Ne znam za vas ali u ovoj fazi obnove kluba Stevanovic je za mene i vise nego kapitalac.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Palite me ko mornara na odsustvu sa tim pricama o Stevanovicu i kapitalcima 
Ne znam za vas ali u ovoj fazi obnove kluba Stevanovic je za mene i vise nego kapitalac.
samo Sloboda
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Hmmm... 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo visegodisnje ugovore!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Stevanovic je kapitalac kako god da okreneš, ako se vrati na ono kako je igro u Vojvodini mi imamo igračinumerak je napisao/la:Palite me ko mornara na odsustvu sa tim pricama o Stevanovicu i kapitalcima
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Stevanović je sila za našu ligu, njega ako i potpišemo do kraja sezone neće biti samo vraćanje u život istoga, jer ćemo u njemu sigruno dobiti na kvaliteti igre i posjećenosti tribina.
Pa sigurno da bi u ovom momentu to bio najveći transfer slobode u Azmirovoj eri.
Pa sigurno da bi u ovom momentu to bio najveći transfer slobode u Azmirovoj eri.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stevanovic ne da je kapitalac nego za svrsit u gace s obzirom gdje je klub bio prije 2,5 godina 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
upravotuzlak1987 je napisao/la:Stevanovic ne da je kapitalac nego za svrsit u gace s obzirom gdje je klub bio prije 2,5 godina
pa taman i da na 6 mjeseci potpise, sta bi to znacilo za klub
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
sloboda72 je napisao/la:Zeba-Ordagić-Stevanović-Govedarica-Ahmetović
ispod dvije godine ništaultrasstyle_tz je napisao/la:upravotuzlak1987 je napisao/la:Stevanovic ne da je kapitalac nego za svrsit u gace s obzirom gdje je klub bio prije 2,5 godina
ma samo nek potpise, vazno je da smo u fokusu i da neko tog kalibra probije led za buduce transfere, kao sto smo uradili sa ZebomChinaglia je napisao/la:ispod dvije godine ništaultrasstyle_tz je napisao/la:upravotuzlak1987 je napisao/la:Stevanovic ne da je kapitalac nego za svrsit u gace s obzirom gdje je klub bio prije 2,5 godina
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela
Nullius in verba
objavio Sky sportsHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako je ugovor manje od dvije godine bolje da ga ne dovode, necemo vise biti odskocna daska, zelimo da naplatimo Tuzlanske bisere.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nisimi za Krstajica nista odgovorioChinaglia je napisao/la:objavio Sky sportsHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela
Nullius in verba
I ja gledam hahahah, istocni buraz jedan savjet, ne zajebaji se s tim informacijama, mene kad nisu objesiliHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
promaklo mi je, šta si pisaoHeller je napisao/la:Nisi mi (Chinaglia je napisao/la:objavio Sky sportsHeller je napisao/la:hahahahahha sad bez zajebancije otkud vam ideja da Stevanovic dolazi, osim Mirela aka IstocnogKartela) za Krstajica nista odgovorio
Ma **** te malo kad si mi objasnio da Stanic ne igra vise pa te pito igral Krstajic, naleti on u Tz povremeno reko da ga dovedemoChinaglia je napisao/la:promaklo mi je, šta si pisaoHeller je napisao/la:Nisi mi (Chinaglia je napisao/la: objavio Sky sports) za Krstajica nista odgovorio
Kolko si rovioklasik je napisao/la:LIVE !![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 28 jun 2015, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos Ibricic i karneval moze poceti. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.