda je bio penal nemojte odmah napadat ljude mada imaju srece ko niko i tesko ce ikoga dobit na strani :mrgreen:
AMAR OSIM!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 25 apr 2010, 21:55

HŠKZ-svetinja je napisao/la:Opet Borac u 90 i nekoj minuti uzima 3 boda, ovo je po ko zna koji put ove godine...
Smješno al eto...
Po treci put na domacem terenu dolaze do pobjede u 90+ minutu , samo što je ovaj put bio penal u 94 minutu...valjda nisu mogli dati gola za 90 minuta igre,pa treba da im sudija svira penal u zadnjim sekundama da slucajno Travnik ne izjednaci...to što se tice ove polusezone.
Ma gdje bi oni ;) poštenjacine su to velike :oops:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 25 apr 2010, 21:55

Borčevac je napisao/la:a jest vam krivo papci jedni umrite od muke svi redom :D
Ne negiras da nije bilo penala? Ili nisi ni bio na utakmici, "navijacu"?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 21:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ajde zeljovci,priznajte da ste sjedili ispred TV-a,gledali teletekst,ili slusali radio,i vec se poceli radovati,al prc... :mrgreen:

inace za ove koji ce mi vjerovati,demolirali smo Travnik,imali oko 20 suteva na gol,masili zicere,Travnik igrao bunker,mislim da je samo napadac prelazio centar,imali su dva suta na gol Borca,ako mi ne vjerujete pogledajte snimak veceras.Nije nam sviran cist penal,jer je igrao rukom jedan mesar,to sam svojim ocima vidio...E sad odo piti,a vi uzivajte.Pusica
Treci put castimo

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 25 apr 2010, 21:56

Ево управо са ", на $ $ & 8 $ $ ? ". " $ по $, $ у ? & $ свог ? " ' ' " $ $ " " " & се & ", ? & ?, ' су ? & $. & у ' ? ?, ' ?, у $ се отвара, " " ? &. " & се ? на " " & је " ? ? хватао, & ? су " ?. ' " опет $ " ' ', ? ' $ ' са " " " " " ?, све се " на ?, ' " $ " ", ' $ у % па % $. ? & $ за &, " свега &, " оно % " је ? за & је то $ " $ " " / не $ $ ? ? " " ? & " на 10 ' $ свог ? " & ?. Ја стварно не ' ? - % " " не $ то, па & " " " " ? $ га & ?, & $ су " " " ? $. & се " ? &, ' на $ се ? $. " $ $ 94 ", $ " ? $ " 6 " јер су се " " " пута ?. $ " ?, " ја ? $ " " ?, " је пао, & узео ? " $. " $ је $ $ ' $ $, $ " $ " & " је $ " " је потпуно ?.

& ? ¥ ? ?(&) " " " $ " фајт са ".
?, " " ? $ ' ", ? $ ' $ сутра ? не " " $ ?.
" се % $ &...? тај & " "???
Zadnja izmjena: EastStand, dana/u 25 apr 2010, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

Medixon
Kontakt:

Post Postao/la Medixon » 25 apr 2010, 21:57

Jel vas stid? Pa ne mora bit moj Zeljo prvak , koji ruku na srce to i zaslusuje , ali vi ako budete :roll: Ispadate odma u prvom pretkolu.
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 apr 2010, 21:57

svaka cast ja cu vam samo cestitat... :evil:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 25 apr 2010, 21:58

gollum je napisao/la:
Ne negiras da nije bilo penala? Ili nisi ni bio na utakmici, "navijacu"?
Ne negiram naravno a zasto bih negirao?Penal cist ko suza.

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 25 apr 2010, 21:58

crkni ti borčevac, na Grbavici kopamo mezar Borcu- R.I.P. Borac :D :D :D

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 25 apr 2010, 21:58

tatamata je napisao/la::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ajde zeljovci,priznajte da ste sjedili ispred TV-a,gledali teletekst,ili slusali radio,i vec se poceli radovati,al prc... :mrgreen:

inace za ove koji ce mi vjerovati,demolirali smo Travnik,imali oko 20 suteva na gol,masili zicere,Travnik igrao bunker,mislim da je samo napadac prelazio centar,imali su dva suta na gol Borca,ako mi ne vjerujete pogledajte snimak veceras.Nije nam sviran cist penal,jer je igrao rukom jedan mesar,to sam svojim ocima vidio...E sad odo piti,a vi uzivajte.Pusica
ma dobro Travnički bunker je nadaleko poznat :mrgreen: , nama su dva puta uzeli po bod, faktički dođu bez ijednog napadača na gostovanje :D
Dragon Town

nermin_TM
Kontakt:

Post Postao/la nermin_TM » 25 apr 2010, 21:59

nece veceras bit u pregledu nece stic sutra u dnevniku pregled sa tekme 100%
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 25 apr 2010, 21:59

Prije svega mislim da bi moderatori drugih tema dok nema moderatora koji je borcevac, jer je ocito na utakmici, trebali odreagovati na ovakve gadosti koje se pisu na borcevojtemi od strane isfrustrianih navijaca , koji su se ponadali da ce borac odigrati remi, pa ih onda boli ova POTPUNO ZASLUZENA, I VISE NEGO ZASLUZENA POBJEDA BORCA.

Nemam sad strpljenja da pisem neku analitzu, travnik nije presao centra, borac imao preko 15 prilika neke od njih mrtve da mrtvije ne mogu biti, i jos toliko poluprilika, nije htjela u go. Igraci travnika se kod svakog faula previjali po 5 minuta na terenu, produizetak od 6 minuta koliko je sudija pokazao i malo je bio, zrrelo je bilo za 10 minuta .

Penal je poptuno cist, nema uopste dileme stevanovic je na lotpi, odbrambeni pravi faul i jos ga povlaci rukom.
Kajkut hladno sprema u mrezu, udarac je bio jak iako je golman pogodio stranu.

Sve u svemu rekoao bih da je drugo poluvjruijeme borca na ovoj utakmici sa izeuzetkom realizacije jedno od najboljih koje je uopste odigrao ovog proljeca.
TREĆI PUT ČASTIMO !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 25 apr 2010, 22:00

Znam ja da nije tajna da bi vi voljeli da umremo... to je opste poznato ima 20 godina i vise, ali imasli imao stida da se javis nakon ovog?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 25 apr 2010, 22:00

zmaj_Bosne je napisao/la: ma dobro Travnički bunker je nadaleko poznat :mrgreen: , nama su dva puta uzeli po bod, faktički dođu bez ijednog napadača na gostovanje :D
inace brojao sam bas,7 puta su se igraci Travnika valjali po terenu.
Treci put castimo

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.