Sta ucini crni gavrane gavranegavran je napisao/la:nije Neko,nego JAElegant je napisao/la:Ma nema nista od njega, neko plasira dezinformacije.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sta ucini crni gavrane gavranegavran je napisao/la:nije Neko,nego JAElegant je napisao/la:Ma nema nista od njega, neko plasira dezinformacije.
gavran je napisao/la:nije Neko,nego JAElegant je napisao/la:Ma nema nista od njega, neko plasira dezinformacije.
i Bekric,Stokic i Stevanovicbrile je napisao/la:Cuo sam da nam poslije evrope dolazi Kajkut
Taj Zeko uvijek ima provjerene informacije..gavran je napisao/la:i Bekric,Stokic i Stevanovicbrile je napisao/la:Cuo sam da nam poslije evrope dolazi Kajkut![]()
![]()
![]()
Zeko reko
I Urdinovgavran je napisao/la:i Bekric,Stokic i Stevanovicbrile je napisao/la:Cuo sam da nam poslije evrope dolazi Kajkut![]()
![]()
![]()
Zeko reko
Tiago slikaAjzea je napisao/la:
Buraz keno je branio sa 17 godina u Kaknju znam da nikad boda nismo uzeli jer je bio maestralansalle86 je napisao/la:momak ima tek 20 godinaIpee je napisao/la:Veca je strašan golman, ali je već trebao uveliko počet branit.
mislim da je prerano gurati ga u vatru u tim godinama, pa i šeha i keno su kasnije upali u žižu
Jedino ako smo ostavili jedno prazno mjesto ali cisto sumnjam.IvicaOsim je napisao/la:Balzan, protivnik Željezničara u prvom pretkolu Evropske lige, doveo je pojačanje iz Crne Gore, a riječ je o Aleksandru Vujačiću, koji dolazi iz Budućnosti.
Malteški klub je zvanično potvrdio dovođenje Vujačića pred utakmicu sa Željezničarom, te je crnogorskom napadaču poželio dobrodošlicu.
Ipak, klubovi su već ranije poslali prijave igrača za prvo pretkolo Evropske lige, ali 24 sata prije utakmice imaju pravo prijaviti još jednog igrača, a možda to bude baš Vujačić.
jel to znaci da mi mozemo prijaviti brazilca 24 h prije.....
Koliko ja znam možeš zamijeniti jednog. Znači jednog sa spiska povući i dodati novog. Imajte u vidu da ovo znam preko Football Managera, nije neki pouzdan izvor al je 15-ka ako ništasamogrbavica je napisao/la:Jedino ako smo ostavili jedno prazno mjesto ali cisto sumnjam.IvicaOsim je napisao/la:Balzan, protivnik Željezničara u prvom pretkolu Evropske lige, doveo je pojačanje iz Crne Gore, a riječ je o Aleksandru Vujačiću, koji dolazi iz Budućnosti.
Malteški klub je zvanično potvrdio dovođenje Vujačića pred utakmicu sa Željezničarom, te je crnogorskom napadaču poželio dobrodošlicu.
Ipak, klubovi su već ranije poslali prijave igrača za prvo pretkolo Evropske lige, ali 24 sata prije utakmice imaju pravo prijaviti još jednog igrača, a možda to bude baš Vujačić.
jel to znaci da mi mozemo prijaviti brazilca 24 h prije.....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.