FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jun 2015, 19:02

hajmo se mi drzati onog sto se zna...

a to je da izvjesnim povratkom Sarica imamo kompletiran vezni red koji je, uz Sarajevo, najjaci u PL...

talenat i potencijal Ordagica; iskustvo, znanje, prekaljenost i rutina Stjepanovica i genijalnost Zebe...i sve to podebljano vise nego dobrim backup-om u liku Sarica, Mehmedagica i Veselinovica ako ostane- ubjedljivo najjaci dio tima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2015, 19:07

Nije ni napad los.
Mujic ahmetovic.krpic
Imaju strasan vezni red iza.bice golova
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 28 jun 2015, 19:24

Zamsilite desnu stranu sa Stevanovicem i nekim super ekstra jakim bekom :mrgreen: :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 28 jun 2015, 19:49

http://sportsport.ba/ino_fudbal/dinamo- ... rom/166000
evo ga desni bek a moze i desno krilo odigrat

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2015, 19:58

dzekooooTz je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/dinamo- ... rom/166000
on je u lokomotivi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 jun 2015, 20:08

Koji god igrac da raskine sa nekim klubom,odmah se ovdje postavljaju lik od ss.ba,yt klipovi,misljenja ostalih i daj da ga dovedemo,daj otpatke nije problem za neke ovdje izgleda..previse smo se digli,samo da ne bude prebrzo padanje..

Omalovazavamo druge,dizemo sebe,pisaj sirotinju i ti fazoni,a do jucer smo i mi bili u svom tom smecu..zahvaljujuci covjeku sa strane tu smo gdje jesmo,nismo se ugasili,da smo cekali nase "carsijanere" davno bi se ugasili ili bi se fuzionisali sa Mramorom i slicnim ekipicama.. jos bi carsija da odlucuje umjesto Azmira Husica,on nek daje pare,a mi hocemo Ibricice,Zahirovice itd..

Jos kad sam procitao da sad vrate nasu djecu,koja su nam okrenula ledja i koja su zavrsili po brodolomima,vivama,splavovima,vjeciti talenti,pete lige :urnebes: :urnebes:

Ja sam trenutn zadovoljan igrackim kadrom,samo da se ovo zavrsi sa Skahicem na nasu srecu i idemo laganim koracima prema vrhu.. Samo jos da Husic dovede Stokica,koji je moja zelje, a rijesi se jos jednog "talenta" Krpica bilo bi dobro..

AZMIR HUSIC :kralj:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2015, 20:11

Ne bi on vjerovatno dobio otkaz u Dinamu te bi bio proslijedjen u Lokomotivu na posudbu no novo pravilo u HNL-u kaze da mozes posuditi samo 6 igraca pa je Mamic jos jednom pokazao da je iznad zakona te je otpustio 6 igraca i nekim cudom svih 6 igraca je potpisalo ugovor sa Lokomotivom. :mrgreen:

Sad malo vezano za temu, iskreno se nadam da ce se Kiso i Saric vratiti bez obzira sto su se hajmo reci ponijeli nekorektno no radi se o dobrim igracima koji su nas nosili u drugom dijelu sezone.

Samo bih volio da im sad Azmir uvali trogodisnji ugovor pa da ne mogu vise raditi te stvari oko nedolaska na prozivku radi eventualnog odlaska u inostranstvo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AVOKADO
Kontakt:

Post Postao/la AVOKADO » 28 jun 2015, 21:59

Saric se prikljucio,jos M.S. i to je to !!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2015, 21:59

Omerbavarac je napisao/la:Samo bih volio da im sad Azmir uvali trogodisnji ugovor pa da ne mogu vise raditi te stvari oko nedolaska na prozivku radi eventualnog odlaska u inostranstvo.
„Sarić je sa Slobodom dogovorio na dvije godine, a ukoliko u tom periodu naš klub izbori Evropu, automatski će se saradnja s njim produžiti na još godinu dana“, ističe Azmir Husić, predsjednik UO FK Sloboda. Sarić će sigurno Upravi Kluba morati objasniti koji su razlozi njegovog nepojavljivanja na prozivci. Dužan nam je detaljno objašnjenje“, zaključuje Husić.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2015, 22:01

Sarić ima 24 godine, što sam ja mislio da ima oko 28-29? :shock:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jun 2015, 22:08

solinas je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/dinamo- ... rom/166000
on je u lokomotivi
Lokomotiva B tim Dinama, ko nema mjesta raskine ugovor i automatsko potpise za Lokose. Ako se tamo pokaze vrate ga u Dinamo.. Neregularno maksimalno xd

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 28 jun 2015, 22:17

**** maminjo cijelu hrvatsku nogometnu javnost,nevadi :D :D
super za sarica,ako nista,pojacace konkurenciju.
a vidi kako azmir klepa te ugovore,nema vise cile-mile :opaopa:
prije kada pitas na koliko vam igraci imaju ugovor,automatski do kraja polusezone,bez izuzetaka :mrgreen: :urnebes:
danas je to vec drugacije...saric,ordagic,zeba,govedarica,piric,skahic,mujic...sve preko 2 godine :opaopa:

PS..nezvanicno smo izgleda dogovorili stevanovica..trebo bi se prikluciti ekipi na pripremama... :think:
nemojte me drzati za rijec..pregovarali smo sa mnogima,pa nista.. :hmmmm:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 jun 2015, 22:23

Meni ako išta daje sigurnost u bolju budućnost su ovi ugovori od po 2, 3 godine ili kao Mujić 4 godine :cool:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 28 jun 2015, 22:25

Karijera Stevanovica me neodoljivo podsjeca na Saidovu,brzo stigli do lige petice a onda se nisu bas snasli :roll: ...dobar je Miroslav igrac i sigurno da ima jos sto sta pokazati.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 jun 2015, 22:27

Hajde Stevanovicu dolazi :lol: , joj sutra kad ustanem Stevanovic potpisao na godinu dana i liga moze da pocne :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 28 jun 2015, 22:29

fukara87 je napisao/la:Hajde Stevanovicu dolazi :lol: , joj sutra kad ustanem Stevanovic potpisao na godinu dana i liga moze da pocne :D
:nene: :nene: bez adekvatne zamjene Efendiću liga ne može da počne, šta ako se ne daj Bože povrijedi Efa :nene:

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 28 jun 2015, 22:29

Zodiac je napisao/la:Karijera Stevanovica me neodoljivo podsjeca na Saidovu,brzo stigli do lige petice a onda se nisu bas snasli :roll: ...dobar je Miroslav igrac i sigurno da ima jos sto sta pokazati.
Bivsi reprezentativac, igrac u rangu zebe sto se tice zvucnosti, tako da za ocekivat je da bude magnet za odradjene mase kad je u pitanju posjeta na stadionu
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 jun 2015, 22:29

Coraco je napisao/la:Meni ako išta daje sigurnost u bolju budućnost su ovi ugovori od po 2, 3 godine ili kao Mujić 4 godine :cool:
totalno se slažem, jer nije mala stvar potpisat ugovor s nekim klubom u BiH duži od godinu dana, imaš možda svega 3-4 kluba u kojima se igrači odluče na te stvari, zato naprimjer u Čeliku na kraju sezone isteko ugovor u čak 19 igrača, e to se zove neozbiljnost, a viđali smo to i kod Borca i svih ostalih ekipa koji žive od ljeta do ljeta

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 28 jun 2015, 22:30

Chinaglia je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Samo bih volio da im sad Azmir uvali trogodisnji ugovor pa da ne mogu vise raditi te stvari oko nedolaska na prozivku radi eventualnog odlaska u inostranstvo.
„Sarić je sa Slobodom dogovorio na dvije godine, a ukoliko u tom periodu naš klub izbori Evropu, automatski će se saradnja s njim produžiti na još godinu dana“, ističe Azmir Husić, predsjednik UO FK Sloboda. Sarić će sigurno Upravi Kluba morati objasniti koji su razlozi njegovog nepojavljivanja na prozivci. Dužan nam je detaljno objašnjenje“, zaključuje Husić.
Je li Sarić bio na probi u Olimpiji?
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jun 2015, 22:30

neka potpiše na dvije godine, ne bih ga doveo na godinu, da ga vratimo u život, pa da se isfura :zviz:

u tom slučaju bih radije da se Mujić maximalno isforsira, ili da Veselinović igra na krilu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.